PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zašto si tako srameče skroman, reci 700 kn barem…[smiley2]

Ja je nedam ispod 1.850 kuna, moja skromna procjena nakon due diligence. [smiley1]

mika: ” Zašto si tako srameče skroman, reci 700 kn barem…[smiley2] ” Ja je nedam ispod 1.850 kuna, moja skromna procjena nakon due diligence. [smiley1]

prvi koji je rekao ono šta svi mislimo. Živio junače.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

koji je rekao ono šta svi mislimo. Živio junače.

Al nisam naveo da je to minimum za koji prodajem, ako trio diligence kaže još bolje, možda i 10.250 će biti novi target, sve ovisi o ovom triu diliđens. [smiley1]

mika: ” koji je rekao ono šta svi mislimo. Živio junače. ” Al nisam naveo da je to minimum za koji prodajem, ako trio diligence kaže još bolje, možda i 10.250 će biti novi target, sve ovisi o ovom triu diliđens. [smiley1]

e za 10 000 iljada i ja prodajem, sve ispod je neozbiljno.
I vratite nam zvijezde. Svugdje se zna ko je đomba a ko guja. I to se mora poštivati.

Možda se odgovor krije u niže navedenom. Još sam se prije dva sata čudio kako to da je prvi slijedeći ask otišao na 233 kn!!! U Saboru upravo u tijeku donošenje Izmjena i dopuna Zakona o umjetnim gnojivima i poboljšivačima tla…….he, he. Molim komentare šta mislite zbog čega se to donosi po HITNOM postupku. To je ujedno i usklađivanje sa EU propisima.Odzvonilo uvozu lošeg gnojiva i raznim “mješaonama”!!!!! Onaj plan u osječkoj poslovnoj zoni time postaje čista pušiona, a zaštičena je domača proizvodnja kvalitetnih gnojiva [smiley2] Upravo slušam Sabor, u paketu se donose i propisi o distribuciji i odredjivanju cijena plina. VLADA će biti ta koja će određivati cijene plina za tzv. “tarifne kupce”. Sve jasno………

Koliko mi je poznato Petrokemija gotovo 2/3 svojih proizvoda izvozi. Ako vlada i zabrani uvoz svega onoga na čemu ne piše “Petrokemija” kako to može naškoditi osječkoj zoni, a ujedino donijeti korist Petrokemiji na tržištima koja takvu “regulativu” nemaju?

Pozdrav

marcello: ” Možda se odgovor krije u niže navedenom. Još sam se prije dva sata čudio kako to da je prvi slijedeći ask otišao na 233 kn!!! U Saboru upravo u tijeku donošenje Izmjena i dopuna Zakona o umjetnim gnojivima i poboljšivačima tla…….he, he. Molim komentare šta mislite zbog čega se to donosi po HITNOM postupku. To je ujedno i usklađivanje sa EU propisima.Odzvonilo uvozu lošeg gnojiva i raznim “mješaonama”!!!!! Onaj plan u osječkoj poslovnoj zoni time postaje čista pušiona, a zaštičena je domača proizvodnja kvalitetnih gnojiva [smiley2] Upravo slušam Sabor, u paketu se donose i propisi o distribuciji i odredjivanju cijena plina. VLADA će biti ta koja će određivati cijene plina za tzv. “tarifne kupce”. Sve jasno……… ” Koliko mi je poznato Petrokemija gotovo 2/3 svojih proizvoda izvozi. Ako vlada i zabrani uvoz svega onoga na čemu ne piše “Petrokemija” kako to može naškoditi osječkoj zoni, a ujedino donijeti korist Petrokemiji na tržištima koja takvu “regulativu” nemaju? Pozdrav

svi koji prodaju smeće neće to moći raditi, a petrokemija ima jedno od najkvalitetnijih gnojiva u evropi.
Potrebe Hrvatske su duplo veće za gnojivom i to se neće smjeti pokriti jeftinim smećem iz uvoza. To je to.
Petrokemiju više ništa ne zaustavlja u strelovitom rastu.Kako proizvodnje tako i cijene na burzi.

svi koji prodaju smeće neće to moći raditi, a petrokemija ima jedno od najkvalitetnijih gnojiva u evropi. Potrebe Hrvatske su duplo veće za gnojivom i to se neće smjeti pokriti jeftinim smećem iz uvoza. To je to. Petrokemiju više ništa ne zaustavlja u strelovitom rastu.Kako proizvodnje tako i cijene na burzi.

