Na žalost mnogi su ulagali u dionice novcem iz kredita i sada spašavaju što se spasiti da…
Zato, kako je to Kardum više puta napomenuo – “nemojte trgovati dionicama novcem koji će vam “sutra” trebati već novcem kojeg ste spremni izgubiti….”, a ja ga podržavam milijun posto….
Ja ne prodajem ispod 500,00, a kada dođe do 500,00 apetit će mi se popraviti…., a onda ne prodajem ispod 1.000,00…[smiley1]
Najgore što mogu napraviti je da SADA prodaju dionice! Ali za mjesec ili dva će se cijena vratiti na 270-300 pa će reći koja sam budala! A i nevidim koju bi dionicu kupili jer je sve u crvenom! Držite svoje dionice jer lovci u mutnom će izvisiti! DRŽITE IH![smiley2]
Najgore što mogu napraviti je da SADA prodaju dionice! Ali za mjesec ili dva će se cijena vratiti na 270-300 pa će reći koja sam budala! A i nevidim koju bi dionicu kupili jer je sve u crvenom! Držite svoje dionice jer lovci u mutnom će izvisiti! DRŽITE IH![smiley2]
Pa baš treba kupovati dionice u crvenom!?
A Petrica se neće vratiti za 1-2 mjeseca, jer nikud nije ni otišla!
1 nalog ne znači pad!
Na žalost mnogi su ulagali u dionice novcem iz kredita i sada spašavaju što se spasiti da… Zato, kako je to Kardum više puta napomenuo – “nemojte trgovati dionicama novcem koji će vam “sutra” trebati već novcem kojeg ste spremni izgubiti….”, a ja ga podržavam milijun posto…. Ja ne prodajem ispod 500,00, a kada dođe do 500,00 apetit će mi se popraviti…., a onda ne prodajem ispod 1.000,00…[smiley1]
i ja je ne prodajem pa da ide na 1kunu, a neče nijedan tajkun ili fond biti 100% vlasnik
Nemamo novaca kao fondovi ali mi može se povezati i postati jači nego fondovi i igrati bolje od njih, meni nije u interesu nekoga da prevarim, već da svi napredujemo firma, ulagači, radnici dakle da postanemo bolji i bogati, a ovo danas stanje pokazuje što su ljudi spremni napravati zbog novca. Ne smijemo biti takvi, već moramo vježbati i utvrđivati znanje kako ovakve situacije znali mimoići i postati još bolji, bez vjere u Boga nije moguće napredovati, jer njemu je sve moguće i trebamo biti na pravome putu. Pravi put se odaje kada želimo jedni drugima pomoći, a pomoć je davanje potpore i ohrabrenja u vezi našeg smjera. Optimista stalno napreduje i želi svakom dobro…. Pa tako i ja vama želim da budete puno strpljivi u vezi PTKM, jer ima iskvarenih ljudi kojima je samo interes da zarade novac na tuđu štetu, eto zbog toga nastaju ratovi, ja tako naučavanje odbijam, i zato mnogo malih dioničara odustane od burze jer dožive jedan poraz, dakle neka vas ovakvo stanje ne obeshrabri već da postanete jači i uvidite da više znanja znači lak put ka Bogu…… Svima pozdrav…………..[smiley2]
Se sjećate onog mojeg o općem potopu, he sad bih se mogao raditi pametan, kako sam na temelju analiza došao do toga, a nisam imao pojma. Nego da li je ovaj potop možda priprema za T-com??? Ima kakvih vijesti???
Se sjećate onog mojeg o općem potopu, he sad bih se mogao raditi pametan, kako sam na temelju analiza došao do toga, a nisam imao pojma. Nego da li je ovaj potop možda priprema za T-com??? Ima kakvih vijesti???
Meni je baš cool ova logika od HANFE, kad dionica raste, može dnevno ići samo 0,001%, ali zato može pasti koliko god treba [smiley7]
Poslije kiše uvijek dođe lijepo vrijeme pa tako i obratno, poslije snažnog rasta ide mali pad! Tko ode igrat nogomet najbolje će proći! [quote=BigBoss]
Nemamo novaca kao fondovi ali mi može se povezati i postati jači nego fondovi i igrati bolje od njih, meni nije u interesu nekoga da prevarim, već da svi napredujemo firma, ulagači, radnici dakle da postanemo bolji i bogati, a ovo danas stanje pokazuje što su ljudi spremni napravati zbog novca. Ne smijemo biti takvi, već moramo vježbati i utvrđivati znanje kako ovakve situacije znali mimoići i postati još bolji, bez vjere u Boga nije moguće napredovati, jer njemu je sve moguće i trebamo biti na pravome putu. Pravi put se odaje kada želimo jedni drugima pomoći, a pomoć je davanje potpore i ohrabrenja u vezi našeg smjera. Optimista stalno napreduje i želi svakom dobro…. Pa tako i ja vama želim da budete puno strpljivi u vezi PTKM, jer ima iskvarenih ljudi kojima je samo interes da zarade novac na tuđu štetu, eto zbog toga nastaju ratovi, ja tako naučavanje odbijam, i zato mnogo malih dioničara odustane od burze jer dožive jedan poraz, dakle neka vas ovakvo stanje ne obeshrabri već da postanete jači i uvidite da više znanja znači lak put ka Bogu…… Svima pozdrav…………..[smiley2]
[/quote] Da bi “a” reko! Mlate i klate s ljudima kao da su jučer veslo sisali! Ali nema ništ od toga!
Nije to niikakav potop, kvarna igra ali sa slabim odzivom i to labilnih plašljivaca. Ja udaram kontru, stavljam nalog za prodaju iznad 500 kuna. Možda se pridruže još neki od boraca……..[smiley2] Što nas je više to smo jači!
Idemo u šoping, možda hoće još netko prodati ispod 230 (čim se odblokira) [smiley2][smiley9]
Idemo u šoping, možda hoće još netko prodati ispod 230 (čim se odblokira) [smiley2][smiley9]
Ako hoćeš ja ću ti prodati 1 dionicu. To je formula 1 + 1 + 1 + 1…… i na kraju 1.111,00 kuna[smiley1]