P/S je kod PTKM oko 0,50.
da da, biće najmanje 1. baš me zanima hoće li danas blokada ili će se oko 295 voditi borba i paziti da nebude blokade.
Stišću, nedaju, vidi se iz aviona. Čekaj dok osvane naslovnica na poslovnom.
Ma ovo je mali uzlet, sljedeći tjedan ćemo komentirati[smiley4][smiley2]
bemu miša ljudi, pa 3 dana prodajem po 274, i nitko da kupi. I onda par minuta nakon objave izvjesca zovem brokere “OTKAZI OTKAZI”, i naravno neki od vas mamlaza me poklopio. I onda sam natrag kupio svoje dionice po 285. E, to je posao. Sad se idem pocastit pivom. Na svoj racun, naravno 🙂
legendo! [smiley2]
25 286,13 290,00 100
30 286,12 293,09 104
107 285,00 293,10 233
96 282,00 293,28 535
12 276,00 293,30 36
e šta reći gospodo, nego da je došlo do toga da petrokemija mora skrivati dobit.[smiley2][smiley2].živjeli.
kolega ispravka…petrica je uvijek skrivala dobit…samo što su je prije muzle “loše sluge loših gospodara”…kad se to do kraja godine privatizira, onda će morati uredništvo POslovnog pisati pismo isprike kolegi Hakelu i moliti ga da se vrati na forum… [smiley2]
iako sam izašao na 240 i od tada više nisam u ovoj čađavoj priči još jednom čestitam vlasnicima čađare!
Evo što je u izvješću odlično….
Potraživanja od kupaca veća su za oko 120 milijuna kn, smanjili su kratkoročne obveze za 60 milijuna Kn, ostale kratkoročne obveze su smanjili za 10 milijuna, dok su povećali obveze prema dobavljačima za 90 milijuna Kn zalihe su ostale na razini od 253 milijuna Kn, što znači da rade punom kapacitetom i da se sve prodaje…………….. [smiley4] Pozdrav
Čini mi se da je uprava odigrala fer glede inside informacija. Zadnjih par dana mrtvilo, a da je info procurila….
Promet krenuo tek po objavljivanju izvješća. Firma mi se sve više sviđa [smiley2]
Čini mi se da je uprava odigrala fer glede inside informacija. Zadnjih par dana mrtvilo, a da je info procurila…. Promet krenuo tek po objavljivanju izvješća. Firma mi se sve više sviđa [smiley2]
Uprava je inaće katastrofa…da je neka bolja bilo bi to još bar +100 kn po dionici [smiley2]