PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koliko vidim, uglavnom prvih deset trguju, broj dionica je sličan. Izgleda da mali baš ne kupuju previše. Ja sam dokupljivo od 280-290 prošlih tjedana, dakle, branio sam cijenu [smiley2].
Sada samo čekam i nadam se da sam bio u pravu.

malo srušilo cijenu i odmah tišina, neki su izašli, čak sumjam na jednog koji je jako hvalio

PTKM-R-A Vrijeme: 11:30:12
Kupnja
Ukupno ponuda 24
Ukupno dionica 2855

5 najboljih ponuda
Cijena Količina
Prodaja
Ukupno ponuda 35
Ukupno dionica 3466

5 najboljih ponuda
Cijena Količina
290,00 500
289,00 120
287,00 60
285,01 35
285,00 100

294,50 46
299,99 40
300,00 350
301,00 15
302,00 140
Transakcije
Cijena Količina Vrijeme
294,50 150 11:11:04
Smjesno…

Nit kupnje nit prodaje… vidim da su počeli stizati izvještaji za 2q na zse, a kolega flyer reče da krajem slj. tjedna možemo očekivati i PTKM. Ko živ ko mrtav. Ja čekam

Hell is Empty and all the Devils are Here

Trčao sam Velebit,a sutra na Triglav…
Malo buljnem kolege i vidim da ste budni[smiley2]
2Q će pokrenuti stvar gore,no pokušajte shvatiti dionicu kao odraz pozitivnih zbivanja sa radom čađare i privatizacijom koja će doći,kad -tad,dakle polako i strpljivo,na duge staze,
pozdrav čađarima

[b]REALIZE THAT THE JOURNEY AND THE GOAL ARE ALWAYS THE SAME. [/b]

Vjerovali ili ne – upravo smo dosegnuli magičnu brojku 300

……I ne idemo više ispod nje…

Kruha i dionica.....

Po 10. put do sada… vidjet cemo hoce li netko pustiti na prodaju 1500 komada kao sto je to bio slučaj do sada…

Sad tek vidimo koliko je prodaja slaba, ako Hypo ili Raiff ne deru po bidu…

Evo i slikice[smiley2]

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

sedmica prije FI 2Q = uzlet!

evo me!

Značajan doprinos Petrokemije kalcizaciji tla

Jučer je na površinama tvrtke Korina – proizvodnja d.o.o. u Lipovljanima održan stručni skup «Dan polja kalcizacije».
Među ostalima predstavljen je i Fertdolomit, proizvod Petrokemije namijenjen za kalcizaciju i gnojidbu kiselih tala. «Kisela tla su najveći problem koji moramo riješiti prije ulaska u EU», istaknuo je dr. Ivan Katalinić iz Hrvatskog zavoda za poljoprivrednu savjetodavnu službu.
Prof. Ferdo Bašić iz Zavoda za Opću proizvodnju bilja Agronomskog fakulteta u Zagrebu dodao je kako je kalcizacija mjera koja se apsolutno isplati. «Tlo je temelj egzistencije hrvatskog čovjeka. Vodite računa o tome da gospodarite s neprocjenjivim blagom o kojem svi ovisimo», poručio je okupljenim poljoprivrednicima s područja Lipovljana, Novske, Kutine i Popovače.
Njegov kolega, prof. Ivan Žugec s Poljoprivrednog fakulteta Osijek, naglasio je da vezano uz kalcizaciju posebno cijeni upravo proizvod Petrokemije. «Fertdolomit je granuliran i ne traži nikakve dodatne investicije za rasipače», pojasnio je. Ovo je važno stoga što usko grlo kalcizacije inače predstavljaju strojevi, tj. način na koji rasuti željeni materijal.

Ivan Gašpar, savjetnik za primjenu u Petrokemiji d. d., u predstavljanju Fertdolomita nije propustio spomenuti visoku opravdanost ulaganja u kalcizaciju. Zainteresiranim poljoprivrednicima poručio je da tom mjerom prinose mogu povećati i nekoliko puta. U Hrvatskoj je kiselih tala 70 posto, a u našoj županiji čak 90 posto, što dovoljno govori o neophodnosti njihove kalcizacije.

http://www.kutina.hr

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

New Report

Close