PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Čini mi se da mali igrači baš i nisu zainteresirani, pa ćemo izgleda do objave natječaja stagnirati između 220 i 240.

bolje 260-350 KN[smiley4]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

BIGGBoss …toplo…toplo….vrućee…

evo me!

Koje spavanje na petrici…
Jedva čekam vidjeti da li će kraj dana donjeti kakvu gužvu..[smiley2]

[b]REALIZE THAT THE JOURNEY AND THE GOAL ARE ALWAYS THE SAME. [/b]

ne mogu da vjerujem da nitko neće barem da lizne ovo na 246!!
sram vas bilo!!!!

Koje spavanje na petrici… Jedva čekam vidjeti da li će kraj dana donjeti kakvu gužvu..[smiley2]

moram priznati mislio sam da će biti vatrenije[smiley7][smiley7]

Four Star General

Ovaj put na zatvaranju “stisnuta” dole na 240 sa 228 dionica…
Nema beda
[smiley2]

Top10

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

hvala kolega Slazic–ma da,kd victoria se krca i podebljava pozicije a tko im prodaje pa je neznam,nadam se ne nasi forumasi jer ovo je takav zicer jer je prst na okidacu sve nervozniji,silno ce biti zanimljivo pratiti razvoj u sljedeca dva dana ali rekla bih da do 16.00 petak mora biti ATH a to bi moglo biti oko book-a.,pozdrav svima iz Rima

Bravo Mialll, atmosfera je baš takva.

evo me!

hvala kolega Slazic–ma da,kd victoria se krca i podebljava pozicije a tko im prodaje pa je neznam,nadam se ne nasi forumasi jer ovo je takav zicer jer je prst na okidacu sve nervozniji,silno ce biti zanimljivo pratiti razvoj u sljedeca dva dana ali rekla bih da do 16.00 petak mora biti ATH a to bi moglo biti oko book-a.,pozdrav svima iz Rima

Meni je naj što ja nadokupljujem,a imam i lovu u istom fondu[smiley2]

Bakulaz, kad budeš osnivao svoj fond…prijavi nam!

evo me!

ako veliki čitaju forum neče još skoro ATH…..ne može za vrijeme prodaje biti velikih oscilacija oko petrice, onda je niko od kupaca neče smatrati ozbiljnom, mislim da bi dioničari petrice isto razmišljali kada bi kupovali ovakvu firmu, stoga samo strpljenje, ko je izdržao do sada nema brige, sad se brinu drugi… biče dovoljno oscilacija ako če biti više kupaca, ali ako če biti samo jedan onda neko več zna cijenu na prodaji…..ako se varam toliko bolje[smiley11]

Zar se radi na Veliki petak?????[smiley10]

New Report

Close