PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sretan Uskrs svima i jos puno ovakvih dana.

Sretan Uskrs svima i jos puno ovakvih dana.

Pridruzujem se cestitkama.

Sretan uskrs svima !

evo me!

Sretan Uskrs svima a posebno MIKI – majstore…[smiley2]

Čestitke svima, sretan Uskrs i dobre prinose.

Trend is your friend.

a cemu takva euforija ljudi pa nije da je u par dana porasla neznam koliko, samo se vratila na razinu od prije mjesec dana, znam ja, posjedujem je!

http://www.diplomata.org/diplomata/drzave/index.php?broj=9

Viktoria i dalje skuplja

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

Viktoria i dalje skuplja

Radi mi konkurenciju,mogli smo se sjesti i dogovoriti,vako oboje skupo nadokupljujemo…[smiley2]

[b]REALIZE THAT THE JOURNEY AND THE GOAL ARE ALWAYS THE SAME. [/b]

Viktoria i dalje skuplja

dobro pratite šta su KD i Bank of New York napravili od nekih dionica jer to ubrzo slijedi i na petrokemiji.
Target se značajno diže do tendera. Kad braća Slovenci kupuju po 250 kuna svi znamo dokle to mora završiti.
Raspitajte se po kmetijskim zadrugama iz Slovenije kolko đubra povlaće ovih dana iz Kutine.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Sretan Uskrs, odmorite od monitora par dana.

"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš, nego sedam dana u bijedi."

Htio bi se pridružiti čestitkama, neka vam je BLAGOSLOVLJEN I SRETAN USKRS sa puno mladog luka, ofarbanih jaja, skuhanih šunkica i janjećih rebrica

[color=blue]USPJEŠNA PRODAJA GLINARSKIH PROIZVODA
5. travanj 2007[/color]

U prvom tromjesečju PC Proizvodnja glina plan prodaje ostvaren je sa 123 posto, odnosno za 20 posto više od istog prošlogodišnjeg razdoblja. Posebno dobra bila je prodaja u ožujku. Ostvarena je sa 9.274 tona rekordna isporuka svih proizvoda, najviše bentonita s bogate palete ove tvornice. To je poslije nakon 17 godina, najveća mjesečna prodaja, dvostruko veća od prije deset godina, a za 1.519 tona veća od ožujka prošle priopćio je direktor mr. Vladimir Fresl.

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

New Report

Close