edo: ” Mene i miku su pojedini nazivali najvećim navlakačima po forumima, sad bi nam mogli dati postotak ili barem riječ zahvale. Ali čekajte dok pređe 5xx kumica,onda očekujemo zahvale. Uživajte! [smiley2] ” Ja nisam miku nikada nazvao navlakaćem već navijačem i to je bilo totalno nepotrebno, i još uvijek mislim tako.[smiley2]
a prijatelju sad je mika dobar, a prije dva tjedna si me gadno izgrdio. Kako god bilo na prodaji je 1239 dionica, a sad se već mogu očekivati i veći nalozi na prodaji ali i na realnoj cijeni od 6xx pa nadalje.
[smiley2]
Mika, nemoj se ljutiti, al zbog tebe sigurno PTKM nije narasla ovoliko, kao i Varteks.
Varteks nije, ali petrokemija…. hihihihih
Mika, nemoj se ljutiti, al zbog tebe sigurno PTKM nije narasla ovoliko, kao i Varteks.
normalno da nije zbog njega,
ALI nesebično je podijelio sa svima nama ono što je znao,
A ZNAO JE VIŠE OD OSTALIH.
mauricije: ” Mika, nemoj se ljutiti, al zbog tebe sigurno PTKM nije narasla ovoliko, kao i Varteks. ” normalno da nije zbog njega, ALI nesebično je podijelio sa svima nama ono što je znao, A ZNAO JE VIŠE OD OSTALIH.
Slažem se, jedino što mogu reći je: mika skidam kapu, svaka čast!
Nemojte zaboravljati vukove stare…VUKI, BAKULAZ…..
Za PTKM,možete zahvaliti prvo Marcellu,Miki!
Ostali su sa oproštenjem “sitni”
edo: ” mauricije: ” Mika, nemoj se ljutiti, al zbog tebe sigurno PTKM nije narasla ovoliko, kao i Varteks. ” normalno da nije zbog njega, ALI nesebično je podijelio sa svima nama ono što je znao, A ZNAO JE VIŠE OD OSTALIH. ” Slažem se, jedino što mogu reći je: mika skidam kapu, svaka čast!
forum je idealno mjesto za razmjenu znanja i iskustava o dionicama. Naša je dužnost izmjenjivati sve dostupne nam informacije. Ja osobno sam more korisnih informacija i novih znanja stekao sudjelovanjem na forumu i hvala svim koji nesebično dijele korisne podatke. Nema šanse da svako od nas obrađuje sve te hrpe dionica koje su danas na burzi, a ovako je puno lakše kad svako odradi par komada , a ostali se samo ukrcaju.
MIslim da je ipak Hakela stvorio “čađara boyse”, a tek nakon što je znogiran, Mika je preuzeo isti način pisanja…..[smiley2] Naravno svaka čast obojici i još jednom veliko hvala na trudu.
inquirer: ” edo: ” mauricije: ” Mika, nemoj se ljutiti, al zbog tebe sigurno PTKM nije narasla ovoliko, kao i Varteks. ” normalno da nije zbog njega, ALI nesebično je podijelio sa svima nama ono što je znao, A ZNAO JE VIŠE OD OSTALIH. ” Slažem se, jedino što mogu reći je: mika skidam kapu, svaka čast! ” forum je idealno mjesto za razmjenu znanja i iskustava o dionicama. Naša je dužnost izmjenjivati sve dostupne nam informacije. Ja osobno sam more korisnih informacija i novih znanja stekao sudjelovanjem na forumu i hvala svim koji nesebično dijele korisne podatke. Nema šanse da svako od nas obrađuje sve te hrpe dionica koje su danas na burzi, a ovako je puno lakše kad svako odradi par komada , a ostali se samo ukrcaju.
Uzeo mi riječ iz usta…, tko bi sve to popratio…???
Mika brzo piši novu poruku da ne urekneš…., jer na vražijem si postu….