PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako se na privatizacijskom planu ne odigra ništa do ljeta,onda će je 2Q morati dići visoko

Ako je odgođen tender THT-a do rujna o.g. , recite mi kolega kako če vlada namiriti penzionere prije izbora?

Ako se na privatizacijskom planu ne odigra ništa do ljeta,onda će je 2Q morati dići visoko Ako je odgođen tender THT-a do rujna o.g. , recite mi kolega kako če vlada namiriti penzionere prije izbora?

Kreditom koji ce sama sebi dati preko HPB-a.

navijač: ” Ako se na privatizacijskom planu ne odigra ništa do ljeta,onda će je 2Q morati dići visoko Ako je odgođen tender THT-a do rujna o.g. , recite mi kolega kako če vlada namiriti penzionere prije izbora? ” Kreditom koji ce sama sebi dati preko HPB-a.

Pa treba i HPB malo omastit brk.

Trend is your friend.

asd:

Kreditom koji ce sama sebi dati preko HPB-a.

inquirer:
Pa treba i HPB malo omastit brk.

Utopit če se u kreditima.![smiley8]

Evo jedan osvrt….
Ako je za PTKM prije skoro 10 godina bila ponuda za oko 750 Kn po dionici, a tadašnje tržište nije ništa nije bilo uređeno nije bilo plina u željenoj količini, stvarani gubitici, infrastruktura i veliki rizik ulaganja u RH, nije bilo plinovoda, zakona donešenog u vezi proizvodnje gnojiva u RH, pa da dalje povežemo koliko će neki veći kupac, npr. bude iz Njemačke i ili Rusije, dakle dobiti još veći pristup proizvodnji, pa te proizvode plasirati na veća tržišta koja imaju jaku potrebu za gnojivima, dakle postoji jako veliki splet okolnosti koji treba uračunati ali i po ponašanju fondova koji skupljaju svaki radni dan, i još ako su onda htjeli ponuditi po 750 Kn po dionici koliko bi ponudili danas, eto neka to pitanje ostane otvoreno……….. Pozdrav

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Rusija širi energetsku rutu prema Europi
Slovački premijer Robert Fico posjetio je prošlog tjedna ruskog predsjednika Putina i premijera Fradkova u Moskvi zbog razgovora o energetskim pitanjima, prenosi mađarski portal bbj.hu. Ruski dužnosnici obećali su Slovačkoj isporuku nafte i plina najmanje do 2014. godine, a zauzvrat su od slovačke vlade tražili odustajanje od udjela u naftnoj kompaniji Transpetrol, koja je dio ruskog naftovodnog sistema Druzhba, a čijih 49 posto je nekad držao bankrotirani Yukos. Za kupnju tih dionica je prvenstveno zainteresiran ruski naftni monopolist Gazprom.
Slovačka prima gotovo sav plin i naftu preko Rusije te ujedno predstavlja ključnu tranzitnu rusku rutu prema Europi. Za danas je najavljen sastanak Putina i bugarskog premijera Stanisheva oko skorašnje izgradnje naftovoda Burgas-Alexandroupolis koji će povećati rusku godišnju isporuku nafte prema Europi za 30 milijuna tona.
Što ćemo mi morati vidjet ćemo ?[smiley1][smiley2]

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

Evo jedan osvrt…. Ako je za PTKM prije skoro 10 godina bila ponuda za oko 750 Kn po dionici, a tadašnje tržište nije ništa nije bilo uređeno nije bilo plina u željenoj količini, stvarani gubitici, infrastruktura i veliki rizik ulaganja u RH, nije bilo plinovoda, zakona donešenog u vezi proizvodnje gnojiva u RH, pa da dalje povežemo koliko će neki veći kupac, npr. bude iz Njemačke i ili Rusije, dakle dobiti još veći pristup proizvodnji, pa te proizvode plasirati na veća tržišta koja imaju jaku potrebu za gnojivima, dakle postoji jako veliki splet okolnosti koji treba uračunati ali i po ponašanju fondova koji skupljaju svaki radni dan, i još ako su onda htjeli ponuditi po 750 Kn po dionici koliko bi ponudili danas, eto neka to pitanje ostane otvoreno……….. Pozdrav

izgleda danas ni 300kn….[smiley2] malkice treba čekat do 700…. pozdrav

Normalno da će trebati pričekati na >750, ali više neće na niske grane.
Ove prodaje ispod 300 su dobre i zadnje.

evo me!

Neznam kako će vlada popuniti minus na penzićima,niti bi volio da petlja petricu u to.
Petrica je subjekt,a ne nekakav objekt za penziće…
Neka ona radi i raste,neka ne ide dole,a tih “mojih” 700 je sigurno i brže nego mislite…[smiley2]

[b]REALIZE THAT THE JOURNEY AND THE GOAL ARE ALWAYS THE SAME. [/b]

Probudila se i PTKM, fino se skida s aska [smiley2]

Da, da gricka se to lagano. Izgleda da je 270+ postalo normalno za petricu. No još tu ima paničara, omjer k/p je kontinuirano nepovoljan, pokušava se navući još nešto malo zelenih da jeftino prodaju. Za tri-četri mjeseca počistit će ih i onda više zbilja ne bi trebalo biti nekih većih potresa (još je tu i T-ht ipo). Za sad još nismo dobro zašalali temelje za 270+, nekak mi je kupnja mršava još uvijek.

Trend is your friend.

Ide to gore, bilo je i vrijeme više.

Hell is Empty and all the Devils are Here

New Report

Close