gospod dršte gaće. Stižu ovaj tjedan. (TNK-BP MANAGEMENT (plin), LUKOIL, GAZPROMBANK)
Prima ih gosp.ministar osobno.
ovo kad krene nema kraja. uživajte.
Hoće li se gosp. ministar znati snaći među tim zvijerima?[smiley2]
Ja sam svoju municiju potrošio. Da imam s čim, sve bih ove naloge do 300 počistio (kao što sam prije nekoliko dana)
mika: ” gospod dršte gaće. Stižu ovaj tjedan. (TNK-BP MANAGEMENT (plin), LUKOIL, GAZPROMBANK) Prima ih gosp.ministar osobno. ovo kad krene nema kraja. uživajte. ” Hoće li se gosp. ministar znati snaći među tim zvijerima?[smiley2]
hoće, a vodi ih glavni PUTINOV igrač (legendarni gosp. G.Poltavčenko)
Malo povezanih citata iz medija prošlih godinu dana kako najava dolaska :
“… planira se plinofikacija pedeset posto hrvatskog teritorija, dok bi do kraja 2011. godine cijela država bila obuhvaćena mrežom plinovoda, čime bi uvelike porasla potražnja za ruskim plinom”
“…ako hrvatski predsjednik i premijer nisu mogli učiniti da se ostvari projekt strateški važan za Rusiju, ni ruski predsjednik i premijer ne mogu Hrvatima pomoći da ostvare strateški interes s povećanjem isporuke ruskog plina.Da je u pitanju vezana trgovina govori i Poltavčenkova izjava iz bilješki da bi “pozitivno rješenje projekta Družba Adria ubrzalo rješavanje niza drugih pitanja””
Valjda će se sada dotaknuti i tih drugih pitanja
gospod dršte gaće. Stižu ovaj tjedan. (TNK-BP MANAGEMENT (plin), LUKOIL, GAZPROMBANK)[/b]
Prima ih gosp.ministar osobno.
ovo kad krene nema kraja. uživajte.
Evo maloprije sam pronašao podatak TNK-BP
Naftni koncern TNK-BP (kojeg čine ruski TNK i British Petroleum) predstavlja trećeg najvećeg proizvođača nafte i plina u Rusiji i desetu najveću privatnu naftnu kompaniju na svijetu po proizvodnji nafte. U Rusiji i Ukrajini posjeduje pet naftnih kompanija i 2.100 benzinskih stanica, a dnevno proizvede 1,2 milijuna barela ili 60 milijuna tona nafte godišnje.
mika: ” gospod dršte gaće. Stižu ovaj tjedan. (TNK-BP MANAGEMENT (plin), LUKOIL, GAZPROMBANK)[/b] Prima ih gosp.ministar osobno. ovo kad krene nema kraja. uživajte. ” Evo maloprije sam pronašao podatak TNK-BP Naftni koncern TNK-BP (kojeg čine ruski TNK i British Petroleum) predstavlja trećeg najvećeg proizvođača nafte i plina u Rusiji i desetu najveću privatnu naftnu kompaniju na svijetu po proizvodnji nafte. U Rusiji i Ukrajini posjeduje pet naftnih kompanija i 2.100 benzinskih stanica, a dnevno proizvede 1,2 milijuna barela ili 60 milijuna tona nafte godišnje.
ekipa koja dolazi su sve predsjednici, potpredsjednici i direktori. Kad dolazi predsjednik LUKOILA, potpredsjednik GAZPROMBANK, predsjednik BANK MOSKVI……to nebi trebala biti šala.
Većina ekipa vezana je uz plin i razvoj plinskog biznisa. TNK šalje potpredsjednika.
Petrica danas definitivno prestaje spavati.
Imam je podosta,no nisam mogao odoliti,malo sam je dogricnuo,onako za gušt.
Kupio malo Arenaturista i “još nečega”…
Zadnji vagoni čađare Vam prolaze pred nosom,ne budite psi koji laju…
[smiley2][smiley2][smiley2]
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 1.210.822 36,24 Osnovni račun
2. MINISTARSTVO GOSPODARSTVA, RADA I PODUZETNIŠTVA 869.396 26,02 Osnovni račun
3. PBZ D.D./THE BANK OF NEW YORK AS CUSTODIAN 208.022 6,23 Skrb. račun
4. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./HYPO ALPE-ADRIA-BANK AG 92.519 2,77 Skrb. račun
5. HPB D.D./KD INVESTMENTS – VICTORIA FOND 80.938 2,42 Skrb. račun
6. HPB D.D./KAPITALNI FOND D.D. 68.581 2,05 Skrb. račun
7. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 48.064 1,44 Skrb. račun
8. HPB D.D. 43.774 1,31 Skrb. račun
9. RH,VLADA,SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA UPRAV.DRŽ.IMOV 40.000 1,20 Osnovni račun
10. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 34.556 1,03 Skrb. račun
Ukupno: 80,71
Prodaju malo marginaši…..Pozdrav
Goran8: ” mika: ” gospod dršte gaće. Stižu ovaj tjedan. (TNK-BP MANAGEMENT (plin), LUKOIL, GAZPROMBANK)[/b] Prima ih gosp.ministar osobno. ovo kad krene nema kraja. uživajte. ” Evo maloprije sam pronašao podatak TNK-BP Naftni koncern TNK-BP (kojeg čine ruski TNK i British Petroleum) predstavlja trećeg najvećeg proizvođača nafte i plina u Rusiji i desetu najveću privatnu naftnu kompaniju na svijetu po proizvodnji nafte. U Rusiji i Ukrajini posjeduje pet naftnih kompanija i 2.100 benzinskih stanica, a dnevno proizvede 1,2 milijuna barela ili 60 milijuna tona nafte godišnje. ” ekipa koja dolazi su sve predsjednici, potpredsjednici i direktori. Kad dolazi predsjednik LUKOILA, potpredsjednik GAZPROMBANK, predsjednik BANK MOSKVI……to nebi trebala biti šala. Većina ekipa vezana je uz plin i razvoj plinskog biznisa. TNK šalje potpredsjednika.
Izvor?
mika: ” Goran8: ” mika: ” gospod dršte gaće. Stižu ovaj tjedan. (TNK-BP MANAGEMENT (plin), LUKOIL, GAZPROMBANK)[/b] Prima ih gosp.ministar osobno. ovo kad krene nema kraja. uživajte. ” Evo maloprije sam pronašao podatak TNK-BP Naftni koncern TNK-BP (kojeg čine ruski TNK i British Petroleum) predstavlja trećeg najvećeg proizvođača nafte i plina u Rusiji i desetu najveću privatnu naftnu kompaniju na svijetu po proizvodnji nafte. U Rusiji i Ukrajini posjeduje pet naftnih kompanija i 2.100 benzinskih stanica, a dnevno proizvede 1,2 milijuna barela ili 60 milijuna tona nafte godišnje. ” ekipa koja dolazi su sve predsjednici, potpredsjednici i direktori. Kad dolazi predsjednik LUKOILA, potpredsjednik GAZPROMBANK, predsjednik BANK MOSKVI……to nebi trebala biti šala. Većina ekipa vezana je uz plin i razvoj plinskog biznisa. TNK šalje potpredsjednika. ” Izvor?
pouzdan izvor kao i do sada oko petrokemije. Krajem tjedna je sastanak, najvjerovatnije četvrtak. Ključno je da jedan od prvih ljudi tate Putina dolazi. Ovo je inače jako dobro i za JANAF.