Šala mala pošalica,ne prodaje se ovo,barem do objave tendera[smiley2]
Zna netko/ITKO kada treba biti objava tendera?
Nije ovo čak niti nikakva korekcija, uobičajena igra prema paničarima…….unaprijed dogovorena! Tko nasjedne sam si je kriv………..To rade institucionalci dogovorno medjusobno jer im je bitna svaka kuna koju uspiju uloviti u ovoj fazi dogadjanja sa PTKM.
leon:
”
evo petra pocela padati i od nikoga ni slova, bas me zanima zakaj niko sad nis ne pise…
”
Kad kupiš barem 10 dionica PTKM ,možda ti nešto i napišemo.
Nemamo vremena sad moramo kapitalizirati dobit[smiley1]
imam ih više nego ti a imam ih i više od većine vas ovdje a imam ih i više od onoliko koliko ti zamisliš da ih se može imati zato bez podcjenjivanja molim. ako kapitaliziraš dobit to si onda trebao jucer napraviti kad si takav pametnjakovic a ne danas kad je pala zato ne lupetaj bezveze
kakva korekcija gospodo, bila je 230 kuna prije koji tjedan, a sad je 290. Target se diže iz dana u dan. Do sada je prosjek 297 kuna, a prošlo je 8000 komada. Povijest svih dionica koje su rasle na takav način bila je slična gotovo identična. Ključno je uvjeriti ljude da je sada 290 kuna normalna cijena petrokemije, i da može itekako gore. A to se postiže na način kakva je današnja trgovina.
edo: ” leon: ” evo petra pocela padati i od nikoga ni slova, bas me zanima zakaj niko sad nis ne pise… ” Kad kupiš barem 10 dionica PTKM ,možda ti nešto i napišemo. Nemamo vremena sad moramo kapitalizirati dobit[smiley1] ” imam ih više nego ti a imam ih i više od većine vas ovdje a imam ih i više od onoliko koliko ti zamisliš da ih se može imati zato bez podcjenjivanja molim. ako kapitaliziraš dobit to si onda trebao jucer napraviti kad si takav pametnjakovic a ne danas kad je pala zato ne lupetaj bezveze
Ha,ha, blago se svima vama što se krijete iza svojih nickova,
Ti da imaš 15 dio moga udjela u PTKM bio bi bogataš
i nebi postavljao ovako podcjenjivačka pitanja(zašto SAD nitko ne piše dok pada) na temi firme koje posjaduješ(navodno)[smiley1][smiley1][smiley1][smiley1][smiley1][smiley1]
Ludi pa što je ovo, jel to radi petka 13., danas je takva navijena atmosvera na ovoj temi, samo što se niste poubijali.
edo: ” leon: ” evo petra pocela padati i od nikoga ni slova, bas me zanima zakaj niko sad nis ne pise… ” Kad kupiš barem 10 dionica PTKM ,možda ti nešto i napišemo. Nemamo vremena sad moramo kapitalizirati dobit[smiley1] ” imam ih više nego ti a imam ih i više od većine vas ovdje a imam ih i više od onoliko koliko ti zamisliš da ih se može imati zato bez podcjenjivanja molim. ako kapitaliziraš dobit to si onda trebao jucer napraviti kad si takav pametnjakovic a ne danas kad je pala zato ne lupetaj bezveze
malo je čudno da imaš više dionica nego svi mi, i pišeš na takav način o firmi čije dionice posjeduješ.
A koliko se može primjetiti neki ljudi pišu o ptkm jako dugo i kad je išla gore, a i bome kad je padala.
Netko kupio 300 000 Kn dionica u jednoj transakciji[smiley4]
Netko kupio 300 000 Kn dionica u jednoj transakciji[smiley4]
Da, izgleda da će uzlazni trend ipak nastaviti i dalje..[smiley2][smiley2]
edo: ” Šala mala pošalica,ne prodaje se ovo,barem do objave tendera[smiley2] ” Zna netko/ITKO kada treba biti objava tendera?
Kao što sam već napisao prije mjesec dana objava tendera će biti na žalost tek nakon izbora tj. početkom 2008. Sve drugo su samo želje.
poky123: ” edo: ” Šala mala pošalica,ne prodaje se ovo,barem do objave tendera[smiley2] ” Zna netko/ITKO kada treba biti objava tendera? ” Kao što sam već napisao prije mjesec dana objava tendera će biti na žalost tek nakon izbora tj. početkom 2008. Sve drugo su samo želje.
Sve su napravili što se treba sada još tender………… trebao bi biti prije T-com-a