PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

bakulaz: ” Rekoh ja,čim se odgodilo sa THt-om,odmah Petrica postala likvidnija… Pričekat će ona Putina… ” A možda VLADA da lovu penzičima od prodaje Petrice u 6-om mjesecu, kaj velite na tu poluvarijantu!?[smiley2]

ako im daju svu papriku od prodaje ptkm, imaćemo najbogatije penziće u evropi.
[smiley2]

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

navijač:

bakulaz: ” Rekoh ja,čim se odgodilo sa THt-om,odmah Petrica postala likvidnija… Pričekat će ona Putina… ” A možda VLADA da lovu penzičima od prodaje Petrice u 6-om mjesecu, kaj velite na tu poluvarijantu!?[smiley2]

ako im daju svu papriku od prodaje ptkm, imaćemo najbogatije penziće u evropi.
[smiley2]
Ima ona narodna “Pola pije, pola šarcu daje”

[smiley2]

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 1.210.822 36,24 Osnovni račun
2. MINISTARSTVO GOSPODARSTVA, RADA I PODUZETNIŠTVA 869.396 26,02 Osnovni račun
3. PBZ D.D./THE BANK OF NEW YORK AS CUSTODIAN 200.430 6,00 Skrb. račun
4. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./HYPO ALPE-ADRIA-BANK AG 84.119 2,52 Skrb. račun
5. HPB D.D./KD INVESTMENTS – VICTORIA FOND 71.968 2,15 Skrb. račun
6. HPB D.D./KAPITALNI FOND D.D. 68.581 2,05 Skrb. račun
7. HPB D.D. 60.226 1,80 Skrb. račun
8. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 48.256 1,44 Skrb. račun
9. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 48.064 1,44 Skrb. račun
10. RH,VLADA,SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA UPRAV.DRŽ.IMOV 40.000 1,20 Osnovni račun
Ukupno: 80,87

Kupuje kupac broj 4…………………….[smiley4]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Pozdrav svima, nije me bilo neko vrijeme pa neznam šta se događa sa tenderom.
Moje informacije su da prodaje još nema, a ako netko barata sa konkretnim činjenicama neka mi kaže.
Hvala

Još nema,mada IPO THta neće ni ići,a to otvara razne prostore…
Jedno je sigurno,EU nas odobrava,fondovi rastu,dionice idu up.

[b]REALIZE THAT THE JOURNEY AND THE GOAL ARE ALWAYS THE SAME. [/b]

Izgleda da neće ni danas PTKM up…previše ju ljudi želi prodat pa spuštaju cijenu.
Šta mislite koliko dugo će još ovakvo stanje biti? dali treba biti malo strpljiv ili jako strpljiv 🙂

www.iznajmljivaci20.com

Izgleda da neće ni danas PTKM up…previše ju ljudi želi prodat pa spuštaju cijenu. Šta mislite koliko dugo će još ovakvo stanje biti? dali treba biti malo strpljiv ili jako strpljiv 🙂

Ovdje nema previše naloga za podignuti cijenu a mogu i obratno dakle ovdje ulažu fondovi koji skupljaju PTKM
a sada što nema prevelike ponude još bolje
100 270,45 273,99 172
500 270,00 274,00 344
10 269,00 276,00 23
17 269,00 276,00 43
100 265,00 278,99 100

Mislim da su se fondovi za sad nakrcali…novi pomak za cca. 2-3 mjececa !?

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Biti će kupnje ima veći nalog na prodaji
500 270,00 272,00 1027
30 270,00 273,90 85
10 269,00 273,99 172
100 265,00 274,00 344
3 258,00 276,00 23
[smiley4][smiley2]

Transadria obavlja prijevozničke poslove za Petrokemiju
Kutinska Petrokemije i Transadrije iz Rijeke su 23. travnja u Kutini potpisali ugovor o organizaciji i provedbi transporta, priopćeno je iz Transadrije. Ugovorom se u narednom razdoblju od tri i pol godine reguliraju odnosi u špediciji i carinskom poslovanju za Petrokemijijine potrebe uvoza glinice, fosfata i ostalih sirovina u proizvodnji umjetnih gnojiva i u izvozu gotovih proizvoda.
Transadrija će, prema potrebama Petrokemije, transport organizirati kopnom i morem. U priopćenju se ističe da je realizacija prekomorskih transporata dosad uglavnom bila vezana na prekrcaj u luci Šibenik, pa luka očekuje značajno zapošljavanje pretovarnih kapaciteta, što će, ističu u Transadriji, koristiti i njima zbog vlasničkih udjela koje tvrtka posjeduje u toj luci.
(pd)
[smiley4][smiley11]

Transadria obavlja prijevozničke poslove za Petrokemiju
Kutinska Petrokemije i Transadrije iz Rijeke su 23. travnja u Kutini potpisali ugovor o organizaciji i provedbi transporta, priopćeno je iz Transadrije. Ugovorom se u narednom razdoblju od tri i pol godine reguliraju odnosi u špediciji i carinskom poslovanju za Petrokemijijine potrebe uvoza glinice, fosfata i ostalih sirovina u proizvodnji umjetnih gnojiva i u izvozu gotovih proizvoda.
Transadrija će, prema potrebama Petrokemije, transport organizirati kopnom i morem. U priopćenju se ističe da je realizacija prekomorskih transporata dosad uglavnom bila vezana na prekrcaj u luci Šibenik, pa luka očekuje značajno zapošljavanje pretovarnih kapaciteta, što će, ističu u Transadriji, koristiti i njima zbog vlasničkih udjela koje tvrtka posjeduje u toj luci.
(pd)
[smiley4][smiley11]

Ovo je vijest koja više paše na Transadriju,no i Petrica se oporavlja nakon nje,pa…[smiley2]

[b]REALIZE THAT THE JOURNEY AND THE GOAL ARE ALWAYS THE SAME. [/b]

Cilj jeste da se snize svi troškovi i da se poveća efikasnost, a s ovime ide veća proizvodnja, više proizvoda manja cijena po jedinici proizvoda, manja cijena po prijevozu, veća produktivnost po radniku dakle sve se povezuje, a time se djeluje povoljno na rezultat……………………… [smiley4]…. Pozdrav

New Report

Close