“sve me strah” da ovih cca 650 komada do 230 kuna opet ne ne nestanu brzinom svjetlosti!![smiley2][smiley2]
Desilo se nekoliko puta nedavno, ako je isti ulagač još aktivan na kupnji, vidjet ćemo rezultat za jedno pola sata 🙂
U međuvremenu bih zamolio nekoga sa malo dobre volje za k/p
Hvala
Nema straha, sutra možeš ponuditi na ………..kn! Tko vjeruje ili ne vjeruje, strašljivac ili ne………[smiley15]
Dogadjanja su već pred finalizacijom gogovora……………
“sve me strah” da ovih cca 650 komada do 230 kuna opet ne ne nestanu brzinom svjetlosti!![smiley2][smiley2]
nestalo, netko skinuo sve sa aska do 230
Možda se odgovor krije u niže navedenom. Još sam se prije dva sata čudio kako to da je prvi slijedeći ask otišao na 233 kn!!!
U Saboru upravo u tijeku donošenje Izmjena i dopuna Zakona o umjetnim gnojivima i poboljšivačima tla…….he, he. Molim komentare šta mislite zbog čega se to donosi po HITNOM postupku.
To je ujedno i usklađivanje sa EU propisima.Odzvonilo uvozu lošeg gnojiva i raznim “mješaonama”!!!!!
Onaj plan u osječkoj poslovnoj zoni time postaje čista pušiona, a zaštičena je domača proizvodnja kvalitetnih gnojiva [smiley2]
Upravo slušam Sabor, u paketu se donose i propisi o distribuciji i odredjivanju cijena plina. VLADA će biti ta koja će određivati cijene plina za tzv. “tarifne kupce”. Sve jasno………
Možda se odgovor krije u niže navedenom. Još sam se prije dva sata čudio kako to da je prvi slijedeći ask otišao na 233 kn!!!
U Saboru upravo u tijeku donošenje Izmjena i dopuna Zakona o umjetnim gnojivima i poboljšivačima tla…….he, he. Molim komentare šta mislite zbog čega se to donosi po HITNOM postupku.
To je ujedno i usklađivanje sa EU propisima.Odzvonilo uvozu lošeg gnojiva i raznim “mješaonama”!!!!!
Onaj plan u osječkoj poslovnoj zoni time postaje čista pušiona, a zaštičena je domača proizvodnja kvalitetnih gnojiva [smiley2]
Upravo slušam Sabor, u paketu se donose i propisi o distribuciji i odredjivanju cijena plina. VLADA će biti ta koja će određivati cijene plina za tzv. “tarifne kupce”. Sve jasno………
Macello,uši ti se pozlatile[smiley2][smiley2][smiley2]
Možda se odgovor krije u niže navedenom. Još sam se prije dva sata čudio kako to da je prvi slijedeći ask otišao na 233 kn!!! U Saboru upravo u tijeku donošenje Izmjena i dopuna Zakona o umjetnim gnojivima i poboljšivačima tla…….he, he. Molim komentare šta mislite zbog čega se to donosi po HITNOM postupku. To je ujedno i usklađivanje sa EU propisima.Odzvonilo uvozu lošeg gnojiva i raznim “mješaonama”!!!!! Onaj plan u osječkoj poslovnoj zoni time postaje čista pušiona, a zaštičena je domača proizvodnja kvalitetnih gnojiva [smiley2] Upravo slušam Sabor, u paketu se donose i propisi o distribuciji i odredjivanju cijena plina. VLADA će biti ta koja će određivati cijene plina za tzv. “tarifne kupce”. Sve jasno………
postupak privatizacije petrokemije nije jednostavan i trajao je duže vrijeme. Ovo su završni momenti postupka koji će Vladi RH osigurati značajna financijska sredstva (po meni nebi bilo čudo da Vlada svoj udio proda za 150-180 mil eura). Mislilo se o svemu, od brzinske izgradnje plinovoda, cijene plina, čišćenja bilance,zabrane uvoza nekvalitetnog gnojiva, a prije svega toga kroz individualne razgovore sa potencijalnim kupcem došlo se do minimalne cijene koju je netko spreman platiti za kutinskog diva. Kupnja petrokemije je jedna od rijetkih prilika koja se kupcima pruža u posljednje vrijeme u toj industriji, a tržište gnojiva u regiji raste iz godine u godinu i još uvijek je daleko od maksimuma.
Kad vidim koliko je ruski tajkun Deripaska spreman dati za TLM još više sam uvjeren u sretan završetak naše priče.
petrica neide ipod 350kunica ma koliko mi pricali o tome[smiley2]
petrica neide ipod 350kunica ma koliko mi pricali o tome[smiley2]
Zašto si tako srameče skroman,reci 500 kn barem…[smiley2]
airfire: ” petrica neide ipod 350kunica ma koliko mi pricali o tome[smiley2] ” Zašto si tako srameče skroman,reci 500 kn barem…[smiley2]
Zašto si tako srameče skroman, reci 700 kn barem…[smiley2]