PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

[quote=bakulaz]
Dugo pratim “borbe”oko ove dionice i po prvi put imam osjećaj da neki nisu ušli u Petricu i sada je guraju dole nebi li se ukrcali.. Žao mi je,neće proći ovaj put. Tender se objavljuje i to još ovaj mjesec. BTW,zašto bi i sada bilo kasno ući?[smiley2]
[/quote]

A gdje to piše?

Dugo pratim “borbe”oko ove dionice i po prvi put imam osjećaj da neki nisu ušli u Petricu i sada je guraju dole nebi li se ukrcali.. Žao mi je,neće proći ovaj put. Tender se objavljuje i to još ovaj mjesec. BTW,zašto bi i sada bilo kasno ući?[smiley2]

kaži izvor informacije????????
ili nemoj pisat o tenderu u 3 mjesecu, koji već lagano teče.

ako neko želi naučit o burzi trebao je kupit petrokemiju, i ako preživi može sam kupovati dionice, ako ne, bolje da ulaže u fondove(b.graham), a ostale ostavi da u miru bacajo svoj novac kroz prozor, da bi u kasnim godinama uživali [smiley11], jer privatizacije se dešavaju svakih 50 ili 100 godina……

Privatizacije se desavaju svakih par mjeseci.
Do ljeta sigurno jer je tijekom ljeta mrtva sezona sto se tice Vlade.
Zbrojite 2+2 pa cete doci do nekih saznanja.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

[quote=sandy]
Opet je vojska sitnih ulagača unutar PTKM,što nije dobro. Na objavu GI bit će gadne bježanije iz petrice
o privatizaciji nema ni pojma(provjereno) Malo napredniji su iskoristili ovaj val i izašli na 240. to je samo moje razmišljanje temeljene na dosadašnjim tokovima Petrokemije. Iz vlasničke strukture se ne vidi ulazak krupnijih igrača.
[/quote][/i]

Ako bude privatizacije da li će ići prije GI ili poslije ako ide prije da li će to imati utjecaja na cijenu?

Pošto vidim da si napisao da od privatizacije nama ništa onda ti podijeli s nama odakle ti ta informacija?(normalno je da nećeš napisati javno ime i prezime čovjeka ali možeš gdje on radi)

privatizacije poslije socializma u kapitalizam….. [smiley11]

[quote=sandy] Opet je vojska sitnih ulagača unutar PTKM,što nije dobro. Na objavu GI bit će gadne bježanije iz petrice o privatizaciji nema ni pojma(provjereno) Malo napredniji su iskoristili ovaj val i izašli na 240. to je samo moje razmišljanje temeljene na dosadašnjim tokovima Petrokemije. Iz vlasničke strukture se ne vidi ulazak krupnijih igrača.
[/i] Ako bude privatizacije da li će ići prije GI ili poslije ako ide prije da li će to imati utjecaja na cijenu? Pošto vidim da si napisao da od privatizacije nama ništa onda ti podijeli s nama odakle ti ta informacija?(normalno je da nećeš napisati javno ime i prezime čovjeka ali možeš gdje on radi)
[/quote]
HFP , jedan od trojice glavnih.
zadovoljan?

[color=blue][b]Razmišljamo o prošlosti, muči nas budućnost, a sadašnjost nam izmiče .[/b]..[/color]

struja: ” [quote=sandy] Opet je vojska sitnih ulagača unutar PTKM,što nije dobro. Na objavu GI bit će gadne bježanije iz petrice o privatizaciji nema ni pojma(provjereno) Malo napredniji su iskoristili ovaj val i izašli na 240. to je samo moje razmišljanje temeljene na dosadašnjim tokovima Petrokemije. Iz vlasničke strukture se ne vidi ulazak krupnijih igrača. ” [/i] Ako bude privatizacije da li će ići prije GI ili poslije ako ide prije da li će to imati utjecaja na cijenu? Pošto vidim da si napisao da od privatizacije nama ništa onda ti podijeli s nama odakle ti ta informacija?(normalno je da nećeš napisati javno ime i prezime čovjeka ali možeš gdje on radi)
HFP , jedan od trojice glavnih. zadovoljan?
[/quote]

Grgina ekipa operativno odrađuje tendere, a nalog daju Sanader i Polančec. Nalog kad stigne odrađuje se preko noći, jer se stvar već duže vrijeme sprema. Do sada je svima moglo biti jasno šta se sprema sa ovim burzovnim dijamantom.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

-2.08 nije dobro, očigledno sanaderu još ne pada na pamet privatizacija.

[color=blue][b]Razmišljamo o prošlosti, muči nas budućnost, a sadašnjost nam izmiče .[/b]..[/color]

– 3.75 možda netko zna za rzllog?

– 3.75 možda netko zna za rzllog?

nema razloga, perica je za neke prerizičan i ima onih koji su ušli na nižim razinama pa se iskrcavaju i hvataju zaradu za neki drugi vlakić :), plus dosta njih je pročitalo relativno pretenciozan tekst u lideru pa je čista psihologija u igri. Sasvim normalno.
Ja sam prestao promatrati dnevne fluktuacije na PTKM da si uštedim živaca.

All sharp price movements whether up or down are the result of one or more professionals manipulating the share price. www.MacKorisnik.com

http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=15155, ako je tačno šta sve je napisano u članku, niko više ne može spasiti petrice, ako treba čitati između redova onda je slika malo drukčija, jer piše, da ima potrebne certifikata pa u istom, da je to problem, da izvozi 60%, pa i to je problem, pa da su rešili plin, a sad su u pitanju transportni troškovi (nisu problem za aziju), azija proizvodi najviše a i troši najviše itd…………[smiley3]

A sta rec.
Nista novog.
Prvo se nalupa na 250.
Pa se to nalupano stavi na 240 i mali pocnu na 230 prodavati.
A, sta ces.
Uvijek je to tako…
Pogledajte prodaje.Nema tu nista velikog.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

New Report

Close