Ma vjerujem ja da ćete i vi sa strong hold dobro zaraditi. Ali zašto ne zaraditi više?
jer će te fondovi izbaciti i nećeš više moći kupiti po cijeni po kojoj si prodao[smiley4]
pustite Petru da odradi svoj rast u miru Božjem!
Tko se hoće igrat i povećavat zaradu nek prodaje i dokupljuje,
dva puta će uspjet, jednom past i opet će doći na isto kao i “strongholdery”,
ali sa više potrošenih živaca
klasično obaranje cijene poradi dokupa i stišavanja euforije.
Mileni: ” Ma vjerujem ja da ćete i vi sa strong hold dobro zaraditi. Ali zašto ne zaraditi više? ” jer će te fondovi izbaciti i nećeš više moći kupiti po cijeni po kojoj si prodao[smiley4]
Potpisujem i još ću dodati da se na ovoj dionici može jako puno naučiti iz nekoliko razloga; veliki vode igru iako je free float velik, likvidna je i ima burnu povijest.
BigBoss: ” Mileni: ” Ma vjerujem ja da ćete i vi sa strong hold dobro zaraditi. Ali zašto ne zaraditi više? ” jer će te fondovi izbaciti i nećeš više moći kupiti po cijeni po kojoj si prodao[smiley4] ” Potpisujem i još ću dodati da se na ovoj dionici može jako puno naučiti iz nekoliko razloga; veliki vode igru iako je free float velik, likvidna je i ima burnu povijest.
Baš zato što je likvidna – teško ju je čvrsto držati…, no svim silama pokušavam…
[smiley2][smiley2][smiley2][smiley7]
Ma vjerujem ja da ćete i vi sa strong hold dobro zaraditi. Ali zašto ne zaraditi više?
Nije loše ni ovo.Ja sam nadokupio na 281 pa što bude…
Chico,SNC,Sappy,bilo ko,ternutno stanje PTKM-R-A?
Hvala
Molim kolege,ako netko može skinuti ima li kakovijeh promjena u prvih deset?
Mada sumnjam,više vjerovatno da su malkice šopingirali po rasprodajama…
E ako su oni,i ja sam (na 181,5)smiley2][smiley2][smiley2]
Ako je to bila rasprodaja…[smiley6]
zadnjih dana puno kupljenih dionica oko 290 kuna. Prosjek se diže, idući porast slijedi na 350 kuna.
zadnjih dana puno kupljenih dionica oko 290 kuna. Prosjek se diže, idući porast slijedi na 350 kuna.
Mislim da će ovakav prosjek održati do kraja tjedna pa onda sljedeći lagano gore u iščekivanju 1Q
ide prvo na 270 jer su se veliki dosta nakrcali do 320, pa če sada opet priča kao prijašnjih par meseci….. znači ko izdrži duže………………… i naravno interesi i izvešče za 1Q za možda neki preboj iznad 320, za one koji su kupovali ispod 200 nema više zime, samo uživanje u proljeću[smiley11]
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 1.210.822 36,24 Osnovni račun
2. MINISTARSTVO GOSPODARSTVA, RADA I PODUZETNIŠTVA 869.396 26,02 Osnovni račun
3. PBZ D.D./THE BANK OF NEW YORK AS CUSTODIAN 191.118 5,72 Skrb. račun
4. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./HYPO ALPE-ADRIA-BANK AG 79.861 2,39 Skrb. račun
5. HPB D.D./KD INVESTMENTS – VICTORIA FOND 71.968 2,15 Skrb. račun
6. HPB D.D./KAPITALNI FOND D.D. 68.581 2,05 Skrb. račun
7. HPB D.D. 61.332 1,84 Skrb. račun
8. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 48.756 1,46 Skrb. račun
9. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 48.341 1,45 Skrb. račun
10. RH,VLADA,SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA UPRAV.DRŽ.IMOV 40.000 1,20 Osnovni račun
Ukupno: 80,52