Cartmann-time
čudno da se već ne javlja?
Ne prizivajte vraga kolega [smiley2]
A da se javi kolega Koraće pa da to krene gore, sad ga nema.[smiley2]
Ovo je samo dobra(neponovljiva) prilika za jeftin dokup.
ma pusti još malo da stignemo dokupiti 😉
dečki frka prebrzo leti u ponor, nadam se da će stati jer ovo nema smisla
molim komentar
kada će tender a sve mi se čini da on neće ovaj mjesec a ni naredne, ako netko zna neka podijeli sa nama
Ovo mi miriši na tako dirigirano spuštanje da već i smrdi…, pa koplja su se lomila na 235 kn, a golemi nalozi su prolazili i na 240 i više kunića….
Da je panika, pa baš i nije jer je promet za ovu dionicu “mali”…, izlaze samo “poplašeni”, a oni koji znaju što rade podebljavaju portfelje…
Ne bi se začudio da opet bez neke najave potegne naviše….
Donedavno su bili potrebni milijunski prometi kako bi dionica otišla 5 kn gore, a sada je dovoljno 600.000 pa da dionica ode 20 kn dolje……., superiška….
Svi su se načitali članka iz lidera i na osnovu “njega” (za tu svrhu je i iskorišten) je dionica i potegla preko 250 kn, a sada opet na osnovu njega dionica roni…, to su priče, a sve ostalo su zapravo igre velikih sa našim živcima…, ne bi li se isprovocirala rasprodaja…
Dakle, tko nema dobre živce i debelu kožu – nikako ne pratiti današnji razvoj situacije…. (kao da netko sada može ne buljiti u monitor….)
znas kaj ja sam lud kaj nisam usao na 170 ali ta dionica mi je od prvog dana nekako zapela i draga mi je za pop….t . znas ono kad zapnes za nekaj i tvrdoglavo se drzis toga a optimizam temeljim na tome jer je to ipak petrokemija kutina ljudi moji pa nije to neka baraka e zato sam prije neki dan usao na 240 i uopce se ne kajem a danas cu fala bogu uci i na 220.
Tko je dokupio ,dokupio je ,
nema više pojela maca
BLOKADA![smiley2]
Mika jesi majstor svaka ti čast.
Tko je dokupio ,dokupio je , nema više pojela maca BLOKADA![smiley2]
Bez brige! Sutra je novi dan. Tko želi kupuiti imati će još povoljniju priliku.[smiley1]
ma nebi stigao ni da sam imao cash 😀
možda sutra?