PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Netko sa 20 000 Kn srušio PTKM za 20 posto[smiley2], stvarno smješno

blokirana[smiley5]

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

Netko sa 20 000 Kn srušio PTKM za 20 posto[smiley2], stvarno smješno

Strašno, ma ovo sve je presmješno, ajde sad bar vidim da te blokade mogu biti nešto korisno!

Stvarno svašta čovjek može vidjeti na ovoj dionici a i naučiti,uzbuđenja ne nedostaje

Pogledajte kolika je to pohlepa za dionicama PTKM, tolika da moraš da srušiš za 20%, dakle sada možete uočiti koliko je stvarna vrijednost PTKM, srednja cijena trgovanja je 270 Kn a srušena je na 222 Kn …………..[smiley4]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

E, moj Ante blokiraš Petru kad ide 9,5% gore, a dozvoljavaš ovakve padove – zamislite netko se uplašio i brže, bolje prodao majstor Petru po 222 kn…, a mogao je i po 270…
– i sada svi gledaju što se to događa… (pošten čovjek ne može vjerovati svojim očima…
– ne nasjedajte na provokacije – ovo ipak nismo zaslužili – ne vjerujem da ima toliko budala da ipak nasjednu na ovu špekulaciju i počnu prodavati….,
Ako ovu bude i prošlo, cijena se formira prema zadnjoj budalaštini – to vodi u prodaje i drugih dionica – kako bi se nadokupila Petrica…
No oprez – pitanje je koliko će se moći kupiti po diskontu… (ako ga i bude) – možebitno je da neiskusni duplo popuše….
Žalosno je to – držite dionicu i ne prodavajte – nema razloga bar na Petrokemiji – realna cijena je do tendera – 280-320 kn…, a ne ova…, ponavljam ne nasjedajte špekulantima…

Da možda to Vikica ne ruši radi podebljavanja…., njima ne znači ništa ako izgube malo da bi dokupili puno…

a gledajte trziste nam je takvo da se stvarno sa minimalnim iznosima moze manpulirati prema gore i prema dolje, pazljivo citajte danas i sutra nalosve u novinama, biti ce naslova tipa kataklizmicka korekcija blablabla…. naravno poplasiti ce dosta investitora ali vrlo skoro nastavljamo životni ciklus. Zanima me oće li potegnuti petricu još jednom prema dolje nakon blokade, sve mi se čini da hoće nažalost

All sharp price movements whether up or down are the result of one or more professionals manipulating the share price. www.MacKorisnik.com

E, moj Ante blokiraš Petru kad ide 9,5% gore, a dozvoljavaš ovakve padove – zamislite netko se uplašio i brže, bolje prodao majstor Petru po 222 kn…, a mogao je i po 270… – i sada svi gledaju što se to događa… (pošten čovjek ne može vjerovati svojim očima… – ne nasjedajte na provokacije – ovo ipak nismo zaslužili – ne vjerujem da ima toliko budala da ipak nasjednu na ovu špekulaciju i počnu prodavati…., Ako ovu bude i prošlo, cijena se formira prema zadnjoj budalaštini – to vodi u prodaje i drugih dionica – kako bi se nadokupila Petrica… No oprez – pitanje je koliko će se moći kupiti po diskontu… (ako ga i bude) – možebitno je da neiskusni duplo popuše…. Žalosno je to – držite dionicu i ne prodavajte – nema razloga bar na Petrokemiji – realna cijena je do tendera – 280-320 kn…, a ne ova…, ponavljam ne nasjedajte špekulantima…

šta reći maestro je prodo jednu dionicu na 222. Jedva ima za ćevap i pivu.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

druga kineska kriza, prilika za dokup ili če 5 godina razpravljat o investitorima koji su precenili tržište…[smiley3]

Evo prijedloga – maknite sve naloge do 300 kn sa prodaje – pa ćemo vidjeti kada će se opet početi trgovati ovom dionicom…, neka ova budala koja je prodala po 222 kn bude prisiljena kupovati po 300 i više….
To je samo moja UTOPIJA…., naravno da sada mnogi gledaju kako bi maznuli dionice iz drhtavih ruku….
[smiley10][smiley10][smiley10][smiley6][smiley7]

Evo prijedloga – maknite sve naloge do 300 kn sa prodaje – pa ćemo vidjeti kada će se opet početi trgovati ovom dionicom…, neka ova budala koja je prodala po 222 kn bude prisiljena kupovati po 300 i više…. To je samo moja UTOPIJA…., naravno da sada mnogi gledaju kako bi maznuli dionice iz drhtavih ruku…. [smiley10][smiley10][smiley10][smiley6][smiley7]

a šta da maknemo kad i ne prodajemo.Ako je ponuda za nexe 8 soma onda ptkm vrijedi 800 kuna bez pretjerivanja.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

sappy:

E, moj Ante blokiraš Petru kad ide 9,5% gore, a dozvoljavaš ovakve padove – zamislite netko se uplašio i brže, bolje prodao majstor Petru po 222 kn…, a mogao je i po 270… – i sada svi gledaju što se to događa… (pošten čovjek ne može vjerovati svojim očima… – ne nasjedajte na provokacije – ovo ipak nismo zaslužili – ne vjerujem da ima toliko budala da ipak nasjednu na ovu špekulaciju i počnu prodavati…., Ako ovu bude i prošlo, cijena se formira prema zadnjoj budalaštini – to vodi u prodaje i drugih dionica – kako bi se nadokupila Petrica… No oprez – pitanje je koliko će se moći kupiti po diskontu… (ako ga i bude) – možebitno je da neiskusni duplo popuše…. Žalosno je to – držite dionicu i ne prodavajte – nema razloga bar na Petrokemiji – realna cijena je do tendera – 280-320 kn…, a ne ova…, ponavljam ne nasjedajte špekulantima…

šta reći maestro je prodo jednu dionicu na 222. Jedva ima za ćevap i pivu.

Ma to vam je super ! Veliki blokiraju trgovinu da netko drugi ne kupi neku “veću” količinu dok se ovako nadmudruju. Ovako svi malo na godišnji što se tiče PTKM, a cijena ostaje 270,00 kn. Pa to vam se super što će se vidjeti jako, jako brzo[smiley1]

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

sappy: ” Evo prijedloga – maknite sve naloge do 300 kn sa prodaje – pa ćemo vidjeti kada će se opet početi trgovati ovom dionicom…, neka ova budala koja je prodala po 222 kn bude prisiljena kupovati po 300 i više…. To je samo moja UTOPIJA…., naravno da sada mnogi gledaju kako bi maznuli dionice iz drhtavih ruku…. [smiley10][smiley10][smiley10][smiley6][smiley7] ” a šta da maknemo kad i ne prodajemo.Ako je ponuda za nexe 8 soma onda ptkm vrijedi 800 kuna bez pretjerivanja.

eto netko je i to zamijetio[smiley4][smiley2]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

New Report

Close