bakulaz:
”
Vratio se sinoć sa Dinareeeeeeeeee[smiley2][smiley2][smiley2]
”
Kršan li si. Penješ li se na sv. Ivana na Kozjaku ?[smiley2]
Još nebijah..al sam gledao neki film ,amaterski,sa te planine[smiley2][smiley2][smiley2]
Da li netko zna kolika je najniža provizija na transakciju, uključujući i fondove. Imam osjećaj da jedan te isti prvo lupi po bidu, pričeka da vidi tko će nasjesti, upeca ih…
S tim da na petrici sve slabije grizu[smiley2]
Kronologija danas
Cijena Količina Vrijeme
290,00 100 12:38:04
290,00 127 12:04:43
289,99 190 12:04:43
289,99 10 11:57:04
285,00 15 10:59:47
284,99 80 10:59:47
285,02 50 10:44:43
285,05 74 10:44:43
286,00 20 10:44:43
286,01 100 10:44:43
Netko je jednom napisao da se dobro piše dionicama o kojima se malo priča na forumu…
Najbolje da začempimo svi[smiley2]
Da li netko zna kolika je najniža provizija na transakciju, uključujući i fondove. Imam osjećaj da jedan te isti prvo lupi po bidu, pričeka da vidi tko će nasjesti, upeca ih…
S tim da na petrici sve slabije grizu[smiley2]
Kod Comlinea za online transakcije nemaš min. provizije – 0,6% svejedno, možeš kupovati po jedan HOMS ako želiš.
[smiley1][smiley2]
Simone: ” Da li netko zna kolika je najniža provizija na transakciju, uključujući i fondove. Imam osjećaj da jedan te isti prvo lupi po bidu, pričeka da vidi tko će nasjesti, upeca ih… S tim da na petrici sve slabije grizu[smiley2] ” Kod Comlinea za online transakcije nemaš min. provizije – 0,6% svejedno, možeš kupovati po jedan HOMS ako želiš. [smiley1][smiley2]
Ja sam u PG. Bili su jedno vrijeme u banani, ali su se poboljšali nešto. Od moje provizije su mogli solidbno poboljšati server, samo što je minimum 50kn, ali je zato mostich besplatan.
Zahvaljujem kolegi flyeru![smiley11]
ko god je zasadio petricu, dobro nagnojio i sad ju zalijeva svaka mu čast.
korijeni su duboko, navodnjavanje odlično, vrijeme povoljno za procvat. nema te nevere koja bi ju mogla išćupat. tu i tamo možda malo zatresu ali ljepotica samo raste i cvate. morat ću stvarno skoćit pogledat ju izbliza[smiley7]
dobar dan dobar dan ja sam taj i taj vi ste taj i taj
danas dosada na Petrokemiji, ali opet bolje nula nego bilo kakav minus.
Petrokemija ovim dokazuje svoju vrijednost i snagu , naravno ako se fondovi ne počmu s njom igrati !!!
Petrokemija ima svijetlu budučnost!!!!!!!!!!!!
[smiley7][smiley7][smiley7]
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 1.210.822 36,24 Osnovni račun
2. MINISTARSTVO GOSPODARSTVA, RADA I PODUZETNIŠTVA 869.396 26,02 Osnovni račun
3. PBZ D.D./THE BANK OF NEW YORK AS CUSTODIAN 208.022 6,23 Skrb. račun
4. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./HYPO ALPE-ADRIA-BANK AG 91.008 2,72 Skrb. račun
5. HPB D.D./KD INVESTMENTS – VICTORIA FOND 86.049 2,58 Skrb. račun
6. HPB D.D./KAPITALNI FOND D.D. 68.581 2,05 Skrb. račun
7. HPB D.D. 55.116 1,65 Skrb. račun
8. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 46.080 1,38 Skrb. račun
9. RH,VLADA,SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA UPRAV.DRŽ.IMOV 40.000 1,20 Osnovni račun
10. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 34.556 1,03 Skrb. račun
Ukupno: 81,10
KD koristi trenutke panike i kupuje nove dionice.
Da,to je strašno dobar znak.
U ovom crvenilu ostala stabilna,a KDeovci nakon dužeg
vremena “izvadili takuin”,
dobra ,dobra[smiley2][smiley2][smiley2]
to bi stvarno bilo čudno jer je INA kao najveća naftna korporacija pa kupuje najjeftinije plin na svijetu.
Ja tebe pitam, ako netko iz grupacije Gazproma kupi petrokemiju kolika će im onda biti cijena plina???
gospodo petrokemija prodaje jedno od najkvalitetniujih gnojiva na svijetu po trenutno iznimno prihvatljivim cijenama. Sve u svemu pomisao da bi mogla doći u vlasništvo ruskih proizvođača plina garantira cijenu malim dioničarima od 4 znamenke.
