PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Neće se g.Đapić zamjerati g.Todoriću,ako je pametan…[smiley1]

[b]REALIZE THAT THE JOURNEY AND THE GOAL ARE ALWAYS THE SAME. [/b]

Po čemu se vidi da je ovo čistokrvni špekulantski članak za lakovjerne. po stilu pisanja i po megalomanskoj taktici tobož milijardera koji kupuje sve što mu se nađe na putu, od PIK-ova,petrokemije , pa čak i Podravku kupuje, ajte molim vas..

možda to i nisu baš samo špekulacije prije bi kupnja petrokemije bila pitanje strateškog opstanka za buduće ujedinjenje. Vjerovatno neće dozvoliti da im unutra uđe netko koga će moliti za malo đubra, a jedino ako Mišković ima kakav dogovor sa Rusima. Alternativa im je uvoz ali zbog nekvalitete i udaljenosti pitanje je koliko im je to isplativo. Na kraju, sa relativno malo para dolaze do firme koja radi skoro 300 mil. eura što nije za podcjenjivanje.Kako god bilo realno je očekivati javljanje na tender bilo zajednički ili pojedinačno.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Ma naravno da članak nije špekulantski,više su špek. ovakvi magnetski komentari
[smiley1] Očigledno se zahuktava privatizacija Hrv. resursa i tu Petrica očito drži jako mjesto
na ljestvici želja…[smiley2]

Daj se odlučite tko na kraju kupuje PTKM Todorić, Austrijanci,Mišković, Rusi,Finci,Moralić,Bosanci……[smiley6]

To će odlučiti natječaj,zato se i raspisuje.Strpljenja magnet,strpljenja…[smiley2]

Daj se odlučite tko na kraju kupuje PTKM Todorić, Austrijanci,Mišković, Rusi,Finci,Moralić,Bosanci……[smiley6]

onaj tko da najviše para, a svejedno je tko će to biti. Samo razmatramo potencijalne kandidate i njihove razloge zašto bi bili spremni kupiti petrokemiju. Ako će ubrzo Agrokor i Delta biti najveća regionalna poljoprivredna kompanija (između ostalog) realno je očekivati njihov interes za kupnjom najvećeg regionalnog
proizvođača umjetnog gnojiva jer poljoprivreda bez umjetnog gnojiva nemože opstati.
Također znamo zašto bi Rusi bili spremni kupiti ptkm (plin), a o Austrijancima i njihovom višegodišnjem interesu za kupnjom ptkm nema potrebe više ponavljati.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Svejedno je tko kupije samo neka ponudi razumnu cijenu bar petstotinjak kuna po dionici.
Ok zar ne

Hm,Petrica se čuva…
U petak protrženo svega 1600,a danas još ništa…

Od tih1600 mojih je mojih 1000 jer to je zadnji vlak za izlazak prije FI koje je jako upitno.
O tenderu nema ni riječi a izvješće stiže, paničari će napraviti svoje
Sa srećom Vam bilo![smiley16]

Od tih1600 mojih je mojih 1000 jer to je zadnji vlak za izlazak prije FI koje je jako upitno. O tenderu nema ni riječi a izvješće stiže, paničari će napraviti svoje Sa srećom Vam bilo![smiley16]

Netko će se kajeti ,možda to budeš ti..

magnet: ” Od tih1600 mojih je mojih 1000 jer to je zadnji vlak za izlazak prije FI koje je jako upitno. O tenderu nema ni riječi a izvješće stiže, paničari će napraviti svoje Sa srećom Vam bilo![smiley16] ” Netko će se kajeti ,možda to budeš ti..

Mozda.
Ja sam isto izasao i cekam na 210.
I uletio u jedan drugi vlak…puno brzi.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Ako nije nagibni ,čuvaj se..[smiley2]

New Report

Close