PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

trenutno totalna nezainteresiranost investitora za PTKM!!!
molim komentare!!!
šta se to čeka!!!![smiley7][smiley7][smiley7]

Four Star General

trenutno totalna nezainteresiranost investitora za PTKM!!! molim komentare!!! šta se to čeka!!!![smiley7][smiley7][smiley7]

Čeka se vijest kupnje ima samo ona se ne pokazuje, čim skidaju cijenu tu je…………….Pozdrav[smiley2]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

uvijek se čeka neka vijest!!!!!!!!!!![smiley7][smiley7][smiley7]
nadam se pozitivna!!!!!

Four Star General

trenutno totalna nezainteresiranost investitora za PTKM!!!
molim komentare!!!
šta se to čeka!!!![smiley7][smiley7][smiley7]

Cijelo tržište je trenutno u banani. Ko pokvareno mlijeko. Bude i to prošlo

Hell is Empty and all the Devils are Here

294,00 50
294,88 71
294,89 88
294,99 105
299,95 90

Evo i prodaja je otišla na godišnji

Petrokemija je potpisala ugovor o transportu s Transadrijom. Koja je iz Rijeke. Luka Rijeka širi kapacitete. Gradi se željeznica prema Krku. Gradi se LNG na Krku. Krug se zatvara

Svi znamo da će nam Petrica opet krenuti gore. Želio bi čuti vaše prognoze na kojoj će se razini zadržati prije idućeg vala. Znate o čemu pričam: ako bi gledali prošla 4 mjeseca, niz bi izgledao otprilike ovako 215- 270-235-290-270-320-290 (sadašnja cijena). Ja mislim da bi (u slučaju dobrog izvještaja koji svi čekamo) mogla dosegnuti 370, te pasti na 340 (korekcija zbog IPO-a HT-a.

Da čujem projekcije[smiley2]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Petrokemija je potpisala ugovor o transportu s Transadrijom. Koja je iz Rijeke. Luka Rijeka širi kapacitete. Gradi se željeznica prema Krku. Gradi se LNG na Krku. Krug se zatvara

Budde,tvoj elan nas trenutno sve drži u optimizmu.
Ja sam trenutno u ulasku u neke nove dionice,a pratim i DLKV koji mi
dobro radi,a dok si ti tu sa čađarom,miran sam..
Thanks[smiley2]

[b]REALIZE THAT THE JOURNEY AND THE GOAL ARE ALWAYS THE SAME. [/b]

moguće je da je prodaja odlučila da je bilo dosta i da više nije pametno prodavati po ovim cijenama.
Sad je samo pitanje da li će i kupci odlučiti krenuti zatvarati prema gore i tako istestirati novi prag na kojem će se vrtiti prodaja. Vrijeme je da se krene prema 350.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Vrijeme da pokosimo ovu siću, tj. bagatelu od cijene na prodaji,
kada je tako jeftino nude, idem nešto istržiti, da ju još podebljam.

And God says let there be light and be light, and it was good...

cemu zurba.. uvijek je veca hica onome koji prodaje.. taj ce dati i za manje, samo mu treba malo cajta

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

gospod dršte gaće. Stižu ovaj tjedan. (TNK-BP MANAGEMENT (plin), LUKOIL, GAZPROMBANK)

Prima ih gosp.ministar osobno.

ovo kad krene nema kraja. uživajte.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

New Report

Close