Iskreno sumnjam da će Rusi ovo propustiti.
nisam mislio komentirati al baš me vučeš za jezik.
kakav Gazprom?!otkud ti to?šta misliš da nemaju kome prodavati svoje pa im petrokemija treba.da nebi nabacili diverzifikaciju poslovanja s malo gnojiva?a cijena plina bi još uvijek bila viša nego što ju ina nabavlja.ti uspoređuješ nabavu plina ine i petrokemije?!?!pa ina prodaje i petrokemiji i cijeloj državi plin?na kojim si ti drogama?!daj razgovaraj argumentima a ne s navijačkim parolama: “preuzimanje u tijeku”, “ide to gore 100% jer je od prošle godine išla 100%”, “sad će”, “evo samo što nije”.
želim ja vama da raste na 1000 kn al ne *** obrisano***
mika: ” to bi stvarno bilo čudno jer je INA kao najveća naftna korporacija pa kupuje najjeftinije plin na svijetu. Ja tebe pitam, ako netko iz grupacije Gazproma kupi petrokemiju kolika će im onda biti cijena plina??? gospodo petrokemija prodaje jedno od najkvalitetniujih gnojiva na svijetu po trenutno iznimno prihvatljivim cijenama. Sve u svemu pomisao da bi mogla doći u vlasništvo ruskih proizvođača plina garantira cijenu malim dioničarima od 4 znamenke. Iskreno sumnjam da će Rusi ovo propustiti. ” nisam mislio komentirati al baš me vučeš za jezik. kakav Gazprom?!otkud ti to?šta misliš da nemaju kome prodavati svoje pa im petrokemija treba.da nebi nabacili diverzifikaciju poslovanja s malo gnojiva?a cijena plina bi još uvijek bila viša nego što ju ina nabavlja.ti uspoređuješ nabavu plina ine i petrokemije?!?!pa ina prodaje i petrokemiji i cijeloj državi plin?na kojim si ti drogama?!daj razgovaraj argumentima a ne s navijačkim parolama: “preuzimanje u tijeku”, “ide to gore 100% jer je od prošle godine išla 100%”, “sad će”, “evo samo što nije”. želim ja vama da raste na 1000 kn al ne piši gluposti
neću ti reći da pišeš gluposti kao ti meni, nego ću ti reći da si *** obrisano*** i o petrokemiji neznaš ništa.
Ima jedan razlog zašto pišem o Gazpromu, a i ti bi to morao znati da si pažljivije pratio temu a ne čitao Bleka stenu u to vrijeme. Gazprom i igrači oko njih apsolutno trebaju petrokemiju jer je veliki potrošač plina pogotovo trenutno kad kućanstva skoro da i ne troše plin, a petrokemija radi punom parom kako bi proizvela sve potrebne količine. A ono šta znaju i retardirani gangsteri je činjenica da će jednog dana ptkm kupovati plin od koga hoće i neće morati kupovati od INE. Onda će i INA razmisliti po kojoj cijenoi će nuditi plin kad bude imala konkurenciju, a ptkm će imati izbor dobavljača.
Dalje, Rusi su zbog tople zime proizveli manje plina nego što je planirano te imaju interesa kupovati potrošače koji troše plin neovisno o klimatskim uvjetima I u velikim količinama.
Na kraju oni su već prisutni na ovom tržištu u nekim tvornicama vezanim uz plinski biznis.
neću ti reći da pišeš gluposti kao ti meni, nego ću ti reći da si totalna neznalica i o petrokemiji neznaš ništa.
Ima jedan razlog zašto pišem o Gazpromu, a i ti bi to morao znati da si pažljivije pratio temu a ne čitao Bleka stenu u to vrijeme. Gazprom i igrači oko njih apsolutno trebaju petrokemiju jer je veliki potrošač plina pogotovo trenutno kad kućanstva skoro da i ne troše plin, a petrokemija radi punom parom kako bi proizvela sve potrebne količine. A ono šta znaju i retardirani gangsteri je činjenica da će jednog dana ptkm kupovati plin od koga hoće i neće morati kupovati od INE. Onda će i INA razmisliti po kojoj cijenoi će nuditi plin kad bude imala konkurenciju, a ptkm će imati izbor dobavljača.
Dalje, Rusi su zbog tople zime proizveli manje plina nego što je planirano te imaju interesa kupovati potrošače koji troše plin neovisno o klimatskim uvjetima I u velikim količinama.
Na kraju oni su već prisutni na ovom tržištu u nekim tvornicama vezanim uz plinski biznis.
ti i dalje po svom…jadna li ti ptkm što MORA kupovati ispod tržišne cijene.
petina svijeta dobiva plin od gazproma i sad će oni proizvođaća gnojiva kupovati da si osiguraju plasman.opet su mi to priče kao da ja kažam da će gazprom kupiti Inu (što je vjerojatnije)pa će ptkm i dobivati plin od gazproma.slobodno ti meni ukaži ako sam propustio neki bitan trač al i dokaza malo nebi bilo na odmet.
ma ustvari…baš me briga