PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zašto bi se uopće bojali izvješća…, možda opet bude “frizirano” za jeftiniji dokup…, privatizacija je na pragu…, izlazak i ulazak u PTKM je čisto špekulativnog karaktera – kupiti što jeftinije da bi se zauzele što bolje pozicije prije privatizacije… ništa više…. Uostalom CROBLACK je sve to lijepo napisao…, potpisujem….

to vam ja pokušavam cjelo vrijeme reći da će cjena pasti radi izvješća a ne radi tendera
a tender kad bude,i ako bude ove godine cjena će rasti, a svi se na mene ljute.[smiley9]

Godišnje izvješće treba biti na nuli ……………….. dakle + cijena plina kontrolirana ++ moguća dobava izvana +++ a ima više kandidata za kupnju PTKM nema nikakvih dugova sve čisto dakle ++++++++++++++++++++++[smiley4][smiley2]

kolko puta treba ponoviti da godišnji izvještaj nema više većeg utjecaja na kretanje cijene.Ovdje se kupuje budućnost firme koja je više nego dobra. Briga Ruse jel gubitak 85 ili 100 mil. kuna kad će oni imati takvu dobit u prvoj godini.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Slažem se s tobom Mika.Kakve veze ima GFI sa privatizacijom.Stvarno …
Treba paničariti pa se nakrcavati…
A kada se počuje tko je podigao ponudbenu dokumentaciju onda će i oni što danas istrčavaju zaplakati…[smiley16]

[b]REALIZE THAT THE JOURNEY AND THE GOAL ARE ALWAYS THE SAME. [/b]

Slažem se s tobom Mika.Kakve veze ima GFI sa privatizacijom.Stvarno … Treba paničariti pa se nakrcavati… A kada se počuje tko je podigao ponudbenu dokumentaciju onda će i oni što danas istrčavaju zaplakati…[smiley16]

moj savjet vam je ,”prvo skočite pa recite hop”
bojim se kad izađe FI sa gubitkom preko 100 mil. kn (realno) da će izazvati negativnu reakciju tržišta
jer nema opipljivih naznaka privatizacije.

Mislim da ce tender poslije izvjesca.
A onda se vracam unutra

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Ima li tko podatak o strukturi dioničara?
Nekakav graf ili tablicu.
Koliki kolač uopće drže [color=blue]mali dioničari[/color]?
npr. do 200 000 kn, do 1 000 000 kn itd…

A kada se počuje tko je podigao ponudbenu dokumentaciju onda će i oni što danas istrčavaju zaplakati…[smiley16]

Ti vidiš budućnost ili tako nešto? Tko će to podignuti dokumentaciju? Reci ako znaš, a ako ne znaš šuti.

Pozdrav

vow,s ovakvim bi se i uživo htio vidjeti…Koliko srdžbe i negativne energije..Ajmo Vorda,što te muči?
Ja pišem o mom portfelju i iznosim mišljenja.Ako ti se ne sviđa, tvoj problem.A što ako sam u pravu?
Što ako stvarno vidim budućnost bolje od tebe?Ispričavati se?Neću šutiti Vorda,a ti mjenjaj ton,ničim izazvan…
[smiley1]

Poštovani Vorda i bakulaz,

Tko, što, zašto, kojim povodom, nije važno. Prestat će sada.

Hvala

Uživajte

Suricata suricatta

Auuuuuuuuuuuuuuuuu pa tu se i smiruju uzavrele strasti.
petrica krenula dole i odmah za vratove, mir braćo.
sve će to narod (tender) pozlatiti![smiley2]

Ima li tko podatak o strukturi dioničara? Nekakav graf ili tablicu. Koliki kolač uopće drže [color=blue]mali dioničari[/color]? npr. do 200 000 kn, do 1 000 000 kn itd…

pisao sam već da 90% dionica kontrolira prvih 50 dioničara i da tu više nema mjesta za značajnije ulaze. Ostatak su jako mali dioničari koji imaju većina oko 214 dionica koje su preostale vjerovatno iz kuponske privatizacije. Dakle da rezimiramo veće pakete nije moguće kupiti jer su se veliki pozicionirali od 215 do 250 kuna. Naravno tu su i veliki od prije kao KAPITALNI fond. Među prvih 50 neki imaju po 20 000 pa 10 000, 9 000 pa sve do 4 000 dionica. Nakon toga slijede mali.

Oni koji malo manje pamte KAPITALNI fond je jako dobro informiran i uvijek debelo zarađuje u odnosu na ulaz u neku dionicu. Sjetite se KAPI, BADELA i inih dionica.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Znači Mika,zato su prometi relativno mali.Čeka se razvoj situacije.
Ako je Kapitalni fond ono što tvrdiš onda baš ja i nisam bez osnove optiomista.[smiley1]

New Report

Close