PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

izgleda da ima još šanse za dokupit[smiley2]neka neka
privatizacija po planu, i kako stvari stoje, mislim da može biti samo bolje obzirom na čišćenje u HFP-u

Vaš link

ekoeko: ” za sad se izgleda drži petrica[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2] ” A što si ti mislio, da će pasti jako? Gle Đure što leti a zloguki prorok je rekao da će sve u pičvajz[smiley2]

pa bilo koji scenarij odgovara, ako bi pala uletio bi sa još. vijesti su u svakom slučaju povoljne, po meni izgleda da će se na ovoj razini držat još neko kratko vrijeme, a onda polako gore do izvješća. belje uložilo dosta u navodnjavanje(plodovi zemlje.hrt)- očekuju stalan i stabilan prinos- to utječe i na petricu[smiley7]
priznajem da me kad sam pročitao vijesti zabrinulo i to dobro, ali svi popkazatelji govore da razloga za brigu što se petrice tiće nema

Vjerujem i ja da će cijena još koji tjedan biti od 280-300. Veći kupci računaju na one koji će prodavati zbog Magme. To s Magmom će se ustabiliti do 10.7. a onda petrica lagano gore do izvješća a nadam se i nakon njega. Tradicije su tu da se ruše zar ne[smiley2]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

samo mali podsjetnik. Prošle godine 19.07. na burzi je prodana 1841 dionica petrokemije po prosječnoj cijeno od 142,23 kune. U odnosu na današnju cijenu to je povećanje od 102, 24%.

Želim samo reći kako godina brzo brođe, a nije baš jednostavno zaraditi legalno 102%.
Najvjerovatnije će za godinu dana situacija biti ista ako ne i bolja. I onda je netko prodavao po 140 kuna kao što netko danas prodaje po 290. Sve jasno.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

malo se i omjer kupnja/prodaja popravio[smiley9]

a gdje su naši nestali??? budd, plavi i kompanija?[smiley4]

malo se i omjer kupnja/prodaja popravio[smiley9] a gdje su naši nestali??? budd, plavi i kompanija?[smiley4]

Pa………ljudi bezbrižno čekaju rezultate Q2. Zatim daljnje vijesti o privatizaciji.
[smiley2]

marcello

Nemam što pametno reći pa šutim. Neka u miru djeluje[smiley2]

Hell is Empty and all the Devils are Here

Ja čekam vijesti, evo još par dana i energetski summit……… Pozdrav

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

dobro je tu ste[smiley6]
bojao sam se da niste u kombinaciji sa HFP-om! [smiley8][smiley8]
[smiley11]
šala

dobro je tu ste[smiley6]
bojao sam se da niste u kombinaciji sa HFP-om! [smiley8][smiley8]
[smiley11]
šala

[smiley2][smiley2]
Fali nam jedino kolega Bakulaz, on je sigurno negdje u planinama i vrletima [smiley2]

"[i]When does a guy decide to become an accountant? When he realizes he doesn't have the charisma to succeed as an undertaker. " [/i]

Vratio se sinoć sa Dinareeeeeeeeee[smiley2][smiley2][smiley2]

[b]REALIZE THAT THE JOURNEY AND THE GOAL ARE ALWAYS THE SAME. [/b]

Vratio se sinoć sa Dinareeeeeeeeee[smiley2][smiley2][smiley2]

Kršan li si. Penješ li se na sv. Ivana na Kozjaku ?[smiley2]

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

New Report

Close