PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Cartmann-time
čudno da se već ne javlja?

Cartmann-time
čudno da se već ne javlja?

Ne prizivajte vraga kolega [smiley2]

A da se javi kolega Koraće pa da to krene gore, sad ga nema.[smiley2]
Ovo je samo dobra(neponovljiva) prilika za jeftin dokup.

ma pusti još malo da stignemo dokupiti 😉

All sharp price movements whether up or down are the result of one or more professionals manipulating the share price. www.MacKorisnik.com

dečki frka prebrzo leti u ponor, nadam se da će stati jer ovo nema smisla
molim komentar
kada će tender a sve mi se čini da on neće ovaj mjesec a ni naredne, ako netko zna neka podijeli sa nama

Na ZSE mi se čini još ta prošlotjedna korekcija nije završila!![smiley15]

Ovo mi miriši na tako dirigirano spuštanje da već i smrdi…, pa koplja su se lomila na 235 kn, a golemi nalozi su prolazili i na 240 i više kunića….
Da je panika, pa baš i nije jer je promet za ovu dionicu “mali”…, izlaze samo “poplašeni”, a oni koji znaju što rade podebljavaju portfelje…
Ne bi se začudio da opet bez neke najave potegne naviše….
Donedavno su bili potrebni milijunski prometi kako bi dionica otišla 5 kn gore, a sada je dovoljno 600.000 pa da dionica ode 20 kn dolje……., superiška….
Svi su se načitali članka iz lidera i na osnovu “njega” (za tu svrhu je i iskorišten) je dionica i potegla preko 250 kn, a sada opet na osnovu njega dionica roni…, to su priče, a sve ostalo su zapravo igre velikih sa našim živcima…, ne bi li se isprovocirala rasprodaja…
Dakle, tko nema dobre živce i debelu kožu – nikako ne pratiti današnji razvoj situacije…. (kao da netko sada može ne buljiti u monitor….)

znas kaj ja sam lud kaj nisam usao na 170 ali ta dionica mi je od prvog dana nekako zapela i draga mi je za pop….t . znas ono kad zapnes za nekaj i tvrdoglavo se drzis toga a optimizam temeljim na tome jer je to ipak petrokemija kutina ljudi moji pa nije to neka baraka e zato sam prije neki dan usao na 240 i uopce se ne kajem a danas cu fala bogu uci i na 220.

http://www.diplomata.org/diplomata/drzave/index.php?broj=9

Tko je dokupio ,dokupio je ,
nema više pojela maca
BLOKADA![smiley2]
Mika jesi majstor svaka ti čast.

Tko je dokupio ,dokupio je , nema više pojela maca BLOKADA![smiley2]

Bez brige! Sutra je novi dan. Tko želi kupuiti imati će još povoljniju priliku.[smiley1]

La vita e bella!

ma nebi stigao ni da sam imao cash 😀

možda sutra?

All sharp price movements whether up or down are the result of one or more professionals manipulating the share price. www.MacKorisnik.com

Jao.
Sta taj Polancec radi.
Nesto se drzava natankala.
Comments???

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

New Report

Close