1. Ti moj post ili nisi razumio (u što ne vjerujem[smiley2]) ili namjerno izbjegavaš odgovor.

2. Tko će meni naređivati koje ću ja gnojivo koristiti za uzgoj moje salate (ako ono nije otrovno za ljude ili okoliš)?

Pozdrav

mauricije:

mika: ” Zašto si tako srameče skroman, reci 700 kn barem…[smiley2] ” Ja je nedam ispod 1.850 kuna, moja skromna procjena nakon due diligence. [smiley1]

prvi koji je rekao ono šta svi mislimo. Živio junače.

Dečki jel to neka zaje…… ili ima nešto u tome ? Volio bih da je tako nekako jer bih u tom slučajui ja konačno postao bogat čovjek (materijalno). Imam dionice Petrice i vjerujem da će se mnogi boriti za nju. [smiley2]

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

Sve spoznaje i logična navođenja, iz potencijala i poteza oko PTKM, smo pokušavali staviti na forum. Sada nakon pravog zakonitog pečata iz sabora, više ne moramo objašnjavati i rekonstruirati neke poteze…
Došli smo do lijepog položaja odakle se dobro vidi. Sada me više zanima tehnička izvedba i potenzijalni igrači…, vremenski rokovi….
Ako smo do sada mogli nabacivati razne varijante i rekonstrukcije da bi do ovdje stigli…sada će biti još slađe…

evo me!

mika:

svi koji prodaju smeće neće to moći raditi, a petrokemija ima jedno od najkvalitetnijih gnojiva u evropi. Potrebe Hrvatske su duplo veće za gnojivom i to se neće smjeti pokriti jeftinim smećem iz uvoza. To je to. Petrokemiju više ništa ne zaustavlja u strelovitom rastu.Kako proizvodnje tako i cijene na burzi.

Tko će meni naređivati koje ću ja gnojivo koristiti za uzgoj moje salate (ako ono nije otrovno za ljude ili okoliš)?

Pozdrav

Zdrav razum će ti određivati, mislim stvarno o čemu se raspravljate kao u srednjoj školi, nhf ali tako zvuči, jedan hvali na sav glas drugi kudi…

All sharp price movements whether up or down are the result of one or more professionals manipulating the share price. www.MacKorisnik.com

vorda:

mika:

Tko će meni naređivati koje ću ja gnojivo koristiti za uzgoj moje salate (ako ono nije otrovno za ljude ili okoliš)?

Pozdrav

Zdrav razum će ti određivati, mislim stvarno o čemu se raspravljate kao u srednjoj školi, nhf ali tako zvuči, jedan hvali na sav glas drugi kudi…

SNC,stvar je motiva
1)Ili Vorda stalno druka protiv jer ga to zabavlja
2)Ili Vorda stalno druka protiv jer bi htio da padne pa da se ukrca
3)Ili Vorda stalno druka protiv jer bi htio da padne pa da se ukrca ali je ljut što nema s čim
4)Ili Vorda stalno druka protiv jer ne voli tu kompaniju

Itd…još koji tjedan Vorda,još koji tjedan…
BtW target 800!

[b]REALIZE THAT THE JOURNEY AND THE GOAL ARE ALWAYS THE SAME. [/b]

Jučer je “netko” izgubio živce. Neposredno prije prelaska cijene iznad 230 kn ubacio manju količinu po 222,51. No propao mu plan. Ask je ostao na 229,90 kn. Danas će se taj nivo tražiti no…………[smiley1]
Odluke koje je jučer donio sabor previše su važne i odlučuju budućnost Petrokemije za dugi vremenski period!

marcello

New Report

Close