PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nemojte zaboravljati vukove stare…VUKI, BAKULAZ…..

evo me!

edo: ” Mene i miku su pojedini nazivali najvećim navlakačima po forumima, sad bi nam mogli dati postotak ili barem riječ zahvale. Ali čekajte dok pređe 5xx kumica,onda očekujemo zahvale. Uživajte! [smiley2] ” Ja nisam miku nikada nazvao navlakaćem već navijačem i to je bilo totalno nepotrebno, i još uvijek mislim tako.[smiley2]

a prijatelju sad je mika dobar, a prije dva tjedna si me gadno izgrdio. Kako god bilo na prodaji je 1239 dionica, a sad se već mogu očekivati i veći nalozi na prodaji ali i na realnoj cijeni od 6xx pa nadalje.
[smiley2]

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Mika, nemoj se ljutiti, al zbog tebe sigurno PTKM nije narasla ovoliko, kao i Varteks.

Mika, nemoj se ljutiti, al zbog tebe sigurno PTKM nije narasla ovoliko, kao i Varteks.

Varteks nije, ali petrokemija…. hihihihih

normalno da nije zbog njega,
ALI nesebično je podijelio sa svima nama ono što je znao,
A ZNAO JE VIŠE OD OSTALIH.

mauricije: ” Mika, nemoj se ljutiti, al zbog tebe sigurno PTKM nije narasla ovoliko, kao i Varteks. ” normalno da nije zbog njega, ALI nesebično je podijelio sa svima nama ono što je znao, A ZNAO JE VIŠE OD OSTALIH.

Slažem se, jedino što mogu reći je: mika skidam kapu, svaka čast!

Trend is your friend.

bakulaz, mika! kapa dolje!!!! I hvala, momci!

Nemojte zaboravljati vukove stare…VUKI, BAKULAZ…..

Za PTKM,možete zahvaliti prvo Marcellu,Miki!
Ostali su sa oproštenjem “sitni”

edo: ” mauricije: ” Mika, nemoj se ljutiti, al zbog tebe sigurno PTKM nije narasla ovoliko, kao i Varteks. ” normalno da nije zbog njega, ALI nesebično je podijelio sa svima nama ono što je znao, A ZNAO JE VIŠE OD OSTALIH. ” Slažem se, jedino što mogu reći je: mika skidam kapu, svaka čast!

forum je idealno mjesto za razmjenu znanja i iskustava o dionicama. Naša je dužnost izmjenjivati sve dostupne nam informacije. Ja osobno sam more korisnih informacija i novih znanja stekao sudjelovanjem na forumu i hvala svim koji nesebično dijele korisne podatke. Nema šanse da svako od nas obrađuje sve te hrpe dionica koje su danas na burzi, a ovako je puno lakše kad svako odradi par komada , a ostali se samo ukrcaju.

MIslim da je ipak Hakela stvorio “čađara boyse”, a tek nakon što je znogiran, Mika je preuzeo isti način pisanja…..[smiley2] Naravno svaka čast obojici i još jednom veliko hvala na trudu.

"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš, nego sedam dana u bijedi."

inquirer: ” edo: ” mauricije: ” Mika, nemoj se ljutiti, al zbog tebe sigurno PTKM nije narasla ovoliko, kao i Varteks. ” normalno da nije zbog njega, ALI nesebično je podijelio sa svima nama ono što je znao, A ZNAO JE VIŠE OD OSTALIH. ” Slažem se, jedino što mogu reći je: mika skidam kapu, svaka čast! ” forum je idealno mjesto za razmjenu znanja i iskustava o dionicama. Naša je dužnost izmjenjivati sve dostupne nam informacije. Ja osobno sam more korisnih informacija i novih znanja stekao sudjelovanjem na forumu i hvala svim koji nesebično dijele korisne podatke. Nema šanse da svako od nas obrađuje sve te hrpe dionica koje su danas na burzi, a ovako je puno lakše kad svako odradi par komada , a ostali se samo ukrcaju.

Uzeo mi riječ iz usta…, tko bi sve to popratio…???
Mika brzo piši novu poruku da ne urekneš…., jer na vražijem si postu….

vidimo na primjeru jadroplova šta se događa sa cijenom kad krene privatizacijski poziv za analizu firme. Ovdje nas čeka isti scenarij. da ne ureknem.

New Report

Close