PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Meni to izgleda da če danas biti proboj na 220 KN .

Ne znam da li će biti proboj, ali sada imamo:

Gotovo, nema više na 215, idemo dalje…..[smiley2]

[smiley2]Kako je napeto.Tko ce popustiti?

Dobro je napeto….
Izgleda da danas nema više po 215, onaj koji želi ovu dionicu bi trebao maznuti prodaju – pa razlika mu je tek malo više od 3,00 kn…, čemu škrtariti…!!!?

Gotovo, nema više na 215, idemo dalje…..[smiley2]

Na koliko je sada kupnja?
Ispravite me ako griješim, ali do sada je prošlo samo 5.000Kn prometa, tako barem vidim na Burze live na poslovnom.

"[i]When does a guy decide to become an accountant? When he realizes he doesn't have the charisma to succeed as an undertaker. " [/i]

Dobro je napeto…. Izgleda da danas nema više po 215, onaj koji želi ovu dionicu bi trebao maznuti prodaju – pa razlika mu je tek malo više od 3,00 kn…, čemu škrtariti…!!!?

Je,i mene to isto cudi .Osobno ne gledam na kunu ,dvije ako znam da cu uzeti puno vise.Vazno mi je da sam u igri.[smiley2]

Vidim komentara da na ptkm nema ozbiljnih kupaca. Pa ljudi pa tko moze kontrolirati cijenu porasta nego veliki i ozbiljni kupci. Vidjeli ste kako je jucer zavrsilo cijeli dan je dionica rasla da bi minut prije kraja srusena na 215 i danasnji start na 215 da bi mozda drhtave ruke ponovo prodale po toj cijeni. Mislim da je granica od 215 proslost kao sto je bila 200

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Našao sam službene obavijesti u vezi pokretanja proizvodnje u PTKM…….
26.01.2007.
Državni centar 112 izvijestio je jutros i kako je u kutinskoj Petrokemiji jučer počelo pokretanje proizvodnje amonijaka, što će trajati do ponedjeljka 29. siječnja.

Pet dana nakon toga pokrenut će se i ostala postrojenja za proizvodnju umjetnih gnojiva u tom poduzeću.

U to vrijeme može se očekivati pojačana buka iz kutinske Petrokemije i povremeno kratkotrajno povećanje emisije otpadnih plinova u zrak, navodi Državni centar 112. (Hina)

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

…može se očekivati buka i smrad… a osim toga može se očakivati i tužba grada Kutine (kao što je počao sisak sa tužbom pritiv INE) i demonstracije i protivljenje brojn eko-udruga 🙂

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

…može se očekivati buka i smrad… a osim toga može se očakivati i tužba grada Kutine (kao što je počao sisak sa tužbom pritiv INE) i demonstracije i protivljenje brojn eko-udruga 🙂

Može se svašta očekivati, ali niš bracek od toga, jer to je kao da dižeš ruku na svojeg oca koji te hrani jer više od pola Kutine tamo radi.

Plin jeste najbolja opcija od goriva koja se troše za proizvodnju, a proizvodnja čađa se može zatvoriti i nema problema, a uz to PTKM zapošljava najveći broj ljudi iz KUTINE………. [smiley2]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Dobro je napeto…. Izgleda da danas nema više po 215, onaj koji želi ovu dionicu bi trebao maznuti prodaju – pa razlika mu je tek malo više od 3,00 kn…, čemu škrtariti…!!!?

kupovina velikih je obavljena
sada ste prepušteni strahu i panici malih ulagača
kad krene može da dođe do 200 samo tako

New Report

Close