izgleda da ima još šanse za dokupit[smiley2]neka neka
privatizacija po planu, i kako stvari stoje, mislim da može biti samo bolje obzirom na čišćenje u HFP-u
ekoeko: ” za sad se izgleda drži petrica[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2] ” A što si ti mislio, da će pasti jako? Gle Đure što leti a zloguki prorok je rekao da će sve u pičvajz[smiley2]
pa bilo koji scenarij odgovara, ako bi pala uletio bi sa još. vijesti su u svakom slučaju povoljne, po meni izgleda da će se na ovoj razini držat još neko kratko vrijeme, a onda polako gore do izvješća. belje uložilo dosta u navodnjavanje(plodovi zemlje.hrt)- očekuju stalan i stabilan prinos- to utječe i na petricu[smiley7]
priznajem da me kad sam pročitao vijesti zabrinulo i to dobro, ali svi popkazatelji govore da razloga za brigu što se petrice tiće nema
Vjerujem i ja da će cijena još koji tjedan biti od 280-300. Veći kupci računaju na one koji će prodavati zbog Magme. To s Magmom će se ustabiliti do 10.7. a onda petrica lagano gore do izvješća a nadam se i nakon njega. Tradicije su tu da se ruše zar ne[smiley2]
samo mali podsjetnik. Prošle godine 19.07. na burzi je prodana 1841 dionica petrokemije po prosječnoj cijeno od 142,23 kune. U odnosu na današnju cijenu to je povećanje od 102, 24%.
Želim samo reći kako godina brzo brođe, a nije baš jednostavno zaraditi legalno 102%.
Najvjerovatnije će za godinu dana situacija biti ista ako ne i bolja. I onda je netko prodavao po 140 kuna kao što netko danas prodaje po 290. Sve jasno.
malo se i omjer kupnja/prodaja popravio[smiley9]
a gdje su naši nestali??? budd, plavi i kompanija?[smiley4]
malo se i omjer kupnja/prodaja popravio[smiley9] a gdje su naši nestali??? budd, plavi i kompanija?[smiley4]
Pa………ljudi bezbrižno čekaju rezultate Q2. Zatim daljnje vijesti o privatizaciji.
[smiley2]
Nemam što pametno reći pa šutim. Neka u miru djeluje[smiley2]
Ja čekam vijesti, evo još par dana i energetski summit……… Pozdrav
dobro je tu ste[smiley6]
bojao sam se da niste u kombinaciji sa HFP-om! [smiley8][smiley8]
[smiley11]
šala
dobro je tu ste[smiley6]
bojao sam se da niste u kombinaciji sa HFP-om! [smiley8][smiley8]
[smiley11]
šala
[smiley2][smiley2]
Fali nam jedino kolega Bakulaz, on je sigurno negdje u planinama i vrletima [smiley2]
Vratio se sinoć sa Dinareeeeeeeeee[smiley2][smiley2][smiley2]
Vratio se sinoć sa Dinareeeeeeeeee[smiley2][smiley2][smiley2]
Kršan li si. Penješ li se na sv. Ivana na Kozjaku ?[smiley2]