PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sve to ima malo utjecaja na činjenicu da imamo podavača koji dere po kupnji cijelo vrijeme

Hell is Empty and all the Devils are Here

Jako veliki igrači ruše cijenu dionice……………

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

netko se fino ukrcao..

Ali se evo netko i iskrcao [smiley3]

Sve to ima malo utjecaja na činjenicu da imamo podavača koji dere po kupnji cijelo vrijeme

Samo nek dere….Ja sam se danas još nadokupio…sad imam 63,51% portfelja u Petrici…
A moram priznati da mi neki čelnici fondova nisu jasni…Koja to dionica trenutno (pred 2Q) ima bolju perspektivu…
No OK možda su oni u pravu (mislim na prodavače), a ja u krivu. Vrijeme će pokazati.
A ja da sam neko i nešto u takvim fondovima (npr. od ZABA-e), nakon mjesec dana bi pozvao sve one koji su odlučivali o prodaji na ovim razinama i udjelio im cipelu ili pak plaketu popračenu novčanom nagradom za mudru odluku.
Jer ja stvarno trenutno ne vidim razloga za prodaju ove dionice….
No ima se još tu dodati, ali već čemo o tome…

To je uvjetno rečeno “prodavač” koji se pokušava ukrcati a da ne plati punu cijenu karte. Nije prvi ni jedini ali mu ne uspjeva………….Indikator je prosjek protrgovane cijene do sada od 300,19 kn povečanje +0,0067 a protrgovano komada 2.390 [smiley2] Do kraja tjedna biti će bitno drugačije!

marcello

super24:

netko se fino ukrcao..

Ali se evo netko i iskrcao [smiley3]

ako se netko iskrcao znaci da se netko drugi ukrcao..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

super24: ” netko se fino ukrcao.. ” Ali se evo netko i iskrcao [smiley3]

Ako netko može nabaciti protrgovane količine i k/p vidjet ćeš da je netko sam sebi prodao nekoliko dionica
[smiley16] Sviječice mu loše bacaju iskru……….trokira, he, he.

marcello

Ništa od očekivanog rasta, nije nas Putin nešto ohrabrio.

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

Imam dionice Petrokemije i mislim da neće dionica puno u dogledno vrijeme gore.
Priče o tenderu su smiješne bar za sada jer kada predsjednik upravnog odbora G. Nenadić kaže da nema prodaje i to iz pouzdanih izvora onda mislim da sva ta nagađanja o nekoj velikoj zaradi padaju u vodu.
Da je petrica veliki potencijal to stoji samo na duže vrijeme.
Cijena će se vjerovatno malo podići nakon Q2 ako budu poslovali sa pozitivom ali ne za puno.
Ako netko ima informacije druge neka kaže.

Imam dionice Petrokemije i mislim da neće dionica puno u dogledno vrijeme gore.
Priče o tenderu su smiješne bar za sada jer kada predsjednik upravnog odbora G. Nenadić kaže da nema prodaje i to iz pouzdanih izvora onda mislim da sva ta nagađanja o nekoj velikoj zaradi padaju u vodu.
Da je petrica veliki potencijal to stoji samo na duže vrijeme.
Cijena će se vjerovatno malo podići nakon Q2 ako budu poslovali sa pozitivom ali ne za puno.
Ako netko ima informacije druge neka kaže.

Ja imam pretpostavku da će po povoljnim rezultatima Q2/H1 cijena biti oko razine podrške 350, nekako to percipiram kao iduću psihološku razinu. Bit će možda malo ljuljkanja dok se svi budu iskrcavali za HT iz svega…
Ali definitivno dionica sa jakim dugoročnim potencijalom – dugoročnim poglavito stoga što trenutno o privatizacijama državnih firmi osim HT-a nema ni govora radi kuršlusa u HFP-u.

"[i]When does a guy decide to become an accountant? When he realizes he doesn't have the charisma to succeed as an undertaker. " [/i]

Imam dionice Petrokemije i mislim da neće dionica puno u dogledno vrijeme gore. Priče o tenderu su smiješne bar za sada jer kada predsjednik upravnog odbora G. Nenadić kaže da nema prodaje i to iz pouzdanih izvora onda mislim da sva ta nagađanja o nekoj velikoj zaradi padaju u vodu. Da je petrica veliki potencijal to stoji samo na duže vrijeme. Cijena će se vjerovatno malo podići nakon Q2 ako budu poslovali sa pozitivom ali ne za puno. Ako netko ima informacije druge neka kaže.

Podsječam da Petrokemija radi u tri smjene , i da je prvi Q završio sa 2,6 k kuna u plusu, da za za kupnju proizvoda primaju avansna plačanja itd, onda nema govora da če situacija biti gore poboldana.[smiley1]

Ništa od očekivanog rasta, nije nas Putin nešto ohrabrio.

evo posljednji put ovdje nema brze zarade………..za sada……
[smiley11]

New Report

Close