Sa svima se slažem, ali odosmo u ponor ovdje. Treba izdržati ovo
Je, odosmo s prometom od 86 somova i 6 transakcija; dakle 14,3 soma prosjecno po transakciji. Da su milijuni u pitanju onda bi se zabrinuo
Probudili se i oni koji su spavali, kada će “jamiti” nego sada kad vide da je vrag odnio šalu…………Sada se svima čini normalno uhvatiti Petricu na 300 kuna i biti vrlo zadovoljan.
Sve stoji, ali ode cijena u bananu
onaj koji nezna ništa o petrokemiji ako malo bolje prouči ovaj članak razumjeti će da to treba kupovati i držati.
Perspektiva ovakvih firmi je neupitna a nema ih baš puno, a pogotovo ih nema na prodaju.
izgleda da samo mi šta pišemo o Petrokemiji (netko više netko manje) posjedujemo dionice dotične,jer nitko od nas ne prodaje(valjda) ,a onda fondovima ne preostaje ništa drugo nego da se nadmudruju na ovoj našom napaćenoj dionici!!!
[smiley7][smiley7][smiley7]
Protrgovana količina je minorna a guranjem cijene dole love u mutnom oni koji računaju da ima onih koji nisu pročitali dobre novosti iz Petrokemije. Vrlo brzo a najkasnije krajem dana situacija se okreće…….
budd: ” Sve stoji, ali ode cijena u bananu ” onaj koji nezna ništa o petrokemiji ako malo bolje prouči ovaj članak razumjeti će da to treba kupovati i držati. Perspektiva ovakvih firmi je neupitna a nema ih baš puno, a pogotovo ih nema na prodaju.
To znači da kada bi PTKM imala uvjete kao u RUSIJI, što je lako moguće njezin profit bio bi bio oko 16% od ukupne prodaje što znači 372 milijuna Kn još bi porez morali uključiti pa bi bio dobit malo manja, a još naruđbe nove veze dakle preko pola milijarde Kn… Ajme [smiley4]
mika: ” budd: ” Sve stoji, ali ode cijena u bananu ” onaj koji nezna ništa o petrokemiji ako malo bolje prouči ovaj članak razumjeti će da to treba kupovati i držati. Perspektiva ovakvih firmi je neupitna a nema ih baš puno, a pogotovo ih nema na prodaju. ” To znači da kada bi PTKM imala uvjete kao u RUSIJI, što je lako moguće njezin profit bio bi bio oko 16% od ukupne prodaje što znači 372 milijuna Kn još bi porez morali uključiti pa bi bio dobit malo manja… Ajme [smiley4]
K tome dodaj da Petrokemija još objavljuje i podatak da proizvodi samo 50% od količina koje su potrebne ( 1 mil. tona) samo na domačem tržištu……!!!!! A rade u tri smjene 11 mjeseci godišnje
[smiley2][smiley2][smiley2]
mika: ” budd: ” Sve stoji, ali ode cijena u bananu ” onaj koji nezna ništa o petrokemiji ako malo bolje prouči ovaj članak razumjeti će da to treba kupovati i držati. Perspektiva ovakvih firmi je neupitna a nema ih baš puno, a pogotovo ih nema na prodaju. ” To znači da kada bi PTKM imala uvjete kao u RUSIJI, što je lako moguće njezin profit bio bi bio oko 16% od ukupne prodaje što znači 372 milijuna Kn još bi porez morali uključiti pa bi bio dobit malo manja… Ajme [smiley4]
e sad kad si već napisao tu cifru, sa ruskim gazdom to bi realno moglo doći do tog nivoa. Sad treba pomnožiti takvu neto dobit sa 15 godina povratom na investiciju i dobije se potencijalna vrijednost od najmanje 5 mlrd kuna u budućnosti.
BigBoss: ” mika: ” budd: ” Sve stoji, ali ode cijena u bananu ” onaj koji nezna ništa o petrokemiji ako malo bolje prouči ovaj članak razumjeti će da to treba kupovati i držati. Perspektiva ovakvih firmi je neupitna a nema ih baš puno, a pogotovo ih nema na prodaju. ” To znači da kada bi PTKM imala uvjete kao u RUSIJI, što je lako moguće njezin profit bio bi bio oko 16% od ukupne prodaje što znači 372 milijuna Kn još bi porez morali uključiti pa bi bio dobit malo manja… Ajme [smiley4] ” e sad kad si već napisao tu cifru, sa ruskim gazdom to bi realno moglo doći do tog nivoa. Sad treba pomnožiti takvu neto dobit sa 15 godina povratom na investiciju i dobije se potencijalna vrijednost od najmanje 5 mlrd kuna u budućnosti.
Banka iz NY ima veze sa rusima,…..
[smiley2]
Jeste me prepali[smiley1]
Ja sam mislil da je već na 270 koliko ste se raskokodakali. A još se drži oko 300.
Doživio sam i većih ponora. Imam dosta Petrice za svoje potrebe ali plan će mi se promijeniti ako još malo padne. Gradim “čeku” i strpljiv sam.[smiley2]