PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovih dana imamo priliku da naučimo stvarnu vrijednost naših kompanija, otkupljuju se najmanje vrijednosti od 3 nominalne vrijednosti dionice pa na više, eto zato je toliki interes fondova zato jer očekuju najmanje vrijednost od 800 Kn po dionici i sljedeća stvar jeste da raste broj stanovnika u svijetu stoga hrane treba jako puno a i time proizvoda PTKM…..

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Od 7.5. KD je požderao više od 10000 dionica. Znači preko 3 milijuna KN samo oni. Ne vjerujem da kupuju tek tako[smiley2]

Hell is Empty and all the Devils are Here

Dokle god fondovi ne dozvoljavaju veći rast (koji je realan), znači da žele još kupovati po nižim cijenama.
Razina će se dizati i bez obzira na očekujući odličan 2 Q…
Male su količine na ovim razinama…
Jedino mi žal ostaje šta nemam još love za dokup…

evo me!

Od 7.5. KD je požderao više od 10000 dionica. Znači preko 3 milijuna KN samo oni. Ne vjerujem da kupuju tek tako[smiley2]

Koliko god ugodno bilo gledati rast … nekako me hvata sjeta… jer, rado bih nadokupljivao , ali… pljuca se ispraznila!
A slažem se da prodavati ne treba do cca 600 slavujčeka!

Ovih dana imamo priliku da naučimo stvarnu vrijednost naših kompanija, otkupljuju se najmanje vrijednosti od 3 nominalne vrijednosti dionice pa na više, eto zato je toliki interes fondova zato jer očekuju najmanje vrijednost od 800 Kn po dionici i sljedeća stvar jeste da raste broj stanovnika u svijetu stoga hrane treba jako puno a i time proizvoda PTKM…..

Dokle god fondovi ne dozvoljavaju veći rast (koji je realan), znači da žele još kupovati po nižim cijenama. Razina će se dizati i bez obzira na očekujući odličan 2 Q… Male su količine na ovim razinama… Jedino mi žal ostaje šta nemam još love za dokup…

FI za 2Q_2007 bi trebao biti uhhh.., no dovoljno je da bude pozitivno pa će to nadmašiti 2Q_2006…kada je zabilježen gubitak od cca 23 milijuna…, dakle dovoljno je da se ponovi 1Q ove godine te još podojeno tenderom koji nekako miriši u zraku i odeeee Petrica…
Evo i usporedbe fundamenata – hvalal Abacusu…, na sažetku…, i poslije toga ide i za rookije mala školica novca…(iako ti rookiji mogu biti doktori iz financija…)…., nije baš na izvornom hrvatskom, no svatko može simultano prevoditi…
[smiley2]

Snappy ova školica je baš zakon nekom tko nije dugo u ovom puno toga raščisti…tnx

www.iznajmljivaci20.com

olujni: ” Dokle god fondovi ne dozvoljavaju veći rast (koji je realan), znači da žele još kupovati po nižim cijenama. Razina će se dizati i bez obzira na očekujući odličan 2 Q… Male su količine na ovim razinama… Jedino mi žal ostaje šta nemam još love za dokup… ” FI za 2Q_2007 bi trebao biti uhhh.., no dovoljno je da bude pozitivno pa će to nadmašiti 2Q_2006…kada je zabilježen gubitak od cca 23 milijuna…, dakle dovoljno je da se ponovi 1Q ove godine te još podojeno tenderom koji nekako miriši u zraku i odeeee Petrica… Evo i usporedbe fundamenata – hvalal Abacusu…, na sažetku…, i poslije toga ide i za rookije mala školica novca…(iako ti rookiji mogu biti doktori iz financija…)…., nije baš na izvornom hrvatskom, no svatko može simultano prevoditi… [smiley2]
[/quote]

i ja idem na tu kartu da 2Q 2007 mora da bude pozitivan jer za ovu firmu svako pozitivno izvješće je više nego uspjeh, naravno to povlaći dionicu prema gore a sve ide u tom smjeru da bude pozitivan.
Zato skupljam novce i molim Boga da ne otiđe visoko dok se ne ukrcam!!!!!
na vrijeme sam ušao u DDJH, isto se nadam i u PTKM!!!!!

[smiley7][smiley7][smiley7]

Four Star General

Lijepo vas je čitati,kako guštate,kolege[smiley2][smiley2]
Htio sam zahvaliti sappyu na prilozima,odlično!!!

[b]REALIZE THAT THE JOURNEY AND THE GOAL ARE ALWAYS THE SAME. [/b]

Čisti se i onaj nalog na 311, prošlo upravo 700 komada.

Snappy ova školica je baš zakon nekom tko nije dugo u ovom puno toga raščisti…tnx

Kako ti se ono “n” potkralo…., no dobro…
Ni sam kad sam ulazio u dionice nisam pojma imao o nekim tamo P/S, BV, pa bogati što je to…, no polako kopaš, tražiš, kontaš…i slika o onome što stari vukovi s foruma samo sipaju iz rukava dobiva oblik…., sada je slika jasnija no ikada, a da se ne morate truditi ovo su samo gruba objašnjenja onoga o čemu knjižurde postoje…
No ma koliko fundamenti bili važni, često na našoj burzi vidimo pregršt još uvijek gubitaša koji na krilima možebitnih događanja idu nebu pod oblake – povuku stampedo, a naivni se upecaju, nerijetko sa suzama u očima…,
No opet kakva je naša burza, a jedna je od najbrže rastućih u svijetu – i onaj bez imalo iskustva koji je od početka godine kupovao gotovo na slijepo birajući dionice koje čine Crobex prošao je bolje od niza renomiranih fondova…u kojima rade “profesionalci”…

Lijepo vas je čitati,kako guštate,kolege[smiley2][smiley2] Htio sam zahvaliti sappyu na prilozima,odlično!!!

Uuuuu, što volim kad me hvale…, još da mi nešto krene ko Petrica i odmah kupujem novi bicikl….sa gel sicom…

Sappy, u pravu si !!!
meni stari stavio u fond , pa ga ja sad zajeb….m!! iako i 30% nije loše !!!
ali uspio sam ga nagovoriti da digne kad bude IPO T-HT!!!!
[smiley7][smiley7][smiley7]

Four Star General

New Report

Close