PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dali netko zna kada će izvješće?

Iz Petrokemije obično izlazi oko 25.07…Uglavnom očekujem ga do 01.08….Jel ide tko na skupštinu u četvrtak, da nam prenese nove informacije iz Petrice.. Ja nažalost ne mogu….

budd:

A moram reći i to da su KD uistinu čudnovati, jer prvo pokupe 1500 komada po 300, a onda im se pruži prilika da pokupe još toliko po manjoj cijeni, pa to ne učine…

to je ako oni kupuju

Oni kupuju, vodim evidenciju svaki dan. Samo je vrlo čudna frekvencija i količine koje kupuju…

Hell is Empty and all the Devils are Here

Može K/P?

Kruha i dionica.....

preko 2.500 kuna do 300 kuna na prodaji, baš me zanima
izgleda da taj HYPO ima stvarno problema, može li netko točno reći da li taj HYPO ima veze s “našom” HYPOM bankom, ako je zaista kriza kako se priča i zašto ulazi u Zvečevo, a iz drugih izlazi, možda ipak nije kriza

Većina dionica je u korekciji…Ne mogu vjerovat da je sve to zbog HYPO…

Kruha i dionica.....

preko 2.500 kuna do 300 kuna na prodaji, baš me zanima izgleda da taj HYPO ima stvarno problema, može li netko točno reći da li taj HYPO ima veze s “našom” HYPOM bankom, ako je zaista kriza kako se priča

nije mi jasno zašto se veliki misle , ovo je jedinstvena prilika da “jeftino” dokupe!!!

pa ne mislite valjda da će FI bit loše . jednostavno rečeno NEMA ŠANSE[smiley7][smiley7][smiley7]

Four Star General

Več sam prije rekao da s promjenom vlasnika (Bayerische banke), HYPO radi to što radi. Zašto to rade? Ne želim špekulirati..

ako je zaista kriza kako se priča i zašto ulazi u Zvečevo, a iz drugih izlazi, možda ipak nije kriza

ispričavam se, tu je ušao fond, a ne banka, krivo vidio
znači ipak izlaze iz većina dionica, zaboravite taj post o Zvečevu

[quote=budd]
Več sam prije rekao da s promjenom vlasnika (Bayerische banke), HYPO radi to što radi. Zašto to rade? Ne želim špekulirati..
[/quote]

Idu na crnogorsko tržište….[smiley1]

Kruha i dionica.....

Većina dionica je u korekciji…Ne mogu vjerovat da je sve to zbog HYPO…

Nije sve, ali dobar dio rekao bih…

nevjerojatno

omjer

3000/7000 komada

ovjde netko namjerno naštimava vrijednosti prodaje

nevjerojatno omjer 3000/7000 komada ovjde netko namjerno naštimava vrijednosti prodaje

Moj prijetelju, veliki su to igrači…

Kruha i dionica.....

New Report

Close