Eto nakon malo šaranja cijele burze, PTKM se vraća iznad 300. Sve su to bile niske razine odlične za kupnju. Vjerujem da će još ići malo naprijed i ustaliti se. Za veći zalet možda je rano govoriti.
Ima još 17 radnih dana do dolaska Putina znači točno 24 dana, ako bude ista cijena što manje dana do dolaska jači uzlet[smiley2]
Eto vidite, šta fonovi rade, stavili je u letargiju sa tendencijom spuštanja
i očekivali da će će se mali uspaničiti i lupati po bidu, jako prozirno
i već viđeno, kada su vidjeli da ništa od toga, počeli stavljati veće naloge
na prodaju, koji odoše u zalogaju, mislim da je prošlo igrarija i navlačenja
s dragom nam i lijepom Petricom.
Sretno!
Tko izlazi na 300 kuna? ZABA skrbnički? Samo pitam da se ne naljuti netko, nemam za cilj ama baš ništa ovim pitanjem.
Kolega, otkuda je informacija da Vladimir dolazi baš tada?
Do sada je ZABA skrbnički prodavao takve okrugle količine, skrbnički HPB (vjerojatno margin) je prodavao po malo.
Vidio sam ga sa Velebita,lunjao 6 dana i eto [smiley2][smiley2][smiley2]
U Hrvatskoj je energetski summit 23 i 24 stoga pogledaj već napisane informacije na forumu od PTKM……… Pozdrav
Pozdrav prijatelji,
nadam se da nitko nije prodavao ispod 300. Sad tek dolaze prave vijesti
Pozdrav prijatelji,
nadam se da nitko nije prodavao ispod 300. Sad tek dolaze prave vijesti
Ma kako prodavao, samo se kupovalo.[smiley2]
Tko bi lud prodavo dragulje.
Eto vidite, šta fonovi rade, stavili je u letargiju sa tendencijom spuštanja i očekivali da će će se mali uspaničiti i lupati po bidu, jako prozirno i već viđeno, kada su vidjeli da ništa od toga, počeli stavljati veće naloge na prodaju, koji odoše u zalogaju, mislim da je prošlo igrarija i navlačenja s dragom nam i lijepom Petricom. Sretno!
Nema tu nikakvih tajni, igara i nepoznanica. ZABA je jenostavno odlučila izaći. Zadnjih nekoliko dana se primirila jer nije bilo interesa kupaca. Kada se interes malo povećao počeli su stavljati naloge po 500 komada na 300 kn. S obzirom na to koliko municije imaju jedina nada vam je da povise target (kao Ostoja na LRH).
POzdrav
zasto nada da povise target.. kao da je bitno hoce li cijena biti 300 kn sljedeca 3 mjeseca ili sljedecih 6 mjeseci.. znam da je lijepo vidjeti lijepi plusic, ali i da ode na 250 hoce li se tko buniti? ja necu sigurno.. samo cu kupiti i biti sretan.. cijena ce doci na svoje kadtad a do tada nije bitno jel svaki dan sada 1% ili 10% svaki dan za pol godine..