Politika sigurno.
Zasto je PTKM u kosarici a ne VART koji je jaca firma onda.
Neznam.
Drzim ga u potfelju.
Nekih 18% mi ima tako da me previse nebrine.
Ta lova mi je kao da sam dao djetetu da radi nesto sa njom.
Ima nalog na prodaju pa ako dotada dodje, neka prodje.
Ne pratim toliko.
Ne isplati se.
Jučer k/p 11520/24300 danas 24114/22697 a cijena skoro ista(prosjek 230). Di se stavilo na kupnju tih 15000 komada i to u samo jedan dan? Do 225 nema velikih naloga za kupnju. Može netko objasnit?
Stoji ti negdje na 210.
Pritisce se prema dolje da se opet jeftino ukrca.
Gadi mi se sve to…
Blueman,ma ne nerviraj se.Veliki igrači imaju i pravo i mogućnost to raditi i sve je po pravilima.Gledaj to sa vedrije strane,kada se objavi tender i sazna tko će preuzeti ponudbenu dokumentaciju,e tada dani kao
današnji više neće biti važni.Tada će biti važno jedino da smo se vezali pojasevima…[smiley2]
ovo je tema koja se vec mjesecima vrti u krug, uvijek iste price, uvijek iste rasprave…
pa ljudi moji to ne vodi nikuda, pa vidite da dionica vec mjesecima uz manje oscilacije ide gore, ne znam sta se tu ima raspravlja?
ajmo cadara boys!!!
09.03.2007 Mirela Klanac
Cijenu plina do 2011. određivat će Vlada
Tarife će ovisiti o cijeni domaćeg plina, kojega bi moglo biti oko 70 posto
Vidićemo danas reakciju tržišta.[smiley2]
ovo je tema koja se vec mjesecima vrti u krug, uvijek iste price, uvijek iste rasprave…
pa ljudi moji to ne vodi nikuda, pa vidite da dionica vec mjesecima uz manje oscilacije ide gore, ne znam sta se tu ima raspravlja?
Moramo držat kontinuitet.[smiley2]
veliki se upravo namirivaju…
drže je pod kontrolom i samo uz njih kad krene lagano održavati kontinuitet…plovni put…
05.03.2007., 10:54
tomy_st
Što je petrokemija!!!
Pa da ne valja ne bi promet bio po 5.5 milijuna kn prije koji dan?
Uostalom, nema je nikada u medijima za razliku od drugih tvrtki kada su išle u privatizaciju.
Po mom subjektivnom mišljenju tko je ima ne smije je puštat – a zašto? Uzmite zemljovid, potražite Kutinu potom pogledajte okruženje! Ma neće neku sestrinsku firmu Gazproma zanimat dali je gubitak petrokemije 100 ili 200 milijuna kuna ili dolara kad za jednog pišljivog nogometaša iz ukrajne daju 20 000 000 dolara njima je najbitnija strateška pozicija… austrija za par sati, cijela panonska nizina a i nije li se spominjao neki plinovod sa mađarske strane (tko je iza njega?)… ljudi… mi ćemo bit zadovoljni ako zaradimo koju kunicu.
Što država čini- pa napokon hoće skupo prodati svoju imovinu! Analizirajte način!
Hoćete usporedbu! Orco je kupio sunčani hvar(kupuj te ga odmah !!!!!!), sada kada je ušao na tržište, afirmirao se, hoće kupit arenuT., banovinu u splitu… Ma ljudi moji nije sve u novcu za one koji dolaze, oni pitaju samo koliko? Jer žele nekretninu!!!!!
Davore hoćeš mi reći zašto će rusi povećati količinu plina za hrvatsku već nakon 2009, a nisu li govorili 2012 ili poslije? Po meni je sve gotovo!!!
U slučaju privatizacije nemojte samo gledati papire, otvorite oči! Jer mene nije previše briga, ali bih volio ako nekome dam novu dimenziju gledanja na stvari.
U suprotnom bih volio da me demantirate. HVALA!
Hoće li se danas ponoviti prošlotjedna zbivanja sa PTKM dionicama ako već nisu jučer počela.
Ili je to prilika za dokup
Molim komentar
Ej,kakva krasna vijest za dobro jutro.Ako to nije
priprema za tender,što li je?[smiley2][smiley2][smiley2]
Ej,kakva krasna vijest za dobro jutro.Ako to nije priprema za tender,što li je?[smiley2][smiley2][smiley2]
naravno da je to priprema i naravno da će novi kupac debelo platiti sve te stvari. A zašto i nebi kad će i sam masno zarađivati u budućnosti.