Prodajte to ljudi dok još stignete, firma ide u stečaj, nemojte reći da vas nisam upozorio. Imate vremena još do 15.05.2007. jer vam slijedi opći potop!!!
Evo
Prodajte to ljudi dok još stignete, firma ide u stečaj, nemojte reći da vas nisam upozorio. Imate vremena još do 15.05.2007. jer vam slijedi opći potop!!!
Uzmite i ovaj nick kao prolazni jer, takvih je bilo previše[smiley2], ponavljam dionice kada ste kupovali PTKM sada strong hold onaj tko hoće prodati neka proda[smiley2]. Pozdrav[smiley11][smiley9]
Hvala na upozorenju…, idemo u dokup….
Žali Bože nas budale koji bacamo skoro 2 milijuna danas kako bi ušli ili dokupili ovu dionicu….
Pitanje: da li kolegi inquirer-u fali daska u glavi ili je ozbiljno bolestan …???
Pa dajte pogledajte moje postove od prije, pa će vam biti jasno da vas cimam. Joooj kak ste odma graknuli.
Pa dajte pogledajte moje postove od prije, pa će vam biti jasno da vas cimam. Joooj kak ste odma graknuli.
Moraš nam svima napomenuti da te ne uzimamo zdravo za gotovo…
Uostalom time riskiraš da te moderatori udalje s foruma…!!
Ma ima puno svakakvih ljudi ali i (zelenih)naivnih ulagača…………………….da se ne uplaše puno[smiley2][smiley4]
Moram priznati da prst držim na okidaču cijeli dan.
Možda upad nadokupa dočekam na oko 280..
Kakva je situacija sa prvih 10?
Pa nije vrag da je sve ovo u petak i danas izravna posljedica Hanfe,Vupika i panike
usljed pisanja štakora na ovom forumu?[smiley8]
Dva dana za redom je bila u blokadi (prema gore) i to nedugo nakon otvaranja, nema panike, kakva panika. Neki su odlučili kapitalizirati dobit i to je to.
Ima nalog koji straši kupnju, ali pošto ne kupuju pojedinci već fondovi taj će nalog proći ili će ga povući…. Koristi se za rušenje cijene[smiley4].
Hvala Chico
Moram priznati da prst držim na okidaču cijeli dan. Možda upad nadokupa dočekam na oko 280.. Kakva je situacija sa prvih 10? Pa nije vrag da je sve ovo u petak i danas izravna posljedica Hanfe,Vupika i panike usljed pisanja štakora na ovom forumu?[smiley8]
Ma kakvi – pogledaj prosjek….
Iz aviona je vidljivo da se manjim količinama pokušava spustiti cijena radi dokupa…, biti će to svaki puta kad Petrica potegne… – takva dionica što možeš…
Kad se ispucaju paničari, bez problema se vraćamo na all time high…, a onda još higher….
[smiley2]
Meni je iz aviona vidljivo da je trebalo prodati iznad 300 a dokupljivati….? To ćemo još vidjeti. Ja se nadam što niže. Možda opet do 230kn!? [smiley1]
Meni je iz aviona vidljivo da je trebalo prodati iznad 300 a dokupljivati….? To ćemo još vidjeti. Ja se nadam što niže. Možda opet do 230kn!? [smiley1]
230 puta ti inekciju dali[smiley2][smiley2][smiley2]