super24:
”
ma recimo da je 100 maraka 50 eura [smiley2].. 1500 kuna dionica.. samo da nasi mirovinci debelo zagrizu unutra i da ne ide nikome ispod cijene..
”
nije 100 maraka 50 eura prijatelju. sa 100 marona nekad si bio glavni geđa, a sa 100 evra danas možeš na pizzu i doma spat.
nemoj me plasit mika.. dobil bum herzschlag..
[smiley2]
Ove igrice koje traju vec >= 2 mjeseca, PBZ NY, KD i ostali igrači unutra mi daju za pravo da ciljam target cca 1000 kn i to vrlo skoro
Mislim da su brojke od 24-vorke ispravnije.
Novinari i dan, danas nemaju pojma o poslovnim temama, a kamoli 98. kad su rat/reintegracija i slicno bili glavne teme.
Nitko u (normalnom) poslovnom svijetu ne radi valuaciju 51% firme, nego cijele firme, tako da je tih 700 milja bilo za sve, odnosno 1500KN/dionica.
U svakom slucaju iznad moje procjene.
Mislim da su brojke od 24-vorke ispravnije. Novinari i dan, danas nemaju pojma o poslovnim temama, a kamoli 98. kad su rat/reintegracija i slicno bili glavne teme. Nitko u (normalnom) poslovnom svijetu ne radi valuaciju 51% firme, nego cijele firme, tako da je tih 700 milja bilo za sve, odnosno 1500KN/dionica. U svakom slucaju iznad moje procjene.
možda mi nismo imali pojma, ali stranci su onda dobro znali da će rat prestat i da će se zemlja morati gnojiti kao što se gnoji i u Skandinaviji. A u to vrijeme Rusi su jeli cipele, a danas jedu jastoge. Borba će biti jaka tu nema sumnje, ali dečki zašto prodajete po 290 kuna ovo…..
asd:
”
Mislim da su brojke od 24-vorke ispravnije. Novinari i dan, danas nemaju pojma o poslovnim temama, a kamoli 98. kad su rat/reintegracija i slicno bili glavne teme. Nitko u (normalnom) poslovnom svijetu ne radi valuaciju 51% firme, nego cijele firme, tako da je tih 700 milja bilo za sve, odnosno 1500KN/dionica. U svakom slucaju iznad moje procjene.
”
možda mi nismo imali pojma, ali stranci su onda dobro znali da će rat prestat i da će se zemlja morati gnojiti kao što se gnoji i u Skandinaviji. A u to vrijeme Rusi su jeli cipele, a danas jedu jastoge. Borba će biti jaka tu nema sumnje, ali dečki zašto prodajete po 290 kuna ovo…..
zato da bi pametniji mogli kupit [smiley1]. kak ne kužite da je građevinci u mahu sad, pa evo teta me zove i kaže da je kupila IGH za samo 13500 jer vidi da je MMTZ kao isto građevinac na 70000. pa je to jeftino!!! i onda se ljudi čude zašto ima nelogičnosti na burzi. Nemojte se nervirati ista je situacija i na bzjk i na elki. dokupljujte u miru pomalo… Pozdrav!
mika: ” asd: ” Mislim da su brojke od 24-vorke ispravnije. Novinari i dan, danas nemaju pojma o poslovnim temama, a kamoli 98. kad su rat/reintegracija i slicno bili glavne teme. Nitko u (normalnom) poslovnom svijetu ne radi valuaciju 51% firme, nego cijele firme, tako da je tih 700 milja bilo za sve, odnosno 1500KN/dionica. U svakom slucaju iznad moje procjene. ” možda mi nismo imali pojma, ali stranci su onda dobro znali da će rat prestat i da će se zemlja morati gnojiti kao što se gnoji i u Skandinaviji. A u to vrijeme Rusi su jeli cipele, a danas jedu jastoge. Borba će biti jaka tu nema sumnje, ali dečki zašto prodajete po 290 kuna ovo….. ” zato da bi pametniji mogli kupit [smiley1]. kak ne kužite da je građevinci u mahu sad, pa evo teta me zove i kaže da je kupila IGH za samo 13500 jer vidi da je MMTZ kao isto građevinac na 70000. pa je to jeftino!!! i onda se ljudi čude zašto ima nelogičnosti na burzi. Nemojte se nervirati ista je situacija i na bzjk i na elki. dokupljujte u miru pomalo… Pozdrav!
