PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

……I ne idemo više ispod nje…

aha…

sve si mislim da hypo ceka izvjesce a istovari ostatak.. ja cu se stavit oko 287-8… bit ce tu jos..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Svježi K/P.

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

Evo malo čiščenje aska,malo smo se pokrenili

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

Eto nas opet na 300, kupnja na 299,99 – unatoč “ljetnom zatišju”, počinju lagano pripreme za objavu H1
I taman što napisah – 302kn

"[i]When does a guy decide to become an accountant? When he realizes he doesn't have the charisma to succeed as an undertaker. " [/i]

prema nekim informacijama ABN AMRO banka je postala dioničar petrokemije. Navodno su već oko 20 mjesta. Što ulazak takvog igrača u vlasničku strukturu može značiti suvišno je govoriti. Da li je to naznaka da i njihov kapital prepoznaje vrijednost petrokemije pokazati će vrijeme.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

prema nekim informacijama ABN AMRO banka je postala dioničar petrokemije. Navodno su već oko 20 mjesta. Što ulazak takvog igrača u vlasničku strukturu može značiti suvišno je govoriti. Da li je to naznaka da i njihov kapital prepoznaje vrijednost petrokemije pokazati će vrijeme.

Mika, možeš li reći otkuda ta informacija? Ako je točno, suvišno je govoriti dalje…

"[i]When does a guy decide to become an accountant? When he realizes he doesn't have the charisma to succeed as an undertaker. " [/i]

Pocelo se konacno malo s aska skidati [smiley2]. Ajde da se vise odlijepimo od ovih razina.

p.s.
Sra… evo naloga od 1000 komda na 300 kn odmah [smiley5]

Pocelo se konacno malo s aska skidati [smiley2]. Ajde da se vise odlijepimo od ovih razina. p.s. Sra… evo naloga od 1000 komda na 300 kn odmah [smiley5]

ABN Amro ili skrbnik?

Obzirom da je ABN usred preuzimanja, dosta neobicno…

majku mu , taman sam mislio napokon gore!!!!! a kad ono!!![smiley3][smiley3][smiley3]

[smiley7][smiley7][smiley7]

Four Star General

ABN Amro ili skrbnik? Obzirom da je ABN usred preuzimanja, dosta neobicno…

kažu mi da nije skrbnik nego banka, račun je otvoren izgleda u Societe Generale ili ti Splitskoj banci .

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

New Report

Close