PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Idemo u šoping, možda hoće još netko prodati ispod 230 (čim se odblokira) [smiley2][smiley9]

Tako je. No dajte ljudi jel mi može netko pojasnit ovo oko blokada, koja su pravila, kolko dugo traje blokada, kad se traži očitovanje uprave, a kad ne?

Trend is your friend.

Sto se desi kad Hrvati polude[smiley8]
Vjerujem da ce se za pripremu HT-a desiti isto

Da, rano je još za HT i premalo je informacija da bi se ova korekcija mogla pripisati tome

"[i]When does a guy decide to become an accountant? When he realizes he doesn't have the charisma to succeed as an undertaker. " [/i]

Nije to niikakav potop, kvarna igra ali sa slabim odzivom i to labilnih plašljivaca. Ja udaram kontru, stavljam nalog za prodaju iznad 500 kuna. Možda se pridruže još neki od boraca……..[smiley2] Što nas je više to smo jači!

Evo pridružujem se, zadao nalog za ravno 500 kn, a čekam ove koji će prodavat 😉

All sharp price movements whether up or down are the result of one or more professionals manipulating the share price. www.MacKorisnik.com

Jako smiješnja situacija, 1 kom po 222 kune.

A NY bank dokupio skoro 20.000 dionica od 230 kuna pa na gore.

baš me zanima da nema pravila blokade jel bi lik prodavao ptkm po 222 kuna. Sram ga bilo. Sigurno nema djece pa ga baš briga šta će biti.[smiley9]

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Jako smiješnja situacija, 1 kom po 222 kune. A NY bank dokupio skoro 20.000 dionica od 230 kuna pa na gore.

nadopuna. New York je od 16.02 do sada kupio oko 116 000 dionica. Nek se zna.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Ma Petrokemijica je super, ali tržište kaže sada drugačije, a na sreću na većini dionica je tako.

Gasim komp i idem prošetat, a sutra možda u šoping.

Trend is your friend.

može netko k/p, hvala.

"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš, nego sedam dana u bijedi."

baš me zanima da nema pravila blokade jel bi lik prodavao ptkm po 222 kuna. Sram ga bilo. Sigurno nema djece pa ga baš briga šta će biti.[smiley9]

Blokada je dobra stvar, ali blokirati trgovanje sa samo jednom dionicom baš i nema smisla.

mauricije: ” Jako smiješnja situacija, 1 kom po 222 kune. A NY bank dokupio skoro 20.000 dionica od 230 kuna pa na gore. ” nadopuna. New York je od 16.02 do sada kupio oko 116 000 dionica. Nek se zna.

Nemam PTKM,a ni keša,ali mislim da bi ovo bilo šteta ne iskoristiti…

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Uvjek ista prića. Opet čemo čitati po novinama da je Petrica najzaslužnija za pad CROBEX-a. Znači opet idemo duboko u crveno. Strašnooo

New Report

Close