Tko je dokupio ,dokupio je , nema više pojela maca BLOKADA![smiley2] Mika jesi majstor svaka ti čast.
Ovo je kao ironija, zar ne?
Sada Vam predlažem ponovno uvesti dežurstva jer bi Vas se kolega Cartman opet mogao sjetiti.
Gdje je on uopće??[smiley8]
PTKM -R-A
02.01. 2007 182,02 kn
03.03.2007 255,00 kn
To je rast od 40% u dva mjeseca. Pitam se na temelju čega???
Može li netko prokomenrirati ovo stanje od 217 kn, ili je netko saznao da ipak neće biti prodaje Petrokemije još neko vrijeme pa oni razgovori oko ulaska Rusa itd padaju u vodi ili ja griješim, a govorilo se o tenderu sredinom ovog mjeseca ili je to bilo samo navlačenje.
Dali je sutra za očekivati i daljni pad ili će se nešta dogoditi u pozitivnom smislu
Molim komentar
edo: ” Tko je dokupio ,dokupio je , nema više pojela maca BLOKADA![smiley2] Mika jesi majstor svaka ti čast. ” Ovo je kao ironija, zar ne?
Nije, zna mika o čemu se radi
pitaj ga na privat.
Bez brige drage kolege ,ništa od sutrašnjeg pada.
zar mislite da su ovoliki milioni do jučer na230-250 kn bacali u vjetar?[smiley2]
ovo je sve iscenirano od strane njih samih.[smiley6]
Može li netko prokomenrirati ovo stanje od 217 kn, ili je netko saznao da ipak neće biti prodaje Petrokemije još neko vrijeme pa oni razgovori oko ulaska Rusa itd padaju u vodi ili ja griješim, a govorilo se o tenderu sredinom ovog mjeseca ili je to bilo samo navlačenje. Dali je sutra za očekivati i daljni pad ili će se nešta dogoditi u pozitivnom smislu Molim komentar
A šta se to pozitivno može desiti?
Prodaje ove godine nema, sljedi katastrofa od FI…
Sto ste se prestrasili.
Nema pada.
Pa namjerno se spusta cijena da se skupi sto vise.
Ima prodaje. Samo, kad ode po nominali (minimum) necete zaraditi vi koji ste prodali sada vec oni koji su pokupovali.
Mocan je taj zagorec.
Kupiš 50 milijuna, rušiš sa 5 milijuna cijenu, pa kupiš 25 milijuna[smiley2]….
Tako je stanje na svim dionicama, tako i na ovoj stvarno koristi se svjetska korekcija, onaj tko je kupovao ovu dionicu može se smijati, tako je bilo i sa Beljem na 120, ADPL, PLIVOM, ERNT, KOEI svim dionicama koje nešto vrijede……
A šta se to pozitivno može desiti? Prodaje ove godine nema, sljedi katastrofa od FI…
prodaja(tender) se očekuje svaki dan kolega,sve je već spremno,samo provjeri.[smiley1]
ne znam uopće čemu čuđenje, sve se crveni, vidi inu, adris, zabu, arnt…….neki papak prodao malo dionica na 217, a za dva dana lupaće se po glavi. Ovo su neponovljive prilike kad se stavljaju nalozi na kupnju, samo što u pravili kratko traju. Prije dva dana valjala je na 255, a sad nevalja na 220. Ma hajde.
ne znam uopće čemu čuđenje, sve se crveni, vidi inu, adris, zabu, arnt…….neki papak prodao malo dionica na 217, a za dva dana lupaće se po glavi. Ovo su neponovljive prilike kad se stavljaju nalozi na kupnju, samo što u pravili kratko traju. Prije dva dana valjala je na 255, a sad nevalja na 220. Ma hajde.
I meni je to smiješno, ali drugi su prestravljeni bez razloga.