PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

KD-a ?

kaj ti je taj KD !?

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

danas još jedna potvrda od gospode iz KD-a da će petrokemija biti 700-800 kuna. samo toliko. živjeli.

dakle, ujutro budilicu naviti, obrijati se, torbe velike u ruke i po petricu

Pessimism Is Your Friend

danas još jedna potvrda od gospode iz KD-a da će petrokemija biti 700-800 kuna. samo toliko. živjeli.

a gdje je ono “nikad ne vjeruj brokeru” [smiley11]

ovo je ovih dana stvarno ko u knigama, najbolje dionice stišču do bola, pa je stvarno težko samo ovima koji su stavili novce za odmor i špekulante, a ostali (investitori) najbolje, da ostavimo sve idemo na odmor i vidimo se negde u 9 mesecu, petrica je od 170 dalje dosta odradila i ne znam šta nam treba više- za sada…[smiley11]

a gdje je ono “nikad ne vjeruj brokeru” [smiley11] ovo je ovih dana stvarno ko u knigama, najbolje dionice stišču do bola, pa je stvarno težko samo ovima koji su stavili novce za odmor i špekulante, a ostali (investitori) najbolje, da ostavimo sve idemo na odmor i vidimo se negde u 9 mesecu, petrica je od 170 dalje dosta odradila i ne znam šta nam treba više- za sada…[smiley11]

o tome se i radi, ljudi koji to poručuju nisu KD-ovi brokeri nego oni iznad njih. (makar čak i neki brokeri znaju pogoditi smjer kretanja cijene pojedinih dionica.)

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

ljudi koji to poručuju nisu KD-ovi brokeri nego oni iznad njih. (makar čak i neki brokeri znaju pogoditi smjer kretanja cijene pojedinih dionica.)

Pretpostavljam da je izvor tajan?
Ali to ti mogu i ja reći (istu stvar) a ne radim u KD investmentsu. Ne radim čak ni u štedionici [smiley2]

"[i]When does a guy decide to become an accountant? When he realizes he doesn't have the charisma to succeed as an undertaker. " [/i]

RSI nam je ušao u treću plavu “jamu” zaredom… Sad je vrijeme za kupovinu, a neimam što prodati jer sve stagnira!!

bas.. [smiley2].. bolje ne pratiti previse ovih dana

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Da mi je vidjeti tog dioničara koji može ne pratiti par dana[smiley2]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

mika: ” ljudi koji to poručuju nisu KD-ovi brokeri nego oni iznad njih. (makar čak i neki brokeri znaju pogoditi smjer kretanja cijene pojedinih dionica.) ” Pretpostavljam da je izvor tajan? Ali to ti mogu i ja reći (istu stvar) a ne radim u KD investmentsu. Ne radim čak ni u štedionici [smiley2]

kod dionica je najbolje kad čovjek nešto sam zaključi, a onda ti netko tko ima 100 000 dionica te firme kaže da bi mogao biti u pravu.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Kad su prihodi oko 2 mlr. kuna sa malom korekcijom troskova sto mislite koliko ovo vrijedi?
Ima jako puno jeftinih dionica na trzistu sad.
Jao i nazove me drug da se zeni da mu budem kum, da je hitno.
Beh, sad se moram isprsit.
Da li dokupiti PTKM i nista dati za svadbu i zajednicki zivot ili??
Istina je ne zezam se, blah, sami problemi

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

PTKM-R-A Vrijeme: 10:08:42
Kupnja Ukupno ponuda 20
Ukupno dionica 3093

5 najboljih ponuda
Cijena Količina
Prodaja Ukupno ponuda 54
Ukupno dionica 6785

5 najboljih ponuda
Cijena Količina

286,61 40
286,54 26
286,05 300
286,00 50
285,01 100

290,00 193
292,00 500
293,00 15
293,90 400
294,00 50

Već dugo nije bilo čišćenja po asku ali se već dugo nije skupilo tolko toga od 290 do 295

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

A kada bi se to trebalo desiti????

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

Kad su prihodi oko 2 mlr. kuna sa malom korekcijom troskova sto mislite koliko ovo vrijedi?
Ima jako puno jeftinih dionica na trzistu sad.
Jao i nazove me drug da se zeni da mu budem kum, da je hitno.
Beh, sad se moram isprsit.
Da li dokupiti PTKM i nista dati za svadbu i zajednicki zivot ili??
Istina je ne zezam se, blah, sami problemi

Kupi im koju dionucu PTKM i reci nek ne diraju bar godinu dana [smiley2]

New Report

Close