PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako nije nagibni ,čuvaj se..[smiley2]

Nije, tzv. bullet train.
Ako sam u pravu. A vidjet cemo kroz mjesec dana

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

pa dobro gospodo vidim da se netko s nama lagano zajeb*** jel taj tender izlazi kroz 3. mjesec ili morati svojih 600 komada početi panično prodavati

Four Star General

edo: ” magnet: ” Od tih1600 mojih je mojih 1000 jer to je zadnji vlak za izlazak prije FI koje je jako upitno. O tenderu nema ni riječi a izvješće stiže, paničari će napraviti svoje Sa srećom Vam bilo![smiley16] ” Netko će se kajeti ,možda to budeš ti.. ” Mozda. Ja sam isto izasao i cekam na 210. I uletio u jedan drugi vlak…puno brzi.

sve se lako promijeni, tko misli da će pasti cijena neka proda, netko će kupiti[smiley2]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

pa dobro gospodo vidim da se netko s nama lagano zajeb*** jel taj tender izlazi kroz 3. mjesec ili morati svojih 600 komada početi panično prodavati

Nazovi glasnogovornika HFP gosp. Vedrana Kukavicu na tel.01-6346-239 pa ga upitaj.

Upravo sam ga nazvao i reče gospodin da tender ide sigurno, vremenski rok ću vam postati za 3 dana čim dobijem obećanu konkretnu informaciju glede vremena izlaska natječaja. [smiley2]

"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš, nego sedam dana u bijedi."

Upravo sam ga nazvao i reče gospodin da tender ide sigurno, vremenski rok ću vam postati za 3 dana čim dobijem obećanu konkretnu informaciju glede vremena izlaska natječaja. [smiley2]

gospodo nema tu više nikakvih tajni, tender ide a kako izgleda postignuta cijena bi mogla biti iznenađenje i za najveće optimiste. Velike prodaje više nema, a jaki kupci su zauzeli pozicije. Kad smo ovoliko čekali možemo i još koji tjedan.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Uuuuuu ja mislio da sam neka faca ,a ovdje nestrpljivi kolege sa cca 600,1000 itd dionica…
Sada pred tender je naj vrijeme za prodaju,navalite![smiley2]

[b]REALIZE THAT THE JOURNEY AND THE GOAL ARE ALWAYS THE SAME. [/b]

To isto je meni rekao još prije tri mjeseca,ne vjerujem mu ništa,a Vi kako hoćete.
Sad je bitnije godišnje izvješće koje treba svakog dana stići
a treba ga se bojati.

[color=blue][b]Razmišljamo o prošlosti, muči nas budućnost, a sadašnjost nam izmiče .[/b]..[/color]

Broj Jedan: ” Upravo sam ga nazvao i reče gospodin da tender ide sigurno, vremenski rok ću vam postati za 3 dana čim dobijem obećanu konkretnu informaciju glede vremena izlaska natječaja. [smiley2] ” To isto je meni rekao još prije tri mjeseca,ne vjerujem mu ništa,a Vi kako hoćete..

Jednom će pogoditi[smiley2]

Od tih1600 mojih je mojih 1000 jer to je zadnji vlak za izlazak prije FI koje je jako upitno. O tenderu nema ni riječi a izvješće stiže, paničari će napraviti svoje Sa srećom Vam bilo![smiley16]

Postoje 2 scenarija:
-ako tender bude raspisan prije izlaska GFI svatko tko sad prodaje, ostat će bez poveće zarade
-ako GFI objave prije tendera onda će oni koji sad prodaju profitirati jer će nakon obajave GFI vjerojatno moći kupiti PTKM dosta jeftinije i onda čekati tender.

Svatko neka za sebe procijeni koji je scenarij vjerojatniji

Zašto bi se uopće bojali izvješća…, možda opet bude “frizirano” za jeftiniji dokup…, privatizacija je na pragu…, izlazak i ulazak u PTKM je čisto špekulativnog karaktera – kupiti što jeftinije da bi se zauzele što bolje pozicije prije privatizacije… ništa više….
Uostalom CROBLACK je sve to lijepo napisao…, potpisujem….

Godišnje izvješće treba biti na nuli ……………….. dakle +
cijena plina kontrolirana ++
moguća dobava izvana +++
a ima više kandidata za kupnju PTKM nema nikakvih dugova sve čisto
dakle ++++++++++++++++++++++[smiley4][smiley2]

New Report

Close