Koliko je realno za očekivati da će rasprodati sve? Malo mi je nerealno da kao banka potpuno izađu s tržišta kapitala[smiley14]
Ajde ljudi čitajte i par postova prije, nas nove dok odblokiraju nitko nas ne ferma 5 posto a mislim da je pitanje na mjestu[smiley5]
Zanimljivo kako naslažu prodaju a nitko neće pokupiti po kupnji.
I obrnuto
I obrnuto
što obrnuto?
Ponovo stiskanje prema dolje
Alien: ” I obrnuto ” što obrnuto?
Obrnuto od “Zanimljivo kako naslažu prodaju a nitko neće pokupiti po kupnji.”
je;
(Dosadno), kako naslažu kupnju, a nitko neće pokupiti po prodaji….[smiley2]
A sve to zajedno znači da odnos kupnje i prodaje kada su ukopane pa bio on značajno u prevazi za neku stranu – ne znači da će ta dionica odmah reagirati, no taj podatak je indikativan da bi se moglo (možda) predvidjeti kratkoročno kretanje dionice….
…i tada se čeka neki okidač koji će ponukati kupnju da kupuje direktno sa prodaje jer će tako “uskočiti na vrijeme u vlakić”…. i obrnuto….
A moram reći i to da su KD uistinu čudnovati, jer prvo pokupe 1500 komada po 300, a onda im se pruži prilika da pokupe još toliko po manjoj cijeni, pa to ne učine…
A moram reći i to da su KD uistinu čudnovati, jer prvo pokupe 1500 komada po 300, a onda im se pruži prilika da pokupe još toliko po manjoj cijeni, pa to ne učine…
Možda misle da su se malo zahebali, pa kad vide stanje na prodaji čekaju da kupe po 296. Znam da nama to i nije neka razlika ali na 1500 komada i je.
to je ako oni kupuju
budd: ” A moram reći i to da su KD uistinu čudnovati, jer prvo pokupe 1500 komada po 300, a onda im se pruži prilika da pokupe još toliko po manjoj cijeni, pa to ne učine… ” to je ako oni kupuju
ili možda čekaju da se napuni toga malo više pa onda sve POČISTE samo ako ih netko drugi ne preduhitri!!!!!
[smiley7][smiley7][smiley7]
čekaju da padnu još malo pa će navaliti…[smiley1]