T
a koje koškanje oko petrice raskokodakoalo se sve evo k/p sa transakcijama
PTKM-R-A Vrijeme: 15:32:17
Kupnja
Ukupno ponuda 22
Ukupno dionica 5688
5 najboljih ponuda
Cijena Količina
Prodaja
Ukupno ponuda 7
Ukupno dionica 1118
5 najboljih ponuda
Cijena Količina
301,00 200
290,00 300
285,00 30
275,10 100
258,00 103
310,00 498
315,00 100
320,00 30
350,00 70
370,00 20
Transakcije
Cijena Količina Vrijeme
310,00 102 12:55:54
305,00 40 10:11:23
299,99 120 10:07:04
299,97 100 10:07:04
299,00 100 10:07:04
299,00 157 10:07:04
295,00 100 10:04:27
294,50 40 10:04:27
go čađara boyz 🙂
Thnx SNC,ja čitam iz ovog da bi se lako moglo zaletiti na ovih 70 kom na 350!
Mogao bi sutra g. Samodol malkice jače kočiti[smiley2]
KSST-R-A 1.800,00 1.849,99 1.600,00 1.800,00 1.800,00 12,50% 253.506,30 19
PTKM-R-A 301,00 310,00 294,50 310,00 310,00 8,77% [/ 227.938,80 8
EVO DA SE VIDI USPOREDBA BLOKADE IZMEĐU PTKM I KSST.[smiley8]
Kakve veze imaju jedna sa drugom blokadom?
Thnx SNC,ja čitam iz ovog da bi se lako moglo zaletiti na ovih 70 kom na 350! Mogao bi sutra g. Samodol malkice jače kočiti[smiley2]
Mogao bi Ante sutra napraviti Petrokemiji ovo što je danas napravio Vupiku. A imao bi i puno više razloga. Cijena Petrokemije narasla je višestruko isključivo na temelju špekulacija. Da ne spominjem da ju očekuje privatizacija i restruktuiranje. Prema tome, da imam ovu dionicu bio bi i te kako zabrinut.
Pozdrav
bakulaz:
”
Thnx SNC,ja čitam iz ovog da bi se lako moglo zaletiti na ovih 70 kom na 350! Mogao bi sutra g. Samodol malkice jače kočiti[smiley2]
”
Mogao bi Ante sutra napraviti Petrokemiji ovo što je danas napravio Vupiku. A imao bi i puno više razloga. Cijena Petrokemije narasla je višestruko isključivo na temelju špekulacija. Da ne spominjem da ju očekuje privatizacija i restruktuiranje. Prema tome, da imam ovu dionicu bio bi i te kako zabrinut.
Pozdrav
Evo našeg “konstruktivca”,dugo vas nije bilo na ovom postu kolega…
Neka se desi šta god ali likovati na kraju će imaoci dionica ,a ne zloguke rugalice…
Ovako:
Zbog toga što uskoro ističe rok za prijavu na tender,a zbog naglog i bezrazložnog rasta i očitovanja
Vupika,Hanfa (po pravilima) je suspendirala trgovanja dionicom do otvaranja tendera.
Tada bi ponuđač -kupac mogao ponuditi cijenu za dionice,ali u vlasništvu države,a ne vaše.
Ovo se (vjerovatno) ne može desiti sa Petricom jer tender za istu nije na snazi niti je raspisan.
Molio bi dežurne drukače da ne plaše dioničare jer je to krajnje zločesto i ispod bilo kakvog nivoa,a
ja pozivam da ignorirate pisanja nickova koji Vas plaše ne bi li se ukrcali na Vašoj panici.
Nigdje ih nije bilo ovih dana,a sada izlaze kao štakori iz šekreta na danje svjetlo.Fuj!
Ako netko ima nadopunu ili ispravku ove informacije,ali provjerenu,molim…
Pa dobro Davore što je s tobom zašto plašiš ljude. Prvo si bio protiv nekih dioničara a sad vidim da si protiv svih dioničara ptkm i ddjh.