ajde svi smo vidjeli da si danas kupiuo petrokemiju, ne moras odmah krenut u reklamnu kampanju, ova ptkm je nevjerovatna, dogadalo se nesto ili ne ona je uvjek na vrhu.
ajmo čađara boys
Nije da sam napisao 400 postova na temu ptkm u zadnje vrijeme samo sam rekao što mislim a ako je to reklama onda j..eš ga nemoj pratit forum. Inače ispravak navedenog nadova… nisam kupio nego dokupio. a ovo da je “jako jeftino” se odnosilo na IGH. Bar mi je tako teta bez ikakvog burzovnog znanja rekla [smiley7]
Savage: ” mika: ” asd: ” Mislim da su brojke od 24-vorke ispravnije. Novinari i dan, danas nemaju pojma o poslovnim temama, a kamoli 98. kad su rat/reintegracija i slicno bili glavne teme. Nitko u (normalnom) poslovnom svijetu ne radi valuaciju 51% firme, nego cijele firme, tako da je tih 700 milja bilo za sve, odnosno 1500KN/dionica. U svakom slucaju iznad moje procjene. ” možda mi nismo imali pojma, ali stranci su onda dobro znali da će rat prestat i da će se zemlja morati gnojiti kao što se gnoji i u Skandinaviji. A u to vrijeme Rusi su jeli cipele, a danas jedu jastoge. Borba će biti jaka tu nema sumnje, ali dečki zašto prodajete po 290 kuna ovo….. ” zato da bi pametniji mogli kupit [smiley1]. kak ne kužite da je građevinci u mahu sad, pa evo teta me zove i kaže da je kupila IGH za samo 13500 jer vidi da je MMTZ kao isto građevinac na 70000. pa je to jeftino!!! i onda se ljudi čude zašto ima nelogičnosti na burzi. Nemojte se nervirati ista je situacija i na bzjk i na elki. dokupljujte u miru pomalo… Pozdrav! ” ajde svi smo vidjeli da si danas kupiuo petrokemiju, ne moras odmah krenut u reklamnu kampanju, ova ptkm je nevjerovatna, dogadalo se nesto ili ne ona je uvjek na vrhu. ajmo čađara boys
čovjek radi ono što bi i ja da imam extra casha ali trenutno presušili izvori!!!
ništa zato čekamo 7. mjesec i nadam se na čađara neće puno UP !!!!![smiley7][smiley7][smiley7]
Jeste svjesni da je trenutni MCAP IGH duplo veći od PTKM, a prihodi 3 puta manji. Samo iznosim kao interesantnu činjenicu
gradjevinarce uopce ne pratim.. to je tamo nesto sto je uvijek zeleno, ali bi moglo bi naglo sazriti i zacrveniti se[smiley2]
a onda ce mnogima biti gorko..
ja sam ulazio tu pred par dana po 309 i ne brigam previse.. ako padne ispod 280 prodati cu nesto drugo i kupiti jos..
super24: ” ma recimo da je 100 maraka 50 eura [smiley2].. 1500 kuna dionica.. samo da nasi mirovinci debelo zagrizu unutra i da ne ide nikome ispod cijene.. ” nije 100 maraka 50 eura prijatelju. sa 100 marona nekad si bio glavni geđa, a sa 100 evra danas možeš na pizzu i doma spat.
hahah, bas tako, sa 10 evra te nijedna puca vise nece pogledati.
Damn, nisam bio na berzi i nisam dokupio, mozda i ispod 290, moguce