sad treba dokupljivati….ajd,Bok!!
Gdje ćeš? [smiley1]
edo: ” sad treba dokupljivati….ajd,Bok!! ” Gdje ćeš? [smiley1]
u BL.[smiley1]
Ej,pa ovo opće nije loše izvješće.Sve u svemu bolje no što sam očekivao…
Što čađari veliju?
gospodo ovo se čekalo, ovo je završni čin predstave.Pazite ovo, Ukupni prihod 1,8 mlrd, povećanje izvoza
120 mil. kuna. Gubitak je otpisan, kratkoročne obveze smanjene, kratkoročna imovina povećana. Treba li više išta reći.
Gdje je gospodin iz Splita da da koji komentar ili da ponovi priču sa javnim bilježnikom za kolegu Hakelu i mene.
nije ga bilo dugo vremena 🙂
Evo baš gledam i ne izgleda tako loše, očekivao sam puno gore 🙂 vidim i cijena se drži
a pazi trošak kamate u zadnjem kvartalu. Ko da je firma od 10 zaposlenih. Gospodo, target je jedan i nešto godišnji promet pa vi računajte.
Mislim da će sada oni koji su kalkulirali oko kupnje PTKM tj čekali izvješće i da cijena padne, krenuti u kupnju da uhvate posljednji vlak pred tender
4 kvartal u blagoj pozitivi a kada se dogodila eksplozija, u zadnjem kvartalu. Da nije bilo toga bubitak bi bio još manji. Jedva čekam 1 kvartal 2007.g. blaga zima plina ima
kumulativno prethodna godina: -29.481.000
tekuće r. prethodne godine: -32.709.000
kumulativno tekuća godina: -84.380.000
tekuće r. tekuće godine: 898.000
BV (knjigovodstvena vrijednost) 277,27
Eto gubitak saniran, pozitiva nastupa pa možemo prema BV, još da iziđe vijest o raspisanom tenderu…
[smiley2][smiley2]
Bilanca čista bila topla zima ima plina, cijena plina kontrolirana,mogući posrednici ne samo INA, uvoz gnojiva kontroliran kvalitetom, tender…………….. ide cijena gore………[smiley3][smiley2]