PTKM je trenutno najpodcijenjenija dionica na ZSE. Zato nam treba rast od 9.99% dnevno do 08.06., pa da ne idemo u blokade… ali kako i inače biva, interes raste kad krene rasti dionica… umjesto da se u miru dokupljuje…
…Najpodcjenjenija uz bok DKVS, koja je još debelo ispod booka 🙂 malo off-topic ali moram malo reklamirati
Spomenuše ti MACD, možeš li postati screenshot?
imam ja love za 1 dionicu + provizija i kupit cu ju minutu do 4. hebes 50 kuna
imaš na completu, nije da ih reklamiram, bez ove najniže granice, po 0,6 posto. znači i po toj jednoj dionici ti je 0,6 posto. ja već ovo skupljam po malo od 2.mj. 06. i danas sam malo ali su mi opet srušili cijenu ali nema veze, neka ruše povoljnije je za kupit
Evo jedno 10ak minuta je stajao nalog prvi na prodaji od 500njak komada. I sad se maknuo.. Fino zaplašivanje, moram priznati
Evo jedno 10ak minuta je stajao nalog prvi na prodaji od 500njak komada. I sad se maknuo.. Fino zaplašivanje, moram priznati
gdje se to vidi novi sam u tome [smiley8]
U zadnja 2 trgovinska dana nikakvih promjena u top10, ali baš ni jedne dionice. To mali prodaju, radi uletavanja u građevinare
Opet blokada na margin, za po.izditi. Mislim da ću cijeli portfelj prebaciti u Petricu, samo kad ulovim šansu. Keša imam u rezervi za margin call. Predviđanja za danas kolege?
Standardno znači
Čeprkajići malo po netu našao sam čak i kratki izvještaj u Businessweek-u o Petrici, doduše od 27. 04. ali ga je lijepo vidjeti onako pozitivnog (2,4 milje dobiti…) [smiley2]
http://investing.businessweek.com/research/stocks/snapshot/snapshot.asp?symbol=PTKM.ZA
ups zaboravio link