PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Petriju koriste za iskorištavanje onih sa slabim živcima…
Lakše je promatrati i čekati kad znaš da urod mora doći…

evo me!

Mene je jučer drsko napao neki Vorda da pišem bez argumenata… E sada,kada je Mika napisao ,spominju se nekakvi rusi,naši ,vaši,a ja pouzdano znam da upravo AMEROPA vrlo intezivno razmatra ulaz u Petricu.Sasvim slučajno znam osobu koja im je davala preliminarne informacije.. Za neupućene,div koji drži 1/4 proizvodnje južne amerike,a o njemu čitajte na http://www.ameropa.ch. E,ako oni podignu ponudbenu dokumentaciju....[smiley1]

Taj “neki vorda” te je “napao” zbog slijedećeg.

Slažem se s tobom Mika.Kakve veze ima GFI sa privatizacijom.Stvarno … Treba paničariti pa se nakrcavati… A kada se počuje tko je podigao ponudbenu dokumentaciju onda će i oni što danas istrčavaju zaplakati…[smiley16]

Po ovome zaključujem da ti znaš tko će podići ponudbenu dokumentaciju. Pa ako znaš, podjeli to s nama ili nemoj niti spominjati.

S druge strane vidim da ti ipak ne znaš tko će podignuti dokumentaciju jer kažeš “ako podignu”.

btw

Prijedlog moderatorima da provjere s kojih se IP adresa javljaju članovi “bakulaz” i “olujni”. Ili su to jedna te ista osoba ili su braća blizanci.[smiley2]

Pozdrav

Joooooj Vorda kako si ti zapeo…
Iz poštovanja prema portalu ostajem suzdržan na ovakve “diskusije”…
Imam puuuuno dionica Petrice i stalo mi da mi se uloženo vrati,pače,dooobro umnoži.
Šta je tu loše čovječe?[smiley2][smiley1]
Samo gledaj i prati,a kada dođe vrijeme pozovi me na odgovornost ako budeš imao zbog čega.
Ne mješati osobne antagonizme s argumentiranim diskusijama…[smiley8]

[b]REALIZE THAT THE JOURNEY AND THE GOAL ARE ALWAYS THE SAME. [/b]

Daj se odlučite tko na kraju kupuje PTKM Todorić, Austrijanci,Mišković, Rusi,Finci,Moralić,Bosanci……[smiley6]

Zaboravio si kineze, a sad možeš dopisati i Švicarci..[smiley2]

Alo ljudi pustite prepirke, i onako od toga nema nitko ništa.

Je li ima kakvih novosti o Petrokemiji?
Zašto cjelodnevni pad do 219 pa rast u zadnjim minutama na 228 i 1000 dionica u posljednjem trenutku na 226.
Pozdrav

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Imam puuuuno dionica Petrice i stalo mi da mi se uloženo vrati,pače,dooobro umnoži.

Sorry što sam ti se umiješao u posao.[smiley2]

Pozdrav

Nadzorni odbor ŽELJKO NENADIĆ ŽELJKO UZEL VICKO FERIĆ MIHOVIL BARANČIĆ ŽELJKO KLAUS IVICA LONČAREVIĆ DRAGUTIN VAJNAHT IVAN ČAR DAVID RYS [smiley2]

Havala VELIKOM GAZDI na objavljenim informacijama

u petrokemiji kažu da se ovih dana nenormalne količine gnojiva isporučuju kupcima. Kažu da su posebno Slovenci aktivni (Kmetijska zadruga iz Ptuja). Nema brige za ovu dionicu kad je takva potražnja za njenim proizvodima.[smiley2]

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

PETROKEMIJA I SIEMENS POTPISUJU Ugovor o modernizaciji proizvodnje
DINA postaje najsuvremenije europsko petrokemijsko postrojenje
Predstavnici tvrtki DINA – Petrokemija i Siemens potpisat će danas ugovor o isporuci opreme za modernizaciju proizvodnje polietilena, VCM-a i PVC-a

Ugovor je vrijedan oko 14 milijuna kuna. Time DINA postaje najsuvremenije automatizirano petrokemijsko postrojenje u ovom dijelu Europe.
DINA je inače prva tvrtka u Hrvatskoj koja je 1993. godine dobila certifikat o sukladnosti sustava upravljanja prema zahtjevima norme ISO 9002 za proizvodnju LDPE i VCM od certifikacijske kuće Lloyd’s Register Quality Assurance (LRQA). Danas je sustav upravljanja kvalitetom DINA d.d. poboljšan prema zahtjevima norme ISO 9001:2000 koji se primjenjuje na područje proizvodnje polietilena niske gustoće i pružanje usluga prekrcaja i skladištenja tereta u tekućem i plinovitom agregatnom stanju.

14.3.2007 9:21
“nema kraja razvoju”

“nema kraja razvoju”

petrokemija je petrokemija – šta ima veze odakle je,bila iz Omišlja ili Kutine[smiley2]

cijena plina pod kontrolom…
planovi su tu…
modernizacija…
plasman…
kompletira se priča…
šta jedino fali?
pravi gazda!

evo me!

Evo da se i ja pridružim konstruktivnoj raspravi [smiley2]

Otvorena nova proizvodna linija u poduzeću Heplast

Linija je zajednički projekt Heplasta i Vodoskoka koji su zajednički investirali 50 mil. kuna

Nova proizvodna linija za proizvodnju kanalizacijskih rebrastih cijevi puštena je danas u rad u poduzeću Heplast iz Preloga. Riječ je o pogonu za proizvodnju cijevi promjera do jednog metra koje se koristi za odvodnju otpadnih i oborinskih voda. Nova linija je zajednički projekt Heplasta i zagrebačke veleprodajne tvrtke Vodoskok koji su zajednički investirali 50 milijuna kuna. Heplast je pritom investirao 70 posto, a Vodoskod 30 posto. Izvor sredstava za investiciju je bankarski kredit. Nova linija ima kapacitet 6000 tona cijevi godišnje ili 730 km cijevi promjera 40 milimetara.

[smiley2][smiley2][smiley2]

New Report

Close