……I ne idemo više ispod nje…
aha…
sve si mislim da hypo ceka izvjesce a istovari ostatak.. ja cu se stavit oko 287-8… bit ce tu jos..
Svježi K/P.
Evo malo čiščenje aska,malo smo se pokrenili
Eto nas opet na 300, kupnja na 299,99 – unatoč “ljetnom zatišju”, počinju lagano pripreme za objavu H1
I taman što napisah – 302kn
prema nekim informacijama ABN AMRO banka je postala dioničar petrokemije. Navodno su već oko 20 mjesta. Što ulazak takvog igrača u vlasničku strukturu može značiti suvišno je govoriti. Da li je to naznaka da i njihov kapital prepoznaje vrijednost petrokemije pokazati će vrijeme.
prema nekim informacijama ABN AMRO banka je postala dioničar petrokemije. Navodno su već oko 20 mjesta. Što ulazak takvog igrača u vlasničku strukturu može značiti suvišno je govoriti. Da li je to naznaka da i njihov kapital prepoznaje vrijednost petrokemije pokazati će vrijeme.
Mika, možeš li reći otkuda ta informacija? Ako je točno, suvišno je govoriti dalje…
Pocelo se konacno malo s aska skidati [smiley2]. Ajde da se vise odlijepimo od ovih razina.
p.s.
Sra… evo naloga od 1000 komda na 300 kn odmah [smiley5]
Pocelo se konacno malo s aska skidati [smiley2]. Ajde da se vise odlijepimo od ovih razina. p.s. Sra… evo naloga od 1000 komda na 300 kn odmah [smiley5]
majku mu , taman sam mislio napokon gore!!!!! a kad ono!!![smiley3][smiley3][smiley3]
[smiley7][smiley7][smiley7]
ABN Amro ili skrbnik? Obzirom da je ABN usred preuzimanja, dosta neobicno…
kažu mi da nije skrbnik nego banka, račun je otvoren izgleda u Societe Generale ili ti Splitskoj banci .