Hanfa će zamoliti Upravu Petrice da objasni zašto ljudi kupuju dionice te na tako malim volumenima trgovanja dionica ide gore ko mutava…
Boris će na to slijegati ramenima i praviti se toša…
…ili će spomenuti da sada tvrtka posluje pozitivno, Vlada RH kotrolira cijenu plina…, pa da imaju najkvalitetnije proizvode od Kutine do Tokija…, pa da tvrtka uskoro ide u privatizaciju…, a zanteresiranih ne manjka… itd…itd…
A onda će Samodol reči Koviljki – odblokiraj mala… kad se trpa, nek se trpa…
[smiley2][smiley2][smiley2]
Kad je već takvo pravilo,bolje i to nego dole…
Mada,mislim da je glupost,nema liberalnog tržišta,
a dizanje se ne dešava umjetno,već je očito velika potražnja za dionicom..
[smiley3]
Kad je već takvo pravilo,bolje i to nego dole… Mada,mislim da je glupost,nema liberalnog tržišta, a dizanje se ne dešava umjetno,već je očito velika potražnja za dionicom.. [smiley3]
problem ptkm je omjer trenutne i realne cijene koji je ekstremno nizak i jedan je od najnižih na burzi od svih dionica
Zanimljivo je da u medijima (tipa: Nov@c, Poslovni forum) i sl. ne spominju Petrricu k’o da je nema. Po njima niti ide gora niti dolje….gotovo kao da ne postoji. A upravo je to dionica na kojoj će do kraja godine biti……..[smiley8]
Dal’ je to namjerni bojkot? U ostalom nije niti važno……….Već nekoliko dana ide gore po 4-7% a svi se delaju blesavi, namjerno…………..[smiley16]
Ne samo da prešućuju dobre vijesti nego su namjerno naglašavali bilo kakvu lošu vijest (kad se cijena rušila…)[smiley5] No uz hrpu jakih živaca, došli smo na svoje a mislim da smo tek na pola puta[smiley2]
koliko je bilo adrenalina kot lošijih vesti oko petrice ovo još malo pa če postat dosadno….[smiley11], kako čemo još nači koju dionicu poput petrice..[smiley16]
Čudna su ova dvostruka mjerila – neke dionice mogu dnevno preko 10% – druge figa… – sramota…
Kako nam stoji K/P – koji je odnos snaga…!???
Čudna su ova dvostruka mjerila – neke dionice mogu dnevno preko 10% – druge figa… – sramota…
Nije to nikakva sramota. Da ti nije bilo sv. Ante velike zvijeri bi pojele puno malih i drhtavih. Ovako je to štopano prema dolje, a prema gore, koliko god ovo izgleda “sramota” za dan, dva – tjedan , dva doći će na svoje.
Zato izmolite dva očenaša za sv. Antu ![smiley2]
Slažem se,j…. te,tamo nekakvi kaštelanski staklenici dnevno šibaju već danima po 20-25% koda
hrenovke rastu na stabljikama i nikom ništa…
mozda je glupo pitanje ali…jel ptkm sad u blokadi? sta nije pravilo kad skoci iznad 10% da onda slijedi blokada. nov sam. hvala[smiley10]
” Nije to nikakva sramota. Da ti nije bilo sv. Ante velike zvijeri bi pojele puno malih i drhtavih. Ovako je to štopano prema dolje, a prema gore, koliko god ovo izgleda “sramota” za dan, dva – tjedan , dva doći će na svoje. Zato izmolite dva očenaša za sv. Antu ![smiley2]
Vraga…, ako želiš prodati – nećeš moći…, jedino da spuštaš po 10% dnevno i imaš sreće da te drugi nisu ispreskakali…, nije to nikakva zaštita već dodatna frustracija pri prodaji jer zapravo ne možeš prodati…