Neće vjerovatno doći,to bi se trubilo na sva usta…
Ovi događaji oko plinovoda za EU su u žiži događanja,ma čista trgovina.
I tko to misli da će petrica explodirati,samo zato ako se pojavi Putin?
Ma dajte,Petrici to više nije potrebno…
Slažem se u potpunosti s tobom, mislim da takve izjave (insinuacije),
Petrici apsolutno ne pomažu, tj. nema nikakve veze s njom,
ona je kvalitetna i bez Putina i bez ne znam koga, zna se što je Petrica.
P.S. Smiješno, i ako dolazi Putin, ne dolazi zbog Petrokemije, mislim
da dolazi oko sporova u regiji, tamo niže.
Ne kažem da to neće možda utjecati na Petricu,ako dođe Tinpu i spomene se čađara,
no smatram da to nije od fund. značaja za ovu dionicu…
Poželjna je to udavača i bez Putina…[smiley2][smiley2][smiley2]
Ne kažem da to neće možda utjecati na Petricu,ako dođe Tinpu i spomene se čađara, no smatram da to nije od fund. značaja za ovu dionicu… Poželjna je to udavača i bez Putina…[smiley2][smiley2][smiley2]
PTKM je u većinskom državnom vlasništvu, da Rusi ne znaju za PTKM, znaju tko sve troši plin, koliko i kako, i što isti proizvode….
bakulaz: ” Neće vjerovatno doći,to bi se trubilo na sva usta… Ovi događaji oko plinovoda za EU su u žiži događanja,ma čista trgovina. I tko to misli da će petrica explodirati,samo zato ako se pojavi Putin? Ma dajte,Petrici to više nije potrebno… ” Slažem se u potpunosti s tobom, mislim da takve izjave (insinuacije), Petrici apsolutno ne pomažu, tj. nema nikakve veze s njom, ona je kvalitetna i bez Putina i bez ne znam koga, zna se što je Petrica. P.S. Smiješno, i ako dolazi Putin, ne dolazi zbog Petrokemije, mislim da dolazi oko sporova u regiji, tamo niže.
Onaj tko proizvodi plin, gleda da ga plasira, a vi računajte što to znači………….. pozdrav
bakulaz:
”
Ne kažem da to neće možda utjecati na Petricu,ako dođe Tinpu i spomene se čađara, no smatram da to nije od fund. značaja za ovu dionicu… Poželjna je to udavača i bez Putina…[smiley2][smiley2][smiley2]
”
PTKM je u većinskom državnom vlasništvu, da Rusi ne znaju za PTKM, znaju tko sve troši plin, koliko i kako, i što isti proizvode….
Ma sve to stoji, on ako dolazi, prvenstveno dolazi
zbog drugih odnosa u regiji, zna se kojih.
A za plin i ostalo, to će se dogovoriti uz kavicu,
možda pršuti sir, ili u Rusiji uz kvijar i djin.[smiley2]
Ja mislim da će to sve ovisiti o tome kako se Merkelica i on dogovore,a onda …
Ti si u pravu,oni navaljuju,Mostarski aluminij nema šanse da ne kupe,a tko nam je kriv kada se ne možemo dogovoriti i oformiti našu ,Hrv ponudu…
Znate li koliko aluminija Kina guta godišnje,mrak….
Isto tako,ako baćuške osvoje kompletnu industriju dušičnih gnojiva u tranzicijskim zemljama….
U principu se slažem sa Bossom,no sve će ovisiti o dealu…
A dotle,raste zelenilo na sve strane i hranu treba…[smiley2]
Evo nakon sastanka u Njemačkoj ima slobodnog mjesta i sve se poklapa trebao bi biti 18.06 ili 22.06 pa motrimo promjene
http://www.kremlin.ru/eng/sdocs/events.shtml
Pozdrav
Boss, kolko vidim ovaj link ti ne radi……ili moj ADSL [smiley2]
Link radi
Danas se malo trguje, najbolje je to što na otvaranju trgovanja od 10:00 350 Kn vidljivo je bilo……………..Može netko omjer k/p i k/p……….. pozdrav
Evo veliki. Tak je mršavi promet da se ne isplati sekirati zbog pada[smiley6]
PTKM-R-A Vrijeme: 12:01:09
Kupnja Ukupno ponuda 18
Ukupno dionica 3105
5 najboljih ponuda
Cijena Količina
Prodaja Ukupno ponuda 38
Ukupno dionica 5975
5 najboljih ponuda
Cijena Količina
294,50 169
294,02 43