PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Šta to treba značiti da će ju rušati kao Ostoja LRH?
Ma samo neka ruše, ima municije, samo LRH sam
uzimao po puno manjo cijeni, pa me ne brine, mogu
samo nadokupiti i jednu i drugu, ako žele tlačiti.
Samo naprijed:)

And God says let there be light and be light, and it was good...

zasto nada da povise target.. kao da je bitno hoce li cijena biti 300 kn sljedeca 3 mjeseca ili sljedecih 6 mjeseci.. znam da je lijepo vidjeti lijepi plusic, ali i da ode na 250 hoce li se tko buniti? ja necu sigurno.. samo cu kupiti i biti sretan.. cijena ce doci na svoje kadtad a do tada nije bitno jel svaki dan sada 1% ili 10% svaki dan za pol godine..

Zašto misliš da nekoga zanima tvoj stav i tvoje želje? Ja nisam iznosio svoj stav nego činjenice. Meni, a možda i još nekome, nije svejedno da li će dionica napraviti 10% u 2 dana ili u 6 mjeseci.

Pozdrav

9.000.000 kn i nije tako velik novac. Počisti se to u dva dana kada se pojavi raspoloženi kupac.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 1.210.822 36,24 Osnovni račun
2. MINISTARSTVO GOSPODARSTVA, RADA I PODUZETNIŠTVA 869.396 26,02 Osnovni račun
3. PBZ D.D./THE BANK OF NEW YORK AS CUSTODIAN 208.022 6,23 Skrb. račun
4. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./HYPO ALPE-ADRIA-BANK AG 92.519 2,77 Skrb. račun
5. HPB D.D./KD INVESTMENTS – VICTORIA FOND 83.938 2,51 Skrb. račun
6. HPB D.D./KAPITALNI FOND D.D. 68.581 2,05 Skrb. račun
7. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 48.064 1,44 Skrb. račun
8. HPB D.D. 43.746 1,31 Skrb. račun
9. RH,VLADA,SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA UPRAV.DRŽ.IMOV 40.000 1,20 Osnovni račun
10. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 34.556 1,03 Skrb. račun
Ukupno: 80,80

znači da je 25.05. KD skinuo novih 3000 dionica. živjeli.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

To što jedan rasprodaje, a drugi kupuje nas bi trebalo veseliti. Još više me veseli nestanak naivnih koji na pojavu većeg nalog rasprodaju ispod cijene. Pošto je danas u Kini bio hrkljuš, a mi se u Lijepoj našoj nismo uspaničili, i tu vidim lijepu perspektivu. Mislim da ćemo se teško više spuštati ispod 280 ikad, ali u plus možemo jako. Ima puno bivših gubitaša koji tuku 2 i 3 booka…nadam se tome i kod naše Petrice.

Sutra je novi dan, sretno[smiley2][smiley2][smiley2]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 1.210.822 36,24 Osnovni račun
2. MINISTARSTVO GOSPODARSTVA, RADA I PODUZETNIŠTVA 869.396 26,02 Osnovni račun
3. PBZ D.D./THE BANK OF NEW YORK AS CUSTODIAN 208.022 6,23 Skrb. račun
4. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./HYPO ALPE-ADRIA-BANK AG 92.519 2,77 Skrb. račun
5. HPB D.D./KD INVESTMENTS – VICTORIA FOND 83.938 2,51 Skrb. račun
6. HPB D.D./KAPITALNI FOND D.D. 68.581 2,05 Skrb. račun
7. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 48.064 1,44 Skrb. račun
8. HPB D.D. 43.746 1,31 Skrb. račun
9. RH,VLADA,SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA UPRAV.DRŽ.IMOV 40.000 1,20 Osnovni račun
10. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 34.556 1,03 Skrb. račun
Ukupno: 80,80

znači da je 25.05. KD skinuo novih 3000 dionica. živjeli.

Kada KD kupuje,aktualizira se neka nova gudara sa čađarom.
Strašno mi je drago da su se ponovo ukopčali,počinje nova pozitivna faza čađare[smiley2]

[b]REALIZE THAT THE JOURNEY AND THE GOAL ARE ALWAYS THE SAME. [/b]

petrokemiju uskoro očekuje ono što se desilo sa ARNT, KOEI, HIMR, MIV, BD62 nakon ulaska B of NY, KD i HYPO u vlasničku strukturu. Porast od 80 do 100%. Tako tvrde dobro upućeni burzovni mešetari, a mi se nadamo da su u pravu.

petrokemiju uskoro očekuje ono što se desilo sa ARNT, KOEI, HIMR, MIV, BD62 nakon ulaska B of NY, KD i HYPO u vlasničku strukturu. Porast od 80 do 100%. Tako tvrde dobro upućeni burzovni mešetari, a mi se nadamo da su u pravu.

pa bank of NY već ima oko 80% na PTKM

...pig slayer...

mika: ” petrokemiju uskoro očekuje ono što se desilo sa ARNT, KOEI, HIMR, MIV, BD62 nakon ulaska B of NY, KD i HYPO u vlasničku strukturu. Porast od 80 do 100%. Tako tvrde dobro upućeni burzovni mešetari, a mi se nadamo da su u pravu. ” pa bank of NY već ima oko 80% na PTKM

djelomično točno jer su u 2 mjesecu imali 80 000 dionica, a danas imaju 208 000 koje su kupovali od 215 pa nadalje. Računanje počinje kad trojac zauzme pozicije u totalu, a to je oko 300 kuna. Dakle burzovni meštri očekuju oko 540-600 kuna. BANK of NY je jednom već zaradio dobre novce na petrokemiji, a upućeniji kažu da će i drugi put, samo malo više.

gle mogu upućeniji reći i da će se Isus pojaviti sutra kod mene na ručku i bit će mi isto.nitko ne može biti dovoljno upućen da mi kaže kolko će nešto narasti.
Mi možemo računati kak nam paše te postotke al zašto se brukati takvim postovima?nisam čitao temu par mjeseci.ali prošle godine je izgledala kao blaža verzija elkinog topica(u zadnje vrijeme).ako želiš pisati takve postove …piši dalje.meni svejedno.mislim da je to nepotrebno.but then again.tko sam ja da sudim?!
Živio ti meni

...pig slayer...

Samo je jedan razlog zašto PTKM već sad nije preko 700 kn, a to je imidž, koji se polagano mijenja kako ovaj div prerasta iz teškog gubitaša u solidnog dobitaša. Eno vam MIV (znam da nije usporedba) na skoro 3 BV (od početka godine rast preko 150%). Zaista, sad kad više nije gubitaš, nema ni jednog razloga da firma s 2 milijarde prihoda bude na 1 BV .

Malo sam gledao grafove, MACD linije se opasno približavaju jedna drugoj i svaki dan bi mogao biti trigger. A nakon toga je prva stepenica 350 kn

Hell is Empty and all the Devils are Here

I naravno da ni tada nitko ne razmišlja o prodaji

Hell is Empty and all the Devils are Here

New Report

Close