PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Iako omjere kod ove dionice nije htio komentirati, pa tako ni moguću fer cijenu, Zadravec ističe da je HGspot sigurno postao javno dioničko društvo (uvjet je više od 100 dioničara) i da će nakon 30. lipnja, kada se prema zakonu bude morao uvrstiti u JDD kotaciju Varaždinske ili Zagrebačke burze, svi izvještaji biti dostupni javnosti. “Iako zasad nemamo puno podataka, istaknuo bih da se fundamente može tumačiti na svakakve načine”, drži broker ICF-a i kao primjer ističe dionicu Petrokemije kojom se na burzi trguje po 234 kune iako ta dionica, kaže, “ne da vrijedi nulu, nego je u minusu”.

pa sad Vi meni recite dali je ovo za hanfu ili za zatvor.[smiley2]
Ovakve gluposti izjavljivati,ali i pisati ,nema veze sa zdravom pameću.

zaključak: brokeru nikad ne vjerovati,dosad se ispostavilo u puno navrata.
očigledno treba PTKM za svoje klijente.[smiley2]

To su sve igre te brokerske kuće ICF, nakupovali se do 500,00 kuna koliko su htjeli i sada podižu cijenu dok se ne iskcraju, vrlo jedostavno, ali ne i u redu.

edo:

dgmaz: ” jeli još kasno za dokup molim komentar ” ako ti je bila na 255,a sad ja 235 ,to ti je jasan pokazatelj.[smiley2]

Toda i njegov brat srbin Mišković do kraja godine imati će jednu firmu. Kako je poljoprivreda okosnica nove korporacije kupnja petrokemiju po meni pitanje je opstanka te kompanije. Neznam šta se vrti u njihovim glavama, ali njihovo javljanje na tender mislim da nije upitno. A vjerovatno su i svjesni činjenice da su vremena jeftine kupnje ovakvih firmi daleko iza nas.

Možda nekakav PIK?[smiley1]

[b]REALIZE THAT THE JOURNEY AND THE GOAL ARE ALWAYS THE SAME. [/b]

kao primjer ističe dionicu Petrokemije kojom se na burzi trguje po 234 kune iako ta dionica, kaže, “ne da vrijedi nulu, nego je u minusu”. pa sad Vi meni recite dali je ovo za hanfu ili za zatvor.[smiley2] Ovakve gluposti izjavljivati,ali i pisati ,nema veze sa zdravom pameću. zaključak: brokeru nikad ne vjerovati,dosad se ispostavilo u puno navrata. očigledno treba PTKM za svoje klijente.[smiley2]

zaboravih dodati, ovo je najbolji dokaz zašto treba kupovati PTKM.jer ovi poput ove brokerske kuće ne izjavljuju bez razloga ovakve senzacionalističke neistine

Iako omjere kod ove dionice nije htio komentirati, pa tako ni moguću fer cijenu, Zadravec ističe da je HGspot sigurno postao javno dioničko društvo (uvjet je više od 100 dioničara) i da će nakon 30. lipnja, kada se prema zakonu bude morao uvrstiti u JDD kotaciju Varaždinske ili Zagrebačke burze, svi izvještaji biti dostupni javnosti. “Iako zasad nemamo puno podataka, istaknuo bih da se fundamente može tumačiti na svakakve načine”, drži broker ICF-a i kao primjer ističe dionicu Petrokemije kojom se na burzi trguje po 234 kune iako ta dionica, kaže, “ne da vrijedi nulu, nego je u minusu”. pa sad Vi meni recite dali je ovo za hanfu ili za zatvor.[smiley2] Ovakve gluposti izjavljivati,ali i pisati ,nema veze sa zdravom pameću. zaključak: brokeru nikad ne vjerovati,dosad se ispostavilo u puno navrata. očigledno treba PTKM za svoje klijente.[smiley2]

ovo je jednostavno sramotno. Naime, uredu je i shvaćam ga ako druka za HG SPOT, ali uspoređivati ih sa petrokemijom i baljezgati da firma ne vrijedi ni kunu e to već nije uredu i potpuno je besmisleno. Svašta bi se moglo napisati za HG SPOT šta možda nebi baš izgledalo dobro za ovu dionicu, ali čak ni mi koji nismo javne osobe i nedajemo javne intervjue to ne radimo. Ovaj gospodin bi trebao postati meta HANFE definitivno.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Edo, gdje te “pametne” analize pišu?

ovo je jednostavno sramotno. Naime, uredu je i shvaćam ga ako druka za HG SPOT, ali uspoređivati ih sa petrokemijom i baljezgati da firma ne vrijedi ni kunu e to već nije uredu i potpuno je besmisleno. Svašta bi se moglo napisati za HG SPOT šta možda nebi baš izgledalo dobro za ovu dionicu, ali čak ni mi koji nismo javne osobe i nedajemo javne intervjue to ne radimo. Ovaj gospodin bi trebao postati meta HANFE definitivno.

Ma ovo je jako dobro ,izjaviti da nešto ne vrijedi niti 0kn
svakom pametnom investitoru govori što treba raditi
suprotno od onoga što taj broker i njegova svita želi..[smiley2]

” Možda nekakav PIK?[smiley1]

A koji PIK?[smiley2]

Ako je to izjavio dotični gospodin koji je imao vlastitu brokersku kuću(Zadravec) i to teško propalu,nije ni čudo…[smiley1]

bakulaz:

” Možda nekakav PIK?[smiley1]

A koji PIK?[smiley2]

Vuku,Vuki[smiley2],pa koliko se PIKova prodaje u Hr?[smiley1]

Opet pocele igre…
Prvo po asku pa po bidu pa se spusta ask….

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

ovdje nešto smrdi ali nije proizvod petrice, šteta što se ne razumijem u politiku……. da ima toliko ljudi protiv ove firme a svaki dan se okreče toliko novca, zašto je onda ne ostave na miru i drže se svog posla ili papira[smiley13]

New Report

Close