Evo sad sam u par navrata gricnuo 303kom da malo pokrenemo lavinu
To sam ja pokušao kad sam pokupio s 294 do 299.. Pohvalno
Goran8:
”
Evo sad sam u par navrata gricnuo 303kom da malo pokrenemo lavinu
”
To sam ja pokušao kad sam pokupio s 294 do 299.. Pohvalno
Nesto sam pokušavao s 20 pa 30 kom mozda da navučem ove iznad naloga ali sam se predomislio i koliko sam imao keša kupio po 290 da se i on nebi povukao. Sad samo treba čekati 2Q
Pa da, šteta je radi par kuna propustiti odlične buduće prihode… Meni tu par kn ne igra ulogu uopće
Nesto sam pokušavao s 20 pa 30 kom mozda da navučem ove iznad naloga ali sam se predomislio i koliko sam imao keša kupio po 290 da se i on nebi povukao. Sad samo treba čekati 2Q
Kada će biti 2Q?
Evo i mene u lavini, gric 200.
Necu opet blokadu margina.
100 % sam u Petrici od prije minutu, stanje 106,80 kn
Evo i mene u lavini, gric 200.
Necu opet blokadu margina.
100 % sam u Petrici od prije minutu, stanje 106,80 kn
Heheh…oni se naslagali na prodaji, a neko ne gric, nego veliki NJAM.:)
To je lijepo vidjeti na dragoj Petrici.
Transakcija
Goran8:
”
”
Kada će biti 2Q?
Vjerovatno ne prije 1.8. prijatelju…[smiley2]
super24:
”
bakulaz, mika.. kad ocekujete da bi moglo izvjesce? jel to ptkmovci daju rano ili sa zakasnjenjem u pravilu?
”
izvještaj bi mogao biti oko 20.07., a trenutno fali još 25 dana do jednog od najboljih polugodišnjih izvještaja u povijesti ptkm. Tako barem kažu dobro upućeni, a mi mali sjedimo i mirno čekamo. Tko ima paprike neka kupuje, a tko je već kupio nek broji dane do bogatstva. Velikima ovo odgovara jer svaki dan koja tisuća dionica prelazi u ruke malih po cijeni oko 300 kuna, a to znači da je sve manje onih koji će prodavati po toj cijeni. Samim tim olakšava se velikima put do njihovih targeta. Još jednom ponavljam da je target KD preko 800 kuna.
Gazprom povećao svoje prognoze o proizvodnji plina
Ukupni output prirodnog plina je za 2010. planiran na maksimalnih 560 milijardi kubičnih metara, ali mogao bi biti povećan i na 570 milijardi ukoliko se za to ukaže potreba
Ruski naftni gigant Gazprom bi mogao dostići godišnju razinu proizvodnje od 670 milijardi kubičnih metara prirodnog plina do 2020., što je 14 posto više nego što je prethodno planirano, izjavili su danas njegovi čelnici, a prenosi mađarski portal bbj.hu.
Ukoliko će tržišna situacija biti povoljna, ne bi trebalo biti problema u dostizanju te razine outputa, tvrde u ruskoj kompaniji.
Ukupni output prirodnog plina je za 2010. planiran na maksimalnih 560 milijardi kubičnih metara, ali mogao bi biti povećan i na 570 milijardi ukoliko se za to ukaže potreba, smatraju u Gazpromu.
Vrijednost rezervi ugljikohidrata kompanije trenutno iznosi 182,5 milijardi dolara, ne uključujući naftnu podružnicu Gazprom Neft, čije zalihe vrijede 24 milijardi dolara.
Gazprom planira skorašnju izgradnju postrojenja za tekući plin u ogromnom polju Shtokman uz arktičku obalu Rusije, u kojem će proizvodnja započeti 2011. godine. U prvu fazu tog projekta biti će uloženo oko 14 milijardi dolara.
S plinom će biti sve manje frke.
Na ovom topicu se ponašamo kao penzioneri…nonstop rasprava o plinovima[smiley2]