PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

majku mu , taman sam mislio napokon gore!!!!! a kad ono!!![smiley3][smiley3][smiley3]

[smiley7][smiley7][smiley7]

Jel to naš Hypo možda sa soma kom. na 300?

"[i]When does a guy decide to become an accountant? When he realizes he doesn't have the charisma to succeed as an undertaker. " [/i]

Ako je ABN u igri to je odlično. Ako zaista je u igri, onda joj nije problem skinuti ovaj Hypo/Raiff nalog. Dapače, ako ga ne skinu, onda ne misle ozbiljno

Hell is Empty and all the Devils are Here

ohoho, grize se opasno po prodaji.. mika, tnx na info još jednom!

Hell is Empty and all the Devils are Here

ABN AMRO da je u igri, a da je tek negdje 20 po redu dioničar ptkm…….nemojte se ljutit ali ne vjerujem u takve bajke…..ali fora je dobra…hehe….

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Uozbiljila se kupnja i počela udarati po prodaji.
Ako je ono trebao biti plašljivac upravo ga je neko poplašio.[smiley2]

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

ljudi koji su mi to rekli nisu me još prevarili. A da li ABN AMRO misli ozbiljno ili špekulativno to nitko nezna. Ali činjenica da su dionice kupili stoji.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Mislim da sam pronašao mogućeg nalogodavca za kupovanje dionica PTKM preko ABN AMRO.
Ovo je dio izvješća Agrokora za prvih devet mjeseci 2006 godine. Jako su si dobri……..

“…………………….Agrokor je uspješno završio proces restrukturiranja i refinanciranja svog ukupnog duga kroz sindicirani kreditni aranžman pod vodstvom ABN AMRO, Bank Austria Creditanstalt, Privredne Banke Zagreb, Raiffeisen Zentralbank i SG Splitske Banke.

Sastavni dio refinanciranja uključuje i kredit za premošćivanje od strane ABN AMRO i Bank Austria Creditanstalt, sa svrhom refinanciranja kratkoročnog zaduženja te daljnjim ciljem zatvaranja istog kredita putem izdanja obveznica na međunarodnom tržištu. ”
Ne mora biti ali …………možda je tu “catch 22”?

marcello

Mislim da sam pronašao mogućeg nalogodavca za kupovanje dionica PTKM preko ABN AMRO. Ovo je dio izvješća Agrokora za prvih devet mjeseci 2006 godine. Jako su si dobri…….. “…………………….Agrokor je uspješno završio proces restrukturiranja i refinanciranja svog ukupnog duga kroz sindicirani kreditni aranžman pod vodstvom ABN AMRO, Bank Austria Creditanstalt, Privredne Banke Zagreb, Raiffeisen Zentralbank i SG Splitske Banke. Sastavni dio refinanciranja uključuje i kredit za premošćivanje od strane ABN AMRO i Bank Austria Creditanstalt, sa svrhom refinanciranja kratkoročnog zaduženja te daljnjim ciljem zatvaranja istog kredita putem izdanja obveznica na međunarodnom tržištu. ” Ne mora biti ali …………možda je tu “catch 22”?

Po tome izgleda da AGROKOR stoji iza tog računa
[smiley2]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Toda i Petrokemija?? Hmmm…

"[i]When does a guy decide to become an accountant? When he realizes he doesn't have the charisma to succeed as an undertaker. " [/i]

Prvi put nakon dugo, dugo vremena kupnja je jača od prodaje..(Tu ne računam ono od prije par dana kada je neki nadobudni fond stavio na dva sata 5000 kom. na kupnju od 240,00 kn)

Na temelju krivulja prodaje i kupnje (znaci ignorirajuci transakcije) probao sam odrediti koliko se moglo zaraditi u 05. i 06.2007. na PTKM.
Brokersku proviziju sam racunao 1.5% bez troska otvaranja naloga, minimalnu zaradu sam ogranicio na 9 Kn po dionici (3%).

05 /07je moguca zarada po tim parametrima bila 146,50 Kn po dionici (50%)
06 /07je moguca zarada po tim parametrima bila 80,50 Kn po dionici (25%)

Ima daytadea, ali se u nekim slucajevima i ceka dosta na izlaz.

Prvi put nakon dugo, dugo vremena kupnja je jača od prodaje..(Tu ne računam ono od prije par dana kada je neki nadobudni fond stavio na dva sata 5000 kom. na kupnju od 240,00 kn)

Gledano odokativno sa grafa danasnja trgovina je omjer 150000/250000 za kupce (oni koji kupuju po prodaji)
Jos je veci omjer ako pogledas zadnja tri dana

pilar

New Report

Close