PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a vidi elke.. tako ce i ptkm samo puno jace..

tako, pa puta pet, znači da je target 800 pa nadalje. živio novi dioničar kutinskog diva.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Ne može ovo još dugo biti na razinama ispod 400. Već sad je izvan mogućnosti spoznaje zašto je ovako nisko.

Hell is Empty and all the Devils are Here

Da vas smirim ljudi. U koju ja dionicu uđem “grlom u jagode” leti gore u 3 mjeseca. Lista: LKRI, BLJE, KOEI. Jedino ima jedan problem, ja radi nestrpljivosti izađem 2 mjeseca nakon kupnje.

Ali Petrokemiju ću čekati dok mi brada ne naraste ako treba.

Nadam se ipak manjoj bradi od Gandalfove[smiley13][smiley2][smiley13]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Ako se pogleda malo unatrag, največe količine PTKM su prodavane nedavno na nivoima 300-319 ako se dobro sjećam. Tada su se nakrcali oni koji točno znaju šta slijedi……….Sve ovo dalje su drhturenja onih koji su zakasnili a to dokazuju relativno niski volumeni trgovanja.
Naravno i ulazak onih koji shvaćaju ozbiljnost ove dionice……..pozdrav super24!!!

marcello

vidim vesela druzba ovdje na ptkm.. sve mi se vise svidja.. dosah kasno, ali ne i prekasno nadam se.. da vidite kako neki ljudi na drugim forumima misle da ptkm i uostalom sve sto je hrvatsko nista ne vrijedi, pa kad kupe rusi za 3 milijarde ce se cudom cudit, a za godinu dvije kukati kako smo rasprodali obiteljsko srebro.. moraju doci slovenci da nam pokazu sta to imamo u rukama.. zalosno..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

vidim vesela druzba ovdje na ptkm.. sve mi se vise svidja.. dosah kasno, ali ne i prekasno nadam se.. da vidite kako neki ljudi na drugim forumima misle da ptkm i uostalom sve sto je hrvatsko nista ne vrijedi, pa kad kupe rusi za 3 milijarde ce se cudom cudit, a za godinu dvije kukati kako smo rasprodali obiteljsko srebro.. moraju doci slovenci da nam pokazu sta to imamo u rukama.. zalosno..

gospodo za one koji i dalje sumnjaju u budućnost ove firme dozvolite par riječi:

Slovenija i Bosna kupuju od petrokemije preko 100 000 tona godišnje, Srbija zasada oko 20 000 tona sa tendencijom snažnog porasta, Italija preko 150 000 tona, Austrija koja ima svoje jake proizvođače preko 50 000 tona. Ključni problem petrokemije je nemogućnost proizvodnje količina koje se traže na tržištu i zbog toga se veliki dio proizvodnje naplaćuje avansno što je san svakog gospodarstvenika.

Pored ovih zemalja izvozi se u nebi vjerovali, Alžir, Honduras, Čile, Peru, Kolumbiju, Mauritaniju….
Dalje u jednoj Švicarskoj postoji JEDAN kupac koji kupuje količine od preko 5 mil. USD. godišnje tako da se treba upitati imali taj kupac negdje bliže kakav dučan sa đubrom ili mora potezati do Kutine da bi se opskrbio.
Slično pitanje se može postaviti i za Austrijance. Odgovor je jednostavan jer je riječ o vrhunskom proizvodu koji se isporučuje na vrijeme i to kupci cijene.

Sa riješenom plinskom infrastrukturom ostvaruju se pretpostavke za daljnjim povećanjem opsega proizvodnje koja će moći pratiti povećanu potražnju.

Sve ove činjenice dobro zna i konkurencija ptkm koja će biti spremna udariti po tenderu kad dođe vrijeme.
Realno gledajući svaki jači proizvođač u svijetu trebao bi biti zainteresiran za kupovinu ovakve tvornice.

živjeli prijatelji.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Ne da je jeftino, nego je skoro badava. Pitam se kad će ljudi prestati kupovati LKRI na 32 BV i kupiti PTKM.

301,50 2 15:47:29

Eto kakve ja gluposti moram trpiti

301,50 2 15:47:29

Eto kakve ja gluposti moram trpiti

Ma to kolega Elvar daytrade radi [smiley2]

Svejedno,ponosa radi,neki fond bi ovo sramotno strmopi…nje
trebao vratiti na 310,pa da ljepo vikend provedemo,orno…[smiley2]
Taman što sam rekao,308,podnošljivo[smiley2][smiley1][smiley1][smiley1]

[b]REALIZE THAT THE JOURNEY AND THE GOAL ARE ALWAYS THE SAME. [/b]

Svejedno,ponosa radi,neki fond bi ovo sramotno strmopi…nje
trebao vratiti na 310,pa da ljepo vikend provedemo,orno…[smiley2]
Taman što sam rekao,308,podnošljivo[smiley2][smiley1][smiley1][smiley1]

možda bismo mi sa foruma trebali napraviti neki raspored, tako da svaki dan netko drugi rješava te već tradicionalno glupe poteze “igrača”. jučer je neznani junak pokupio onih 180 komada, danas netko 300 komada, to su još uvijek količine koje mi sami možemo popapati. Raspored za sljedeći tjedan:

Ponedjeljak, 15:59: Bakulaz,
Utorak, 15:59: Mika,
Srijeda 15:59: Budd,
Četvrtak, 15:59: Moja malenkost Buco,
Petak, 15:59: Super 24 (pošto je zadnji ulazio, za kaznu vjerojatno će morati spašavati po najvišoj cijeni)

Eto, pa nek vide lole s im se zaj…ju![smiley2] Ponekad moramo uzeti tržište u svoje ruke![smiley1][smiley1]

Stvarno zanimljiv scenarij ovdje već 2 dana zaredom. Prvo namjerno spuštanje, a onda udri po asku. Dokle tako?

New Report

Close