Petrokemija nema nikakav neosnovan rast jeli ti čitaš postove sto ih ljudi šalju na postove petrokemije ili samo tu i tamo uletiš i napeišeš nekavu budalaštinu , znaš da su im otpisani dugovi a prije nekoliko dana direktor petrokemije je iznio podatak da su imali rekordnu prodaju glinice
POZDRAV!
vorda: ” Mogao bi Ante sutra napraviti Petrokemiji ovo što je danas napravio Vupiku. A imao bi i puno više razloga. Cijena Petrokemije narasla je višestruko isključivo na temelju špekulacija. Da ne spominjem da ju očekuje privatizacija i restruktuiranje. Prema tome, da imam ovu dionicu bio bi i te kako zabrinut. ” Pa dobro Davore što je s tobom zašto plašiš ljude. Prvo si bio protiv nekih dioničara a sad vidim da si protiv svih dioničara ptkm i ddjh. Petrokemija nema nikakav neosnovan rast jeli ti čitaš postove sto ih ljudi šalju na postove petrokemije ili samo tu i tamo uletiš i napeišeš nekavu budalaštinu , znaš da su im otpisani dugovi a prije nekoliko dana direktor petrokemije je iznio podatak da su imali rekordnu prodaju glinice POZDRAV!
Nikoga on ne plaši več smo navikli na njegove i slične postove.
Petrokemija nema nikakav neosnovan rast…znaš da su im otpisani dugovi a prije nekoliko dana direktor petrokemije je iznio podatak da su imali rekordnu prodaju glinice POZDRAV!
Ako povučemo paralelu između Vupika i Petrokemije, pa i TLM-a, samo slijepac ne bi vidio određene sličnosti. Nisi ti valjda sljep?
Pozdrav
” Ako povučemo paralelu između Vupika i Petrokemije, pa i TLM-a, samo slijepac ne bi vidio određene sličnosti. Nisi ti valjda sljep? Pozdrav
[/quote]
pa je li ti bakulaz već rekao da te paralele možeš vući onda kada bude raspisan natječaj za prodaju petrokemije. tada će zasigurno i petra biti suspendirana i nema u tome ništa loše ako se sjetimo slučaja sa sunčanim hvarom koji je suspendiran na cca 80kn po dionici. . na petri prava vrijednost i dolazi s privatizacijom.
vorda: ” bakulaz: ” Thnx SNC,ja čitam iz ovog da bi se lako moglo zaletiti na ovih 70 kom na 350! Mogao bi sutra g. Samodol malkice jače kočiti[smiley2] ” Mogao bi Ante sutra napraviti Petrokemiji ovo što je danas napravio Vupiku. A imao bi i puno više razloga. Cijena Petrokemije narasla je višestruko isključivo na temelju špekulacija. Da ne spominjem da ju očekuje privatizacija i restruktuiranje. Prema tome, da imam ovu dionicu bio bi i te kako zabrinut. Pozdrav ” Evo našeg “konstruktivca”,dugo vas nije bilo na ovom postu kolega… Neka se desi šta god ali likovati na kraju će imaoci dionica ,a ne zloguke rugalice…
Davor (Vorda) me podsjeća na cartmanna (kojeg sada nema niti u mišjoj rupi).
Na jednom forumu cartmann me je maltene proglasio “ludim” kad sam tvrdio da sam na PTKM bilježio prihod od 560% (prije posljednjih dokupa). Mislim da mu je ovo dionica koja će ga naučiti da se voda ne pije iz “školjke” nego iz čaše koliko god na to nečije “analize” upučivale………….
”
Ako povučemo paralelu između Vupika i Petrokemije, pa i TLM-a, samo slijepac ne bi vidio određene sličnosti. Nisi ti valjda sljep?
Pozdrav
Naravno da nisam. i o kojim paralelama pričaš pa vupiku je ovo treći tender
Na prvom po nominali se nitko nije javio 400kn
Na drugom po 270kn niko se nije javio
Sada ga nude po početnoj cijeni od 80kn po dionici a on na burzi 340kn i što da ne prođe ni ovaj tender na koliko bi trebala doći cijena ove dionicei
Hanfa je u slučaju vupik postupila ispravno a vrijeme će pokazati za koga je ovo bilo dobro
A kad bude raspisan tender za Petrokemiju sigurno neće trebati drugi da je prodaju a i cijena će biti veća od nominalne