PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sad kad smo već ovako fino digli cijenu, doduše na malim količinama, baš me zanima hoće li netko od “ekipe” iz top 10 dati onome na kupnji 500 komada pa jos malo rušiti cijenu…

Naravno da hoće, sve drugo bi me jako pozitivno iznenadilo

Hell is Empty and all the Devils are Here

Naravno da hoće, sve drugo bi me jako pozitivno iznenadilo

Neznam, imam neki feeling da možda i ne bude tako…
U 15:55 ćemo vjerojatno vidjeti… ali možda fondeki počinju kužiti da su davno istjerali slabašne iz Petre, i da su ostali vjerni štovatelji. Doduše, nejasni su mi ovi što daju ispod 300, ali i za njih se mora priznati da ne popuštaju, većina naloga dosta dugo stoji, pa mi se čini da su to ljudi koji ne prate burzu svaki dan nego im možda stoje nalozi i duže vrijeme. Da nije igara tih fondova, davno bi ti ljudi do nekih 320,330 kn ostali bez tih dionica, ali ovako, čak niti uz strašan diskont(po meni) ih ne mogu prodati.Možda sutra uspiju, ako nastavimo ovako složno i strpljivo skupljati po 50-ak komada. Mislim da ekipa sa ovoga foruma popapa dobar dio tih paketića![smiley2]

budd: ” Naravno da hoće, sve drugo bi me jako pozitivno iznenadilo ” Neznam, imam neki feeling da možda i ne bude tako… U 15:55 ćemo vjerojatno vidjeti… ali možda fondeki počinju kužiti da su davno istjerali slabašne iz Petre, i da su ostali vjerni štovatelji. Doduše, nejasni su mi ovi što daju ispod 300, ali i za njih se mora priznati da ne popuštaju, većina naloga dosta dugo stoji, pa mi se čini da su to ljudi koji ne prate burzu svaki dan nego im možda stoje nalozi i duže vrijeme. Da nije igara tih fondova, davno bi ti ljudi do nekih 320,330 kn ostali bez tih dionica, ali ovako, čak niti uz strašan diskont(po meni) ih ne mogu prodati.Možda sutra uspiju, ako nastavimo ovako složno i strpljivo skupljati po 50-ak komada. Mislim da ekipa sa ovoga foruma popapa dobar dio tih paketića![smiley2]

i ja bi papao , sve sam gladnij[smiley16] nažalost nema se para[smiley14]

Budemo se mi strpili, pa koliko god vremena trebalo

Hell is Empty and all the Devils are Here

Ej ekipa,bez brige,tu sam i pazim Vas.[smiley2][smiley2][smiley2]
Ja sam broj dionica u mom portfelj davno zaokružio.
Nije da mi nije žao što to ne mogu podebljati,no sve ima svoje granice.
Imam je puno i sve teže podnosim tu riječ “strpljenje”,upravo zato što imam osjećaj da će
uskoro dan ,dan koji je razlog zašto sam ,jednom davno,počeo ulaziti u ovu miljenicu.
Još malo[smiley2]

[b]REALIZE THAT THE JOURNEY AND THE GOAL ARE ALWAYS THE SAME. [/b]

Summit…pa na 340…pa kaskanje do 350-360 do izvještaja…onda na 450 minimum…ako svi gataju…mogu i ja[smiley2]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

budd:

Ej ekipa,bez brige,tu sam i pazim Vas.[smiley2][smiley2][smiley2]
Ja sam broj dionica u mom portfelj davno zaokružio.
Nije da mi nije žao što to ne mogu podebljati,no sve ima svoje granice.
Imam je puno i sve teže podnosim tu riječ “strpljenje”,upravo zato što imam osjećaj da će
uskoro dan ,dan koji je razlog zašto sam ,jednom davno,počeo ulazizi u ovu miljenicu.
Još malo[smiley2]

A mi se već poplašili da nisi ti bio jedan od onih što ruše cijenu…[smiley1][smiley1][smiley1]
Sad se lakše diše!
Pozdrav prijatelju, uz napomenu da je Petra jedina žena koju volim dijeliti sa drugima![smiley2][smiley2][smiley2]

Ne očekujem puno od samita. Tj. od istog ne očekujem ništa, ali od izvještaja da. Bar da bude na razini od 2q lani.

Ne mislim da će summit nešto bitno promijeniti, ali će vjerojatno dogovoriti rute plinovoda, porazgovarati ponovno o družbi adriji i sl.. Dovoljno da se optimizam oko energetike a samim time i oko opskrbe plinom popravi

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Ne očekujem puno od samita. Tj. od istog ne očekujem ništa, ali od izvještaja da. Bar da bude na razini od 2q lani.

To ja tvrdim već dugo i dabog da se z…bo,pa da podivlja i zbog plina,Putina,Gazproma,Amerope,Mamića i Štimca,Vlatke Pokos,Fonda za privatizaciju,Polančeca,Šukera,Sanadera, itd…[smiley2][smiley2][smiley2]
A tebi Buco poručujem: Znam ja koliko je važno da smo svi tu,cijelo vrijeme!!!
I ništa ovo neće biti vrijedno ako ne okrenemo kakvu stoku sitnog zuba,termički obrađenu,onako za blagoslov…

[b]REALIZE THAT THE JOURNEY AND THE GOAL ARE ALWAYS THE SAME. [/b]

flyer:

To ja tvrdim već dugo i dabog da se z…bo,pa da podivlja i zbog plina,Putina,Gazproma,Amerope,Mamića i Štimca,Vlatke Pokos,Fonda za privatizaciju,Polančeca,Šukera,Sanadera, itd…[smiley2][smiley2][smiley2]
A tebi Buco poručujem: Znam ja koliko je važno da smo svi tu,cijelo vrijeme!!!
I ništa ovo neće biti vrijedno ako ne okrenemo kakvu stoku sitnog zuba,termički obrađenu,onako za blagoslov…

ili kakvu brkatu ribu!
Vukovar-Dunav-Fiš paprikaš

New Report

Close