Ako nije nagibni ,čuvaj se..[smiley2]
Nije, tzv. bullet train.
Ako sam u pravu. A vidjet cemo kroz mjesec dana
pa dobro gospodo vidim da se netko s nama lagano zajeb*** jel taj tender izlazi kroz 3. mjesec ili morati svojih 600 komada početi panično prodavati
edo: ” magnet: ” Od tih1600 mojih je mojih 1000 jer to je zadnji vlak za izlazak prije FI koje je jako upitno. O tenderu nema ni riječi a izvješće stiže, paničari će napraviti svoje Sa srećom Vam bilo![smiley16] ” Netko će se kajeti ,možda to budeš ti.. ” Mozda. Ja sam isto izasao i cekam na 210. I uletio u jedan drugi vlak…puno brzi.
sve se lako promijeni, tko misli da će pasti cijena neka proda, netko će kupiti[smiley2]
pa dobro gospodo vidim da se netko s nama lagano zajeb*** jel taj tender izlazi kroz 3. mjesec ili morati svojih 600 komada početi panično prodavati
Nazovi glasnogovornika HFP gosp. Vedrana Kukavicu na tel.01-6346-239 pa ga upitaj.
Upravo sam ga nazvao i reče gospodin da tender ide sigurno, vremenski rok ću vam postati za 3 dana čim dobijem obećanu konkretnu informaciju glede vremena izlaska natječaja. [smiley2]
Upravo sam ga nazvao i reče gospodin da tender ide sigurno, vremenski rok ću vam postati za 3 dana čim dobijem obećanu konkretnu informaciju glede vremena izlaska natječaja. [smiley2]
gospodo nema tu više nikakvih tajni, tender ide a kako izgleda postignuta cijena bi mogla biti iznenađenje i za najveće optimiste. Velike prodaje više nema, a jaki kupci su zauzeli pozicije. Kad smo ovoliko čekali možemo i još koji tjedan.
Uuuuuu ja mislio da sam neka faca ,a ovdje nestrpljivi kolege sa cca 600,1000 itd dionica…
Sada pred tender je naj vrijeme za prodaju,navalite![smiley2]
To isto je meni rekao još prije tri mjeseca,ne vjerujem mu ništa,a Vi kako hoćete.
Sad je bitnije godišnje izvješće koje treba svakog dana stići
a treba ga se bojati.
Broj Jedan: ” Upravo sam ga nazvao i reče gospodin da tender ide sigurno, vremenski rok ću vam postati za 3 dana čim dobijem obećanu konkretnu informaciju glede vremena izlaska natječaja. [smiley2] ” To isto je meni rekao još prije tri mjeseca,ne vjerujem mu ništa,a Vi kako hoćete..
Jednom će pogoditi[smiley2]
Od tih1600 mojih je mojih 1000 jer to je zadnji vlak za izlazak prije FI koje je jako upitno. O tenderu nema ni riječi a izvješće stiže, paničari će napraviti svoje Sa srećom Vam bilo![smiley16]
Postoje 2 scenarija:
-ako tender bude raspisan prije izlaska GFI svatko tko sad prodaje, ostat će bez poveće zarade
-ako GFI objave prije tendera onda će oni koji sad prodaju profitirati jer će nakon obajave GFI vjerojatno moći kupiti PTKM dosta jeftinije i onda čekati tender.
Svatko neka za sebe procijeni koji je scenarij vjerojatniji
Zašto bi se uopće bojali izvješća…, možda opet bude “frizirano” za jeftiniji dokup…, privatizacija je na pragu…, izlazak i ulazak u PTKM je čisto špekulativnog karaktera – kupiti što jeftinije da bi se zauzele što bolje pozicije prije privatizacije… ništa više….
Uostalom CROBLACK je sve to lijepo napisao…, potpisujem….