PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zakonski rok za podnošenje statističkih izvještaja u FINU za prvo polugodište je 20. 7.

Ako netko zna tetu iz Kutine koja to predaje za petricu, ili koja radi na šalteru, ljubim ga u čelo [smiley2], naravno ako to podijeli s nama.

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

HFP nastavlja s radom. To je mnogo dobro. Mogla bi PTKM na red i prije nego smo se nadali.

Na teletekstu HTVa prije tjedan dana otprilike bila je vijest da će 3 započete privatizacije biti dovršene po hitnom postupku (TLM i još 2), a da će ostalih 10ak poduzeća koji su u preko 50%nom državnom vlasništvu riješiti po hitnom postupku.

Na poslovnom je dan poslije izašla vijest gdje su naglašene druge ključne riječi izvučene iz konteksta pa je ispalo da će privatizacija stati.

Naravno da taj dan na HTV teletekstu već nije bilo vijesti i nisam ju uspio podijeliti s vama u izvornom obliku…ali možda će nečeg ipak biti.

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

K/P

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

http://www.bankamagazine.hr/dnevnevijesti/hfp-nastavlja-s-privatizacijama

Hell is Empty and all the Devils are Here

Budi se lagano i PTKM; jača kupnja, prva na 295 kuna 500 komada.[smiley2]

može K/P?

hvala!![smiley7][smiley7][smiley7]

Four Star General

Budi se lagano i PTKM

imamo i pjesnike među nama….

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Budi se lagano i PTKM; jača kupnja, prva na 295 kuna 500 komada.[smiley2]

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

Ej ekipa,
pozdrav svima,malo sam se ver’o po alpama i
vratih se čitav…[smiley2]
Vidim,budno mi čuvate miljenicu,ništa se posebno ne dešava ,e da,
sviđa se i meni ovo nakrcavanje KD-a un zadnjih 5-6 mjeseci…
Ovaj vikend je Velebit trekk na Paklenici,svi ste dobro došli,
pogotovo čađari[smiley2][smiley2][smiley2]
Nadam se da će 2Q brzo,malo mi dosadilo buljiti u ovo stagniranje..
pozdrav

[b]REALIZE THAT THE JOURNEY AND THE GOAL ARE ALWAYS THE SAME. [/b]

Pozdrav BBB (Bakiju, Baretu, Buddu)… i svim ostalim štovateljima Petrice…., naravno i Mika nije zaboravljen…
Nisam ni ja dugo bio na ovom topicu, no ne znači da ne pratim stanje..
Nekako mi se čini da je kako Baki kaže (stagniranju) uzrok trenutno stanje na tržištu i prodaja nekih pozicija u dionicama radi prikupljanja love za Magmu, a to prepoznaju opet kupci i nije im stalo da nude za neku dionicu više nego je prosjek na tržištu, nego naravno pokušavaju što jeftinije dobiti neku dionicu…
No već u idući utorak čini mi se da ni PTKM neće biti ispod 300 kn (i više) jer će biti završen IPO Magme i onda možemo lagano gore do FI-ja….
Nisam i neću prodavati PTKM već sam se naoružao strpljenjem i očekivanjem FI 2Q pa ćemo vidjeti kome majka šarenu vunu prede…

Trenutno na PTKM i nije najbolje, kupnja rijetka, prodaja jača.

Trenutno na PTKM i nije najbolje, kupnja rijetka, prodaja jača.

Ali je bolje nego jutros kad je prodaja bila bitno jaca

New Report

Close