PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

u zlatno doba Bank of New York imao je oko 240 000 dionica. Možda im je to u ovom trenutku i cilj skupiti ponovno pa onda pustiti konja sa uzde. Budemo videli, a ni čekati nam nije teško. Biće veselo.

Da, da, palo je i meni na pamet, bilo je to oko 31.12.2005. kad su imali ca 266 tis. kom. Nego računam ako prosječno skuplaju ca 1500 kom na dan koliko bi moglo trajati to skupljanje. Za ca još 9% kapitala im bi trebalo 200 radnih dana.

Trend is your friend.

mika:

u zlatno doba Bank of New York imao je oko 240 000 dionica. Možda im je to u ovom trenutku i cilj skupiti ponovno pa onda pustiti konja sa uzde. Budemo videli, a ni čekati nam nije teško. Biće veselo.

Da, da, palo je i meni na pamet, bilo je to oko 31.12.2005. kad su imali ca 266 tis. kom. Nego računam ako prosječno skuplaju ca 1500 kom na dan koliko bi moglo trajati to skupljanje. Za ca još 9% kapitala im bi trebalo 200 radnih dana.

Ako im ponestane dionica za takav ritam?
Nije više2005/2006…
Mogli bi to skupo platiti[smiley2]

[b]REALIZE THAT THE JOURNEY AND THE GOAL ARE ALWAYS THE SAME. [/b]

Ma da, tu je kvaka, tak da je teško bit pametan.

Trend is your friend.

Nego možda bi trebalo ić ovim putem, koliko netko TREBA dionica???

Trend is your friend.

Nego možda bi trebalo ić ovim putem, koliko netko TREBA dionica???

Kada se raspiše tender,nestašica dionica doći će do izražaja i cijena će poluditi,
danas nekoliko fondova kontroliraju odnos postotaka i dovoljno su likvidni za to.
Tko želi puno dionica,javiti će se na tender sa ponudom.
Pitanje je: koliko će dionica vlada ponuditi na tenderu???

inquirer: ” Nego možda bi trebalo ić ovim putem, koliko netko TREBA dionica??? ” Kada se raspiše tender,nestašica dionica doći će do izražaja i cijena će poluditi, danas nekoliko fondova kontroliraju odnos postotaka i dovoljno su likvidni za to. Tko želi puno dionica,javiti će se na tender sa ponudom. Pitanje je: koliko će dionica vlada ponuditi na tenderu???

Pitanje je KADA ĆE TENDER i dali će uopće ove godine

bakulaz:

inquirer: ” Nego možda bi trebalo ić ovim putem, koliko netko TREBA dionica??? ” Kada se raspiše tender,nestašica dionica doći će do izražaja i cijena će poluditi, danas nekoliko fondova kontroliraju odnos postotaka i dovoljno su likvidni za to. Tko želi puno dionica,javiti će se na tender sa ponudom. Pitanje je: koliko će dionica vlada ponuditi na tenderu???

Mene ne briga kada će.
Vidiš da je sve pripremljeno za njega.
Važno je da Petrica radi u pozitivi do tendera i da je više ne ruše ko igračku.
Ovo postaje perspektivan div.
To je važno.

Od Ht-a je trebala biti namaknuta lova za penziće , ali je odgođena do rujna ove godine . Ili vlada ima čarobno spremljenu lovu za lipanj ove godine ili če Petrica supstituirati Ht.

Mene ne briga kada će. Vidiš da je sve pripremljeno za njega. Važno je da Petrica radi u pozitivi do tendera i da je više ne ruše ko igračku. Ovo postaje perspektivan div. To je važno.

Slažem se, ja od kada sam vidio ovo izvješće uopće se više ne opterećujem kada će tender. Važno da Petrokemija posluje pozitivno i cijena dionice će kontinuirano rasti. Također, da više nema onakvih neugodnih iznenađenja kao izvješće za 3Q prošle godine. Vrlo vjerojatno više ova dionica neće tako oscilirati kako je to prije bilo i omogućiti surfanje daytradera na valovima.

dgmaz:

bakulaz:

Mene ne briga kada će.
Vidiš da je sve pripremljeno za njega.
Važno je da Petrica radi u pozitivi do tendera i da je više ne ruše ko igračku.
Ovo postaje perspektivan div.
To je važno.

kad se vidi lijepo u top 10 tko kupuje po ovim cijenama koliko se prodaje, tu se isplati i dan danas uletiti i ostvariti jako lijep prinos..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Od Ht-a je trebala biti namaknuta lova za penziće , ali je odgođena do rujna ove godine . Ili vlada ima čarobno spremljenu lovu za lipanj ove godine ili če Petrica supstituirati Ht.

Ovo mi uopće nije palo napamet, ali mi ima smisla, jer ako neće THT vlada će morat nekako drugačije doći do love…a šta ćeš boljeg naćina nego preko naše Petrice 🙂

www.iznajmljivaci20.com

gospodo, stvari dolaze na svoje.Kad i lepi Boro ulazi u poljoprivredu onda je sve jasno. Kolko đubra tek on treba za svoje nove vočnjake, a misli postat najjači u tom biznisu. Danas fini promet 6000 dionica po 290.
Došlo je vrijeme da onog koji ima 1000 dionica petrokemije nije sram doć u društvo i to pričat.

http://www.poslovni.hr/41485.aspx

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

New Report